alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Μιλαμε για φρεσκα πραγματα, μου αρεσει.
Φιλαρακο την ειπεσ την μαλακια σου
Εσενα πρεπει να σου κολλησουν με ταινια μια χειροβομβιδα στο στομα σου κ καποιοσ να τραβηξει την περονη
Τύπε απο ταινια με τον Σταλονε δεν ειναι αυτο?Φιλαρακο την ειπεσ την μαλακια σου
Εσενα πρεπει να σου κολλησουν με ταινια μια χειροβομβιδα στο στομα σου κ καποιοσ να τραβηξει την περονη
Ολες αυτές οι "απόψεις" εναντίον της πατρίδας, απο αυτους τους οποίους η πατρίδα θρέφει θα πρέπει να γίνουν δημόσιες. Αν και είναι παράνομη η αυτοδικία, ποιος ξέρει τι θα σκεφτεί κάποιος που εργάζεται για να θρέφει τον αλήτη. Κανεις δε μπορεί να ελέγξει τον όχλο.
Φαντάσου εσένα τι πρέπει να σου κάνουν.
Δεν κατάλαβες, οι απόψεις αυτές των κομμουνοσπερμάτων ΕΙΝΑΙ δημόσιες, αρκεί κάποιος να έχει μπει στον κόπο και την πνευματική κόπωση να διαβάσει το ιδρυτικό τους καταστατικό.
Φιλαρακο την ειπεσ την μαλακια σου
Ποιοσ σου μιλησε εσενα, ρε crossακι ;
Εισαι σίχαμα. Και εσύ και "τα παιδιά στη δουλειά". Παράσιτα, ζείτε σε βάρος των κορόιδων. Θα σας βρούμε, προδότες κομμούνια. Τσεκουρι και φωτιά.
Δεν έχουν θέση στην Ελλάδα, και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να ανεχομαστε να τους ταίζουμε. Μακρόνησος είναι μια λύση, αλλά προσωρινή
Εστω, γιατι εχεισ χιουμορ τυπεΧα, χα, ρε τύπε είσαι απίθανος.
Εντάξει, είπες μια μαλακία για το υγρόν πυρ.
Δέξου τα καλαμπούρι και προχώρα παρακάτω.
και που θα ήταν το πρόβλημα?????
Αλβανε δε βρίζουμε οικογένειες. Στ'αρχίδια μου σε γράφω. Δε φταιω εγώ που τρως φάπες στη δουλειά σου επειδή πλένεις σκάλες. Αμορφωτος και αποτυχημένος θα είσαι μέχρι να ψοφήσεις. Μια ζωή γύφτος θα είσαι. Τουρκόσπορε.
Σε πρώτο πλάνο το μουνόπανο και οι φίλοι του προσπαθούν να ρίξουν το άγαλμα του προέδρου Τρούμαν, του προέδρου της εποχής του Εμφυλίου, ο οποίος συυνέβαλε στη συντριβή των κομμουνοσυμμοριτών και μας γλίτωσε από τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό.
![]()
Το εκανε τύπεΛυπηρή εικόνα... θα επρεπε η αστυνομια να τους τσακίσει στο ξύλο!!!
Τύπε απο ταινια με τον Σταλονε δεν ειναι αυτο?
Νομιζω ειναι στο τελος, που εχει πιασει εναν αραβα τρομοκρατη και του λεει αυτος "ειμαι ενας αγωνιστης" και του απανταει ο Σταλονε "εισαι μια μυγα πανω στην κουραδα" και του βαζει την χειροβομβιδα στο στομα, το κλεινει με ταινια και τραβαει την περονη.Νομιζω , χαχαχα
Δηλαδη το κρατος ειναι καλο οταν σε ταιζει και σου δινει επιδοματα αλλά οταν ζηταει να πολεμησεις γι' αυτο, "δεν βρισκεις λογο". Εντελως φύρα της κοινωνιας δηλαδη.