Με 25 χρονια εως 30 ειναι πολλα ;
Τυπε απο οτι εχω καταλαβει εχεις κανει μήμπως το σκατο σου παξιμάδι ;
Τι πα να πει πολλά χρόνια και λίγα; ΔΕΝ εργάζονται. Αρα πολλά παίρνουν.
Με 25 χρονια εως 30 ειναι πολλα ;
Τυπε απο οτι εχω καταλαβει εχεις κανει μήμπως το σκατο σου παξιμάδι ;
Κανω εμπόριο όχι παρ υπηρεσιών. Εάν δεν έχω κέρδη δεν μπορβ να αγοράσω περισσότερο εμπόρευμα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορώ και να ήθελα να κρύψω ένα ευρώ. Το ξερό λάθος επάγγελμα κάνω αλλά......Δε μπορεις να μη τα δηλώνεις ολα ; Ρωτα φοροτεχνικό , τι μπορεις να γλιτώσεις .. Ο Νίκος κ ο καθε Νίκος παίρνουν ψίχουλα .. Ας τους να υπάρχουν για να μη γίνουν κλέφτες κ μπουκαδόροι οπως τα αλλοδάπια
Παιδια καληνύχτώ , ουτε λεφτά να γαμησετε στο μετάξι δεν έχετε κ ο ενας βρίζει τον αλλον
Άχρηστα υλικά
Μπορεις να με κράξεις να με μουτζωσεις ότι γουστάρεις. Αλλά το ότι με έχεις ικανό να κάνω κατάθεση στο μετάξι αυτό ήταν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. Να ανακαλέσεις αμέσως παρακαλώ!Παιδια καληνύχτώ , ουτε λεφτά να γαμησετε στο μετάξι δεν έχετε κ ο ενας βρίζει τον αλλον
Άχρηστα υλικά
Γιατί δεν παραδέχεσαι οτι είσαι ΔΥ; Οσο για το αν εχει καποιος λεφτά ή όχι...είσαι βιαστικός στο να βγάλεις συμπεράσματα, δείγμα ανωριμότητας. Ή βλακείας
Για αυτό είναι ΔΥ.O τύπος απλά βρίζει, δεν έχει επιχειρήματα. ¨Κάποιος που τρώει καθημερινά σφαλιάρες στην ζωή του είναι.
Ναι αλλά ο Πασαλαρης απο την μεταπολιτευση και μετα ηταν καραδεξιός. Το τι ηταν πριν 40 χρονια λιγη σημασια εχει. Και ο Μανος Χατζηδακης ηταν στο ΕΑΜ το 1944. Μην βλεπουμε στατικά τα πραγματα.Εδειξε πριν μερικες ημερες η ΕΡΤ ενα πολυ ωραιο αφιερωμα για τον Χρηστο Πασαλαρη που πεθανε προσφατα σε μεγαλη ηλικια. Ειπε οτι ηταν φανατικος αριστερος που στον εμφυλιο κυνηγουσε δεξιους στη γειτονια του, η πρωτη δουλεια που επιασε ως δημοσιογραφος ηταν στον Ριζοσπαστη δεκαετια 1940 οπου επαιρνε μηνιατικο 4 χρυσες λιρες! παρακαλω σε εποχη που πεθαινε κοσμος απο πεινα στην Αθηνα. Επισης ειπε οτι ειναι κατα της καταναλωτικης κοινωνιας και οι ανθρωποι δε πρεπει να αγοραζουν πολλα πραγματα, Σοβιετια δηλαδη. Και αυτον τον ανθρωπο τον εβαλε η ΝΔ διευθυντη στη ναυαρχιδα τον Ελευθερο Τυπο οπως θυμαμαι αφου αγοραζαμε ως ΝΔ καθημερινα την εφημεριδα τοτε.
Και εγω ειμαι αυτης της γνωμης, οι ανθρωποι καλο ειναι να εξελισονται, να μην εχουν παρωπιδες, αγκυλωσεις, να αναθεωρουν, να ειναι ανοιχτοι σε αλλες ιδεες. Αλλα οταν λες καραδεξιος; Στο τηλεοπτικο αφιερωμα, σε μεγαλη ηλικια ο Πασαλαρης, πανεξυπνος, με κοφτερο μυαλο, φαινοταν ενας ικανος ανθρωπος, ειπε οτι ειναι υπερηφανος για το αριστερο παρελθον του και δε θα αλλαζε τιποτα. Οταν σου λεει ενας ανθρωπος μην αγοραζετε καταναλωτικα αγαθα και στο λεει τωρα, οχι πριν 60 χρονια, δε τον λες και καραδεξιο. Και σου λεει ποσο χαρουμενος ειναι για το φανατισμενο αριστερο παρελθον του που δε το εγκαταλειπει ποτε.Ναι αλλά ο Πασαλαρης απο την μεταπολιτευση και μετα ηταν καραδεξιός. Το τι ηταν πριν 40 χρονια λιγη σημασια εχει. Και ο Μανος Χατζηδακης ηταν στο ΕΑΜ το 1944. Μην βλεπουμε στατικά τα πραγματα.
Kαι ο Ριζος κουμμουνιστης ητανε μεχρι που πηρε τα πακετακια απο τη χουντα. Ειναι συνηθισμένο στη ΝΔ το περα δωθε, βλεπε Σαμαρας.Ναι αλλά ο Πασαλαρης απο την μεταπολιτευση και μετα ηταν καραδεξιός. Το τι ηταν πριν 40 χρονια λιγη σημασια εχει. Και ο Μανος Χατζηδακης ηταν στο ΕΑΜ το 1944. Μην βλεπουμε στατικά τα πραγματα.
στυγνό γαμήσι στην αδήλωτη εργασία
Για αυτό είναι ΔΥ.
Κανω εμπόριο όχι παρ υπηρεσιών. Εάν δεν έχω κέρδη δεν μπορβ να αγοράσω περισσότερο εμπόρευμα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορώ και να ήθελα να κρύψω ένα ευρώ. Το ξερό λάθος επάγγελμα κάνω αλλά......
Τι εμπόριο κανεις ρε φιλε ; Εγω Δε παράγω τπτ , ενα μηδενικό ειμαι . Τρέχω , καφέδες πουλάω ή τυρόπιτες ή τσιχλόφουσκες , ικανό για κατι παραπανω δεν ειμαι , ουτε καν υπαλλήλους δεν θα μπορουσα να εχω. Ειμαι άχρηστο υποκείμενο