arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Νομιζεις, πηγαινε να τα ξαναμαθεις. ΚΟΠΡΙΤΗ που σας εμαθαν οτι εσεις εχετε μονο δικαιωματα και οι πολιτες μονο υποχρεωσεις.
για ρώτα το φίλο σου το δικηγόρο
Νομιζεις, πηγαινε να τα ξαναμαθεις. ΚΟΠΡΙΤΗ που σας εμαθαν οτι εσεις εχετε μονο δικαιωματα και οι πολιτες μονο υποχρεωσεις.
και εγώ πληρώνω φόρους
άρα όταν βλέπω ματατζή σε πορεία πρέπει να μου κάθεται προσοχή και όχι να ρίχνει δακρυγόνα και ξύλο σωστά? εγώ είμαι ο εργοδότης του
α και μιας και πληρώνω φόρους άρα δε θα ακούω τον προιστάμενο στο νοσοκομείο μιας και εγώ πληρώνω το μισθό του
για ρώτα το φίλο σου το δικηγόρο
Oποτε καλύτερα ένα καφέ στη μούρη. Αν και θα χαραμισουν το ευρώ.άμα φάω φάπες από πολίτη
1ον ενημερώνεται η αστυνομία
2ον η υπηρεσία κάνει μύνηση
3ον έχω πάθει εργατικό ατυχημα από η σωματική βία
4ον κάθομαι σπίτι μου και πληρώνομαι και οι μέρες δεν υπολογίζονται σαν αναρρωτικές αλλά σαν να εργαζόμουν
επίσης όταν ρίχνεις μπινελίκια ξέρεις που σε γράφω όλη μέρα μπινελικώνουν συνήθισα πλέον
Oποτε καλύτερα ένα καφέ στη μούρη. Αν και θα χαραμισουν το ευρώ.
ο ματατζής στην πορεία ακολουθεί εντολές ανωτέρων του (προισταμένων, διευθυντών, υπουργών)...
δεν νομίζω σκουπίδι να σου δίνει κανένας ανώτερος σου εντολή να λουφάρεις
άμα φάω φάπες από πολίτη
Ωχχχχ, ρε σύντροφε.
Ποιός φασίστας ήταν αυτός που σήκωσε χέρι να πάμε να τον εκτελέσουμε;;;; Ελπίζω να μην ήταν τίποτε σοβαρό.
ΥΓ. Σύντροφε, γιατί μας απαξιώνεις και δεν μας απαντάς. Δείξε λίγο συντροφική αλληλεγγύη.
δεν έστηνα δίκτυα εφαρμογές έστηνα και συστήματα πληροφορικής τηλεπικοινωνιών. παρόλα αυτά οι συνάδελφοι ήταν 4 από Τουρκία, 2 από ΗΒ και 10 από Νότια Αφρική... δεν θυμάμαι κανέναν με αυτό το όνομα ...
ρε τούβλο και εγώ εντολές ανωτέρων μου εκτελώ
για αυτό η υπηρεσία έχει προιστάμενο, γενικό, διευθυντή, υποδιοικητή, διοικητή
Ρε σεις τι εγινε ο αχιλλεας;;;;
Ο γυαλακιας;;;;
ρε συ Τραμυ,τι γινεται εδω,ειχα να μπω κανα εξαμηνο και οι μισοι εχουν φαει μπαν και οι υπολοιποι warned...
Εργοδοτης του ματατζή ειμαστε εμεις που θελουμε να βαζει σε ταξη τους ταραχοποιους του συναφιου σου. Μην μπερδευεσαι. Πληρωνεται απο εμας για να σε δερνει.και εγώ πληρώνω φόρους
άρα όταν βλέπω ματατζή σε πορεία πρέπει να μου κάθεται προσοχή και όχι να ρίχνει δακρυγόνα και ξύλο σωστά? εγώ είμαι ο εργοδότης του
α και μιας και πληρώνω φόρους άρα δε θα ακούω τον προιστάμενο στο νοσοκομείο μιας και εγώ πληρώνω το μισθό του
Εχεις αντιληφθει οτι εισαι ακριβως το προτυπο του δημοσιου υπαλληλου που σιχαινεται ο μεσος ελληνας επι δεκαετιας?άμα φάω φάπες από πολίτη
1ον ενημερώνεται η αστυνομία
2ον η υπηρεσία κάνει μύνηση
4ον κάθομαι σπίτι μου και πληρώνομαι και οι μέρες δεν υπολογίζονται σαν αναρρωτικές αλλά σαν να εργαζόμουν
επίσης όταν ρίχνεις μπινελίκια ξέρεις που σε γράφω όλη μέρα μπινελικώνουν συνήθισα πλέον
Οταν λεω εισαι αδερφος...ΧΑΧΑΧ!!Εργοδοτης του ματατζή ειμαστε εμεις που θελουμε να βαζει σε ταξη τους ταραχοποιους του συναφιου σου. Μην μπερδευεσαι. Πληρωνεται απο εμας για να σε δερνει.
Πως το λεει ο δικος μου? Α-Ξ-Ι-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Σ-Η, Εκει θα πεσει και το κλαμα και το γελιο της αρκουδας!!Εχεις αντιληφθει οτι εισαι ακριβως το προτυπο του δημοσιου υπαλληλου που σιχαινεται ο μεσος ελληνας επι δεκαετιας?
Και προκαλείς κιολας.
και μισό ευρώ να δίνω φόρο πάλι θα βρίζω γιατί το κράτος ...
Η λύση σου όμως δεν είναι να βρίζεις.
Η λύση σου είναι να βρεις τρόπο να μην πληρώνεις.