barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.272
- Πόντοι
- 5.506
[size=30pt]έθεσε τους πυλώνες[/size]
ο βασικός μισθός θα αυξηθεί
Να, κάτι τέτοια γράφεις και θα μας λείψεις όταν ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ψοφήσεις από την πείνα.
[size=30pt]έθεσε τους πυλώνες[/size]
οι σύντροφοι παραμένουν σύντροφοι να ξέρεις
θα το καταλάβει ο λαφαζάνης και θα γυρίσει πίσω
Ναι ρε μουνόπανο. Από το ταμείο πέρασα και πλήρωσα τους φόρους μου και για αυτό δεν μπορώ να πάω στο σουπερ μάρκετ. Και αφού πληρώνω, ναι είναι το μαγαζί μου, και δεν γουστάρω να πληρώνω κάτι κοπρόσκυλα σαν εσένα. Για αυτό το λόγο, θα φας πουτσα με το χιλιόμετρο μετά τις επόμενες εκλογές.
Όχι, δεν κατάλαβες, το βίντεο έχει κλείσει ήδη 3 χρόνια, 2 μήνες και 10 μέρες.
έθεσε τους πυλώνες
έθεσε τους πυλώνες
ρε ηλιθιε δεν εχεις βαρεθεις να γλυφεις τα σαπροφυτα της κουμουνδουρου;
εχεις καταλαβει οτι κανεις πλεον δεν πιστευει ολους αυτους τους τυχαρπαστους απατεωνες ;
εχεις καταλαβει οτι υπαρχει μισος και μονο μισος για αυτους τους νεοδεξιους κατσαπλιαδες;
1ον Έχεις δίκιο. Ζητάω συγνώμη. Τα μουνόπανα δεν μου φταίνε σε τίποτα1ον θα μιλάς καλύτερα καραγκιοζάκο
2ον καμία δμόσια υπηρεσία δεν σου ανήκει ανήκουν στο λαό και σε όσους πληρώνουν φόρους το κατάλαβες?
3ον έχω σύμβαση μέχρι το δεκεμβριο του 2019
Και από άλλους...θα δείς στις εκλογές πόσο παραπάνω ψήφους θα πάει από τη φώφη πασοκόσκυλο
έθεσε τους πυλώνες
1ον Έχεις δίκιο. Ζητάω συγνώμη. Τα μουνόπανα δεν μου φταίνε σε τίποτα
2ον επειδή πληρώνω φόρους, όπως είπες ανήκουν και σε μένα, άρα έχω δικαίωμα να θέλω να φύγεις εσύ και όλο το σκυλολόι.
3ον. Έλα να τα πούμε όταν τελει'ώσει η σύμβασή σου.
Σου εξήγησα σε προηγούμενο ποστ ότι δεν πληρώνεις φόρους. Κανένας ΔΥ δεν πληρώνει φόρους. Μόνο ΦΠΑ πληρώνετε. Αλλά για να το καταλάβεις αυτά χρειάζονται βασικές γνώσεις πρακτικής αριθμητικής, τις οποίες δεν έχεις (το πτυχίο ΤΕΙ είναι προφανώς ψέματα).σου είπες κανένας ότι δεν πληρώνω φόρους? οι δημόσιες υπηρεσίες ανήκουν στο λαό δεν είναι μαγαζάκι κανενός
μην αγχώνεσαι εδώ θα είμαστε
Αρχίδια έθεσε και αρχίδια θα πάρει στις εκλογές.
Συνέχισε το τσεκούρωμα των συντάξεων του βλάκα του Κατρούγκαλου και τώρα προσπαθεί να συνεχίσει το παραμύθι της αύξησης του κατώτατου.
Δεν θα πιάσει.
Γιατί το παραμύθι τρώγεται ζεστό. Οχι ξαναζεσταμένο.
Εσύ φυσικά μια και τσίμπισες την αργομισθία για 2 χρόνια θα παριστάνεις οτι το πιστεύεις.
Πιθανόν να κάνουν το ίδιο και μερικές χιλιάδες ξυσταρχίδηδων σαν και εσένα.
Δεν φθάνουν.
Οσο η οικονομία παραμένει αναιμική οι παραμυθάδες της ΠΦΑ δεν ξαναπαίρνουν εξουσία.
θα δείς στις εκλογές πόσο παραπάνω ψήφους θα πάει από τη φώφη πασοκόσκυλο
Σου εξήγησα σε προηγούμενο ποστ ότι δεν πληρώνεις φόρους. Κανένας ΔΥ δεν πληρώνει φόρους. Μόνο ΦΠΑ πληρώνετε. Αλλά για να το καταλάβεις αυτά χρειάζονται βασικές γνώσεις πρακτικής αριθμητικής, τις οποίες δεν έχεις (το πτυχίο ΤΕΙ είναι προφανώς ψέματα).
οι σύντροφοι παραμένουν σύντροφοι να ξέρεις
θα το καταλάβει ο λαφαζάνης και θα γυρίσει πίσω
το τι θα πάει στις εκλογές θα το δεις λάιβ αργεί αλλά θα το δείς από κοντά
και ο βασικός μισθός πρέπει και θα ανέβει
οι συντάξεις άνω των 1000€ είναι υψηλές και πρέπει να μειωθούν προς όφελος των χαμηλότερων συντάξεων πολύ καλά θα κάνει που θα μειώσει τις υψηλές συντάξεις
επίσης δεν τσίμπησα τίποτα εργάζομαι, παράγω και αμείβομαι για την εργασία μου
το τι θα πάει στις εκλογές θα το δεις λάιβ αργεί αλλά θα το δείς από κοντά
η σπίθα θα γίνει φλόγα και η φλόγα θα γίνει φωτιά πάει στο ότι η λαική ενότητα και τα ποσοστά της θα κινούνται ανοδικά μέχρι να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από την κατάργηση των μνημονίων και το εθνικό νόμισμα