costas-athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εννοειται ρε συΣιγά μην βάλω σε ομάδα άνθρωπο που δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα (έστω και αν το έκανε μόνο για να αποφύγει τον στρατο)
εννοειται ρε συΣιγά μην βάλω σε ομάδα άνθρωπο που δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα (έστω και αν το έκανε μόνο για να αποφύγει τον στρατο)
ακριβως ετσι..αμειλικτος ο ιδ.τομεας
Νικολιε αυτός που σου κάνει συνέντευξη μπορεί να σε ρωτήσει ότι γουστάρει. Αν προσβληθεί σηκώνεσαι και φεύγεις. Αλλιώς απαντάς και πρέπει να πεις αλήθεια αλλιώς αν σε προσλάβει και αποκαλυφθεί ψέμα μπορεί να σε απολύσει χωρίς αποζημίωση. Και πίστεψε με το πρώτο πράγμα που ρωτώ σε μια συνέντευξη είναι αυτό. Ι5 ψυχολογικό παίρνει πόδι χωρίς δεύτερη κουβέντα
στην δικη μου δουλεια αν δενφερουν απολυτηριο στρατου δεν προσλαμβανονται απλαωραία και σου απαντάω έχω υπηρετήσει στο πεζικό
και έχω πάρει Ι5 παθολογικό
πως θα το ανακαλύψεις?
στην δικη μου δουλεια αν δενφερουν απολυτηριο στρατου δεν προσλαμβανονται απλα
Ασκεις κριτικη δηλαδη στην συγκυβερνηση του ΠΑΣΟΚ του 2012-2014?παλι ειπες το αστειακι σου
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν συζηταει κανενας εναν απολυτως δικαιο ορο, δηλαδη να προστατευεται η κυρια (πρώτη) κατοικία εφοσον δεν εχει αγορασθει με το δανειο για το οποιο γινεται ο πλειστηριασμος.
Δεν θα ηταν δικαιο αυτο?
Ουτε καν πλειστηριασμοι με επισπευδοντες ιδιωτες εναντιον ιδιωτων λεει δε προχωρανε, μπλοκαρονται εδω και 8 μηνες τα παντα. Ποσο μαλλον να εχει παρει ο αλλος απο τραπεζα με δανειο σπιτι, να εχει να πληρωσει χρονια και εκ των πραγματων να απαιτει και να συναινει ολο το πολιτικο συστημα να του μενει τσαμπα.Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν συζηταει κανενας εναν απολυτως δικαιο ορο, δηλαδη να προστατευεται η κυρια (πρώτη) κατοικία εφοσον δεν εχει αγορασθει με το δανειο για το οποιο γινεται ο πλειστηριασμος.
Δεν θα ηταν δικαιο αυτο?
..Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν συζηταει κανενας εναν απολυτως δικαιο ορο, δηλαδη να προστατευεται η κυρια (πρώτη) κατοικία εφοσον δεν εχει αγορασθει με το δανειο για το οποιο γινεται ο πλειστηριασμος.
Δεν θα ηταν δικαιο αυτο?
Αν το σπιτι εχει αγορασθει με χρηματα που προερχονται απο το δανειο το οποιο ειναι απληρωτο, δεν βλεπω τον λογο να μην γινει ο πλειστηριασμος. Δεν ειναι λεφτα που τα δουλεψε.όχι κανονικά πρέπει να προστατεύεται η πρώτη κατοικία έναντι κάποιας αντικειμενικής αξίας για να μην μένει στο δρόμο ο άλλος
Αν το σπιτι εχει αγορασθει με χρηματα που προερχονται απο το δανειο το οποιο ειναι απληρωτο, δεν βλεπω τον λογο να μην γινει ο πλειστηριασμος. Δεν ειναι λεφτα που τα δουλεψε.
Οσο για το "μενει στον δρομο" ο αλλος, ειναι τεραστια μαλακια, μπορει να παει να νοικιασει.
Δηλαδη εγω τι θα πω σε καποιους που μου λενε "εγω ημουν μαλακας που δεν πηγα να παρω δανειο και εχω κανει το σκατο μου παξιμαδι για να πληρωνω νοικια?"
Εσυ τι θα τους απαντουσες δηλαδη?
Καμια ανοησια υποθετω.
Με λογικη οκταχρονου.