politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Λες εκει οι εξαγριωμενοι να τον ξεπαρθενιασαν;
Είπα τύπε μου οτι δεν ξέρω.
Η έξη για χοντρές όμως κάποιο τραύμα υποκρύπτει.
Σεξουαλικής φύσεως.
Λες εκει οι εξαγριωμενοι να τον ξεπαρθενιασαν;
Είπα τύπε μου οτι δεν ξέρω.
Η έξη για χοντρές όμως κάποιο τραύμα υποκρύπτει.
Σεξουαλικής φύσεως.
Ετσι , το μονο σίγουρο οτι αυτο το μαντρόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ , ο νικΠλατ, οταν βγει ο γελοίος ο Κούλης , θα γινει ο καλύτερος κλακαδορος του κ θα ποστάρει δελτία τυπου της ΝΔ .
Αυτα τα κομματοσκυλα ειναι η πληγή της δημόσιας διοίκησης
Διορίστηκαν χωρις ΑΣΕΠ κ γλείφουν τα @@ του καθε πολιτικάντη
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ , ειναι ανερμάτιστοι κ άχρηστοι για οτιδήποτε
Ρε Νικολιό, μεγάλο γλέντι είσαι ρε αδερφέ.
Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε. Επιλογή σου είναι να ζεις με επιδόματα. Τεμπέλης είσαι -όχι αριστερός. Η ιδεολογία έρχεται για να καλύψει την ροπή σου στην οκνηρία.
Πάντα υπήρχαν περιπτώσεις σαν την δική σου. Απλά οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν. Δυστυχώς για σένα προς το χειρότερο. Επι Ανδρέα θα είχες βολευτεί σε κάποια πρασινοκλαδική και τώρα συνταξιούχος θα μας εξηγούσες πως με την Αλλαγή έφαγε ο κόσμος ψωμάκι. Αν ο Σουβλάκιας σε έχωνε σε καμιά αργομισθία τωρα θα καθόσουν πίσω απο ένα πρωτόκολλο και θα δόξαζες τον Πάκη τον διοριστή. Τι να κάνουμε ρε φίλε που με τον Σύριζα οι θέσεις είναι λίγες και προηγούνται πιό δραστήρια τρολ; Θα πάρεις οκταμηνάκι σε Δήμο και σκούξε όσο θέλεις για τον Αντασύα. Ας κόλλαγες ποιο γρήγορα τις αφίσες να σε έπερνε μετακλητό η Γεροβασίλω.
Ομως Νικολή τα πράγματα δυσκολεύουν να το ξες. Η καπιταλιστική μας κοινωνία που βρίζεις μεν αλλά ξεκοκαλίζεις ότι επίδομα σου παρέχει γίνεται σταδιακά πιό συντηρητική. Εχει προγράμματα επανένταξης ανέργων στον παραγωγικό ιστό αλλά τα κριτήρια ελέγχου της απόδοσης των προγραμμάτων γίνονται πιό αυστηρά για να φιλτράρουν τεμπελχανάδες σαν και του λόγου σου. Η επόμενη κυβέρνηση δεν νομίζω οτι θα κάνει πολιτική σαν του Γιακουμάτου π.χ. που έδινε επιδότηση εκμάθησης Γαλικών στους ανέργους της Σωληνουργίας.
Και διάθεση να υπήρχε όμως, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, δεν υπάρχουν λεφτά. Οπότε νομοτέλεια είναι τα τζούφια επιδόματα να περιοριστούν.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως Νικολή δεν είναι το εξωτερικό περιβάλλον. Είσαι εσύ. Θα το διαπιστώσεις αργά ή γρήγορα.
Εχεις παρατηρήσει οτι μποέμ, παπαρολόγους ξυσταρχίδιδες συναντάς μέχρι την ηλικία των 20? 30? άντε βία 40. Μετά που εξαφανίζονται; Τους παίρνει μπάλα η ζωή Νικολιό μου. Γιατί καταρέει το δίχτυ υποστήριξης που απολάμβαναν στα νιάτα τους. Δεν υπάρχουν πλέον γονείς να τσοντάρουν στον ακαμάτη, δεν υπάρχουν θειάδες να χαρτζιλικώνουν "το παιδί". Ακόμη και οι συντρόφισες που παρείχαν εξοχικό για γλέντι την Τσικνοπέμπτη ανακαλύπτουν οτι η διατήρησή του απαιτεί λογαριασμούς ρεύματος, νερού, ΕΜΦΙΑ κλπ και δεν το μοιράζονται πρόθυμα για να γλεντάνε οι ανεπρόκοποι.
Θα μου πεις υπάρχει η πιθανότητα ενός πλούσιου γάμου. οκ, μακάρι να βρεις κάποια να σε ταίζει αλλά μην ποντάρεις όλα σου τα λεφτά σε αυτό. (εννοώ και τα πενήντα λεπτά).
Συνέχισε να λες τις αριστερίστικες μπούρδες. Εμένα τουλάχιστο με διασκεδάζουν. Αλλά κάνε και κάτι χρήσιμο που νομίζω οτι ακόμη και σε σένα δεν θα φανεί βαρύ.
Μάθε ακορντεόν.
Και θα σε βοηθήσει στο παρόν, στα γλέντια με τα συντρόφια και θα αποδειχθεί πολύτιμο στο μέλλον.
Γιατί θα ανακαλύψεις οτι ακόμη και στην επαιτεία, το να προσφέρεις κάτι καλύτερο από τον απέναντι αποδίδει.
Τσίπρας:
[size=20pt]Τσίπρας: πεταει ο γαιδαρος
nikos_plat:πεταει πεταει
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/dogs/happy-puppy-smiley-emoticon-1.gif[/img[/URL]]
[/quote]
γεια σου νικολιοσκυλο
του τσυριζα κομματοσκυλο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πιρφορος? :S
λιγούρης...
περισσότερο από σένα αποκλείεται ραμολί
νικολιο σε στραπονιαζει η περιστερα;
για πε
Σκασε χρησιμοποιημένο μουνοπανο.
νικολιέ εγώ δεν πηδάω χοντρές για σκοπό να με σπιτώσουνε...
τα αχρησιμοποίητα έχουν κάποια αξία...