alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι γρηγορη ρε τύπε, η διμοιρια ειναι αραγμενη ακριβως απο πισω, στην αρχη της Ρηγιλλης, δυο λεπτα με τα ποδιαΣτην περίπτωση αυτή πρέπει να ήταν γρήγορη..
Τι γρηγορη ρε τύπε, η διμοιρια ειναι αραγμενη ακριβως απο πισω, στην αρχη της Ρηγιλλης, δυο λεπτα με τα ποδιαΣτην περίπτωση αυτή πρέπει να ήταν γρήγορη..
Δεν βρισκω το λογο να εξηγησω οτι αν αυτος που σε ταιζει χρειαστει να δωσεις κατι γι αυτον, ειναι απολυτως ορθο και δικαιο.1ον το κρ΄τος είναι υποχρεωμένο να με ταίσει αν δεν έχω να φάω είναι υποχρέωσει απ όσους κατέχουν τον πλούτο να πάρει και να ταίσει όσους δεν έχουν λέγεται πρόνοια
2ον ναι δεν βρίσκω για ποιο λόγο να πολεμήσω και για τι σίγουρα δεν θα πολεμούσε για ακατοίκητα βράχια στο αιγαίο
Νικολα θα συμφωνουσες με τον βαρουφακη στο παραλληλο νομισμα και μόνο οι δημοσιοι υπαλληλοι να πληρωνονται σε νεες δραχμες ή οπως αλλιως θα λεγονταν?
δεν βρίσκω λόγο να πολεμήσω
επίσης σε μα συζήτηση που είχα στη δουλειά όποιος τέσπα είναι κάτω από 40 δεν νομίζω να πήγαινε να πολεμήσει
Τι αξεστος ομως κι αυτος ο Βαρδινογιαννης, χαστουκάκια δεν ριχνουμε σε καμια κυρια, ποσο μαλλον την συζυγο του πρωθυπουργου.Δεν αδειάζουν για πόλεμο τα συριζάκια,
υπογράφουν απανωτά μνημόνια
και "ξαλαφρώνουν" την εγχώρια μπουρζουαζία
στα όρθια η κόκκινη Μπέτυ του κερατούκλη αλέξη
σκίστη τη βλάχα χούφτωστην
Πολλοί θα τον πυροβολούσαμε και δίχως να λιποτακτήσει.Αμα γινει το μπαμ θα πολεμισεις θες δεν θες νικόλα!!!
Kαι να σου θυμίσω ότι ήμουν δοκιμος στη θητεία μου, αν στη μοναδα μου δεν πολεμας και λιποτακτήσεις θα σε πυροβολησω στο κεφάλι, οπως ακριβως εκανε η NKVD, επι σταλιν.
1ον το κρ΄τος είναι υποχρεωμένο να με ταίσει αν δεν έχω να φάω είναι υποχρέωσει απ όσους κατέχουν τον πλούτο να πάρει και να ταίσει όσους δεν έχουν λέγεται πρόνοια
2ον ναι δεν βρίσκω για ποιο λόγο να πολεμήσω και για τι σίγουρα δεν θα πολεμούσε για ακατοίκητα βράχια στο αιγαίο
όταν έχουμε σύστημα παράλληλων πληρωμών όλοι θα πληρωνόμαστε με παράλληλο νόμισμα δημόσιοι υπάλληλοι ιδιώτες ιδιωτικοί υπάλληλοι ελεύθεροι επαγγελματίες όλοι
Πολλοί θα τον πυροβολούσαμε και δίχως να λιποτακτήσει.
Γιατι στο κεφαλι? Τοσο πονοψυχος?Αμα γινει το μπαμ θα πολεμισεις θες δεν θες νικόλα!!!
Kαι να σου θυμίσω ότι ήμουν δοκιμος στη θητεία μου, αν στη μοναδα μου δεν πολεμας και λιποτακτήσεις θα σε πυροβολησω στο κεφάλι, οπως ακριβως εκανε η NKVD, επι σταλιν.
Τι αξεστος ομως κι αυτος ο Βαρδινογιαννης, χαστουκάκια δεν ριχνουμε σε καμια κυρια, ποσο μαλλον την συζυγο του πρωθυπουργου.
Αμα γινει το μπαμ θα πολεμισεις θες δεν θες νικόλα!!!
Γιατι στο κεφαλι? Τοσο πονοψυχος?
Επιλυση μεσω διπλωματιας με 6 αντιμαχομενες παραταξεις, με κατι τζιχαντια με μουσια και τουρκους και κουρδους.ο ηγέτης σήμερα ήταν ξεκάθαρος καμία συμμετοχή στον πόλεμο της συρίας από ελληνικές δυνάμεις
η χώρα ήταν υπέρμαχος της ειρήνης και επίλυσης μέσω της διπλωματίας και του ΟΗΕ των διαφορών και όχι η εμπόλεμη σύρραξη
Αμα γινει το μπαμ θα πολεμισεις θες δεν θες νικόλα!!!
Επιλυση μεσω διπλωματιας με 6 αντιμαχομενες παραταξεις, με κατι τζιχαντια με μουσια και τουρκους και κουρδους.
Η Αλικη στη χωρα των θαυματων.
Οχι αγαπητε.
Λαμβανεις θεση εδω.
Ειναι σαν να καιγεται ενα σπιτι και να λες "ειμαι κατα της φωτιας. Κακιά φωτιά σβησε". Ρε τραβα σβησε την.
Είμαι σίγουρος Ι5 πήρες.ποια μονάδα?ρε σαν κάτι φαντασιόπληκτους που μιλούσα για επιστράτευση
αλήθεια πόσο κοστίζει μια επιστράτευση έχεις ανναρωτηθεί?
επίσης προτιμώ η χώρα μου να δαπανά λιγότερα χρήματα για το στρατό τουλάχιστον μέιον 50% και αυτά τα χρήματα να τα διαθέτει για την πρόνοια παρά να γίνονται όπλα
Eγώ το κάνω άνετα και σε καιρό ειρήνης.
Οταν σε μια αλλη ζωη συνορευεις με Ελβετια, Σουηδια και Αυστρια, να μην ξοδευεις τιποτα.ποια μονάδα?ρε σαν κάτι φαντασιόπληκτους που μιλούσα για επιστράτευση
αλήθεια πόσο κοστίζει μια επιστράτευση έχεις ανναρωτηθεί?
επίσης προτιμώ η χώρα μου να δαπανά λιγότερα χρήματα για το στρατό τουλάχιστον μέιον 50% και αυτά τα χρήματα να τα διαθέτει για την πρόνοια παρά να γίνονται όπλα