jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
η Περιστέρα δεν του κάθεται του Αλέξη... γιαυτό και αυτός γαμεί την χώρα...
οτι μπορει ο καθενας
η Περιστέρα δεν του κάθεται του Αλέξη... γιαυτό και αυτός γαμεί την χώρα...
Έχεις εμμονή με τον Νικόλα,το καλύτερο παιδί είναι και πολλή εργατικό τι σου έχει κάνει και δεν ανταμοίβεται η εργασία του ανάλογα είναι αδικημένος και έχει εσένα να του την λές αδίκως.Αντε που βγαζουν γλωσσα και οι πολιτες τελευταιας κατηγοριας, τα αποβλητα της κοινωνιας.
οτι μπορει ο καθενας
Έχεις εμμονή με τον Νικόλα,το καλύτερο παιδί είναι και πολλή εργατικό τι σου έχει κάνει και δεν ανταμοίβεται η εργασία του ανάλογα είναι αδικημένος και έχει εσένα να του την λές αδίκως.
ρε τούβλο τι να με σπιτώσουν έχω δικό μου σπίτι
νικολιέ εγώ δεν πηδάω χοντρές για σκοπό να με σπιτώσουνε...
Έχεις εμμονή με τον Νικόλα,το καλύτερο παιδί είναι και πολλή εργατικό τι σου έχει κάνει και δεν ανταμοίβεται η εργασία του ανάλογα είναι αδικημένος και έχει εσένα να του την λές αδίκως.
ρε τούβλο τι να με σπιτώσουν έχω δικό μου σπίτι
εσύ δεν είπες ρε σκουπίδι ότι θα πας να μείνεις με την χοντρή γιατί έχει μεγάλο σπίτι ????
εσύ δεν είπες ρε σκουπίδι ότι θα πας να μείνεις με την χοντρή γιατί έχει μεγάλο σπίτι ????
Γιατί εσύ ΄χεις καλύτερο?Κατσε, τωρα λεει σπιτι την τρωγλη 40 ετων στα πατησια.
Κατσε, τωρα λεει σπιτι την τρωγλη 40 ετων στα πατησια.
ποια τρώγλη ποια πατήσια ρε τούβλο στο μετς μένω
Γιατί στον στρατό είστε?Μουνοπανο πρωτης μερας περιοδου, θα μιλας στους ανωτερους σου καλυτερα.
Μουνοπανο πρωτης μερας περιοδου, θα μιλας στους ανωτερους σου καλυτερα.
όλοι ίσοι είμαστε
ανώτερος είσαι μόνο στη μαλακία που σε δέρνει
Γιατί στον στρατό είστε?
Ο Νικόλας δεν θα ταίριαζε στο πάουερ οφ λαβ?Οχι αλλα και ο στρατος ειναι μικρογραφια της κοινωνιας. Στην κοινωνια που ζουμε λοιπον, υπαρχουν οι ικανοτατοι, εξυπνοτατοι, πανισχυροι, υπαρχουν οι μετριοι, υπαρχουν αυτοι που εχουν λιγο μυαλο και γνωσεις αλλα προσπαθουν. Τελος υπαρχουν και τα χρησιμοποιημενα σερβιετοπανα. Ολοι οι προβγουμενοι ειναι ανωτεροι απ τα κοκκινα πανια.
όλοι ίσοι είμαστε
ανώτερος είσαι μόνο στη μαλακία που σε δέρνει