barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 5.506
εσύ για πες μας τα θα απαντούσες σε κάποιον που δεν μπορεί να πληρώσει ενοίκιο δόση δανείου και είναι άνεργος? να μείνει στο δρόμο?
Στα παπάρια μας.
εσύ για πες μας τα θα απαντούσες σε κάποιον που δεν μπορεί να πληρώσει ενοίκιο δόση δανείου και είναι άνεργος? να μείνει στο δρόμο?
Να φιλοξενηθεί. Να παει σε στεγη της εκκλησιας ή του δημου.εσύ για πες μας τα θα απαντούσες σε κάποιον που δεν μπορεί να πληρώσει ενοίκιο δόση δανείου και είναι άνεργος? να μείνει στο δρόμο?
Απολαυστικο οντως, γιατι αυτο το σουργελο επι Σαμαρα εκανε τα ιδια. Νέμεσις.[video]http://www.iefimerida.gr/news/388234/i-eikona-tis-exallis-ahtsiogloy-me-pame-egine-viral-twitter-apolayse-eikones[/video]
Απολαυστικο οντως, γιατι αυτο το σουργελο επι Σαμαρα εκανε τα ιδια. Νέμεσις.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οταν μπαινει ο καθε τραμπουκος στα γραφεια, καθεται ο υπουργος, ο υπευθυνος, οποιος ειναι εκει τελος παντων, και τους ακουει. Σηκω και φυγε και ασε τους να μιλανε μονοι στις καμερες. Τι καθεσαι και μπαινεις στο καδρο τους για να λενε "τα χωσαμε στην υπουργο"?Oυτε μια προταση δεν μπορεσε να αρθρωσει τυπε. Μονο τα χέρια κουνουσε
εγω θα ειχα φωνάξει τα ΜΑΤ να τους μαζέψουν. Δεν θα ειχαν προλάβει να ανέβουν πάνω. Η άλλη η κοτα η φωτιου "Πειτε μας λεει εσεις..." τι να σου πουν βρε νουμερο εσυ δεν εισαι στην ηγεσια αυτοι θα σου πουν;
Απο τις δυο εικονες που παρεθεσες εχει στρωσει η Αχτσιογλου παντως τυπε. Και μαλλι και ρουχα, αλλον αερα, ομορφυνε.Καλα να πάθουν γιατι είναι ψευτες και κοτες. Δεν έχουν αρχιδια.
Αυτα που υποθετεις ειναι οχι λογικη οκταχρονου αλλα βρεφους.Αν το σπιτι εχει αγορασθει με χρηματα που προερχονται απο το δανειο το οποιο ειναι απληρωτο, δεν βλεπω τον λογο να μην γινει ο πλειστηριασμος. Δεν ειναι λεφτα που τα δουλεψε.
Οσο για το "μενει στον δρομο" ο αλλος, ειναι τεραστια μαλακια, μπορει να παει να νοικιασει.
Δηλαδη εγω τι θα πω σε καποιους που μου λενε "εγω ημουν μαλακας που δεν πηγα να παρω δανειο και εχω κανει το σκατο μου παξιμαδι για να πληρωνω νοικια?"
Εσυ τι θα τους απαντουσες δηλαδη?
Καμια ανοησια υποθετω.
Με λογικη οκταχρονου.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οταν μπαινει ο καθε τραμπουκος στα γραφεια, καθεται ο υπουργος, ο υπευθυνος, οποιος ειναι εκει τελος παντων, και τους ακουει. Σηκω και φυγε και ασε τους να μιλανε μονοι στις καμερες. Τι καθεσαι και μπαινεις στο καδρο τους για να λενε "τα χωσαμε στην υπουργο"?
Οντως, ή βαζεις τα ΜΑΤ και δεν ανεβαινουν καν, ή σηκωνεσαι και φευγεις.
Αλλά για την συγκεκριμενη καμια λυπηση. Εκανε τα ιδια. Να τα λουστεί.
Τραμ, ξέρεις ότι σε σέβομαι όχι γιατί είσαι μεγαλύτερος αλλά δεν ξεχνώ (ξέρεις τι - δεν το αναλύουμε).τότε στο αφιερώνω
είμαι σίγουρος ότι ο νικολιός με ένα χιλιαρικάκι το τραγουδάει στο Σύνταγμα
Οι Ρουβικωνες το εχουν παραξεφτιλισει και θα παθουν ό,τι παθαινει αυτος που αποθρασυνεται.Αρχικά ειμαστε Ελλάδα και επειδή δεν ασχολειται κανεις με τιποτα για αυτό υπάρχει ευκολη προσβαση. Οι συγκεκριμένοι δεν έγιναν δεκτοι από την υπουργο (ηξερε και αυτή ότι δεν έχει να τους πει τιποτα άλλο) και αυτοι προχωρησαν με λοστους και παραβιασαν τη πύλη. Εισβολή εκαναν και ανέβηκαν με το ζορι πάνω και τους τραμπούκισαν. Αυτό έγινε. Και μπροστα σε αυτό δεν υπήρξε καμια αντιδραση μονο που σηκωνε τα χέρια και τους ρωτησε κιολας γιατι σπάσατε κάτω την πορτα.
Εδώ σημερα οι Ρουβικωνες πηγαν στην συμβολαιογραφο και την απειλουσαν και το τραβουσαν κάμερα πες μου σε ποια χώρα άλλη γινεται αυτό
Οι Ρουβικωνες το εχουν παραξεφτιλισει και θα παθουν ό,τι παθαινει αυτος που αποθρασυνεται.
Θα τους πανε καποια στιγμη για εγκληματικη οργανωση και θα σφιξει ο κωλος τους.
Υ.Γ. Γιατι δεν εχουν παει να τραμπουκισουν κανεναν Εισαγγελεα? Εκει ναααα τους παει. Κατι κυρούλες συμβολαιογραφους μονο ξερουν να τραμπουκιζουν τα καθιζηματα.
Ειχε ρεπορταζ στις ειδησεις οτι σε μια πλατεια στα Σεπολια, πλατεια Πετρουλα, πανε μερα μεσημερι και πουλανε κλοπιμαια και εδειχνε ταυτοτητες, διαβατηρια πεταμενα κατω αφου δε τους χρειαζονται στους κλεφτες. Και ελεγαν οι κατοικοι οτι παιρνουν τηλεφωνο την αστυνομια να παρεμβει οπως εχει υποχρεωση να λυσει το προβλημα και η αστυνομια τους απανταει. Αλλαξτε γειτονια! μετακομιστε. Το πιστευω οτι δε λεει μπαρουφες επειδη πριν λιγα χρονια με ειχαν σταματησει για ελεγχο αστυνομικοι στην Αχαρνων, τοτε που ακομα γινονταν αστυνομικοι ελεγχοι σε πεζους. Και βγαινει ενας αστυνομικος νεαρος με πολιτικα, με μουσια, βαρυς κι ασηκωτος, βαριοταν να κουνηθει και μου λεει Ακομα εδω μενεις; σε τετοια γειτονια; Ναι του λεω, γιατι; Σιγα μη παρενεβαιναν οι αστυνομικοι να αποτρεψουν την εισβολη.Αρχικά ειμαστε Ελλάδα και επειδή δεν ασχολειται κανεις με τιποτα για αυτό υπάρχει ευκολη προσβαση. Οι συγκεκριμένοι δεν έγιναν δεκτοι από την υπουργο (ηξερε και αυτή ότι δεν έχει να τους πει τιποτα άλλο) και αυτοι προχωρησαν με λοστους και παραβιασαν τη πύλη. Εισβολή εκαναν και ανέβηκαν με το ζορι πάνω και τους τραμπούκισαν. Αυτό έγινε. Και μπροστα σε αυτό δεν υπήρξε καμια αντιδραση μονο που σηκωνε τα χέρια και τους ρωτησε κιολας γιατι σπάσατε κάτω την πορτα.
Εδώ σημερα οι Ρουβικωνες πηγαν στην συμβολαιογραφο και την απειλουσαν και το τραβουσαν κάμερα πες μου σε ποια χώρα άλλη γινεται αυτό
Δεν κανουν οι συμβολαιογραφοι τους πλειστηριασμους. Οι πιστωτές τους κάνουν. Μην τρελαθουμε.Δεν τους πειραξε σε κάτι ο εισαγγελέας για να τον τραμπουκίσουν. Στους συμβολαιογράφους πάνε επειδή κάνουν τους πλειστηριασμούς.
Το καλυτερο ηταν στην πρεσβεια του ισραηλ που δεν μπηκαν ποτέ μεσα. Αμα μπουν δεν προκειται να ξαναβγουν είναι έδαφος Ισραηλ οποτε ισχυουν οι νομοι του Ισραήλ.
Ειχε ρεπορταζ στις ειδησεις οτι σε μια πλατεια στα Σεπολια, πλατεια Πετρουλα, πανε μερα μεσημερι και πουλανε κλοπιμαια και εδειχνε ταυτοτητες, διαβατηρια πεταμενα κατω αφου δε τους χρειαζονται στους κλεφτες. Και ελεγαν οι κατοικοι οτι παιρνουν τηλεφωνο την αστυνομια να παρεμβει οπως εχει υποχρεωση να λυσει το προβλημα και η αστυνομια τους απανταει. Αλλαξτε γειτονια! μετακομιστε. Το πιστευω οτι δε λεει μπαρουφες επειδη πριν λιγα χρονια με ειχαν σταματησει για ελεγχο αστυνομικοι στην Αχαρνων, τοτε που ακομα γινονταν αστυνομικοι ελεγχοι σε πεζους. Και βγαινει ενας αστυνομικος νεαρος με πολιτικα, με μουσια, βαρυς κι ασηκωτος, βαριοταν να κουνηθει και μου λεει Ακομα εδω μενεις; σε τετοια γειτονια; Ναι του λεω, γιατι; Σιγα μη παρενεβαιναν οι αστυνομικοι να αποτρεψουν την εισβολη.
Δεν κανουν οι συμβολαιογραφοι τους πλειστηριασμους. Οι πιστωτές τους κάνουν. Μην τρελαθουμε.
και γιατί παίρνουν μέρος και δεν απέχουν???