troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.080
- Πόντοι
- 5.506
αυτοι ειναι στον δρομο για την φυλακη...Πασόκους δεν εχει η λίστα?
αυτοι ειναι στον δρομο για την φυλακη...Πασόκους δεν εχει η λίστα?
Πασόκους δεν εχει η λίστα?
Βεβαια δεν υπαρχουν πλεον πασοκοι βουλευτες, οπότε...αυτοι ειναι στον δρομο για την φυλακη...
αυτοι ειναι στον δρομο για την φυλακη...
ρε σκουπίδι ο τσίπρας μας έδωσε δουλειά μέσω των προγραμμάτων δημιουργούμε παράγουμε για τον κόπο μας
οι ιδέες και τα ιδανικά δεν πουλιούνται
δεν είμαστε προδότες μιας ιδεολογίας
ο συριζα δεν είναι αριστερά είναι η προδοσία της μας πούλησε το 2015 μετά το δημοψήφισμα
για κανένα λόγο δεν προδίδω τις αξίες μου και τις ιδέες μου
Συνέντευξη
Θεοδωρικάκος (ΝΔ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να βρεθεί τρίτος στις Ευρωεκλογές
15/12/201710:381
Θεοδωρικάκος (ΝΔ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να βρεθεί τρίτος στις Ευρωεκλογές
Σύμφωνα με τον συντονιστή στρατηγικής και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας η απειλή για το ΣΥΡΙΖΑ είναι το Κίνημα Αλλαγής καθώς «είναι φυσικό μια πρωτοβουλία όπως αυτή να λειτουργεί συσπειρωτικά»
δεν ήμουν στο δημο βύρωνα αλλά σε άλλο δήμο και παραιτήθηκα γιατί ήμουν επιτυχων στο πρόγραμμα υγείας με μεγαλύτερο διάστημα και καλύτερους όρους πλέον εργάζομαι σε δημόσιο νοσοκομείο σαν διοικητικός υπάλληλος
η τραγουδίστρια χαθήκαμε πήγε επαρχία και δεν μιλάμε πλέον ούτε μεσεντζερ
γνώρισα άλλη κοπέλα σε ένα πάρτυ στα εξάρχεια
μια που έχω φάει τρελό κόλλημα
εκείνη που θα παντρευόμουν με τον πεθερό τα έχουμε ακόμα
Ρε άχρηστε τεμπέλη, φτωχοποιεί όχι τους έχοντες αλλά την μεσαία τάξη για να πετάξει ξεροκόμματα.
Όταν αδειάσει η αγελάδα που αρμέγει τώρα θα υπάρξει πλήρης φτωχοποίηση όλης τη κοινωνίας.
Ανάπτυξη δεν γίνεται με τέτοιες αηδίες που γράφεις., η αγορά βογγάει.
Που είναι τα ιδανικά σου ρε κοπρίτη? Ιδεολόγε της πλάκας. Έγινε ξαφνικά ηγέτης ο προσκυνημένος γερμανοτσολιάς, το πουτανάκι των δανειστών?
στο νοσοκομείο δεν βγάζω φωτοτυπιες
σηκώνω τηλέφωνα
έχεις περάσει από stage και ξέρεις? με μισθό 300€ το μήνα χωρίς δικαιώματα και ένσημα με μόνο σκοπό την εισαγωγή του προγράμματο από το παράθυρο?
εμάς και βασικό μισθό μας δίνει και ένσημα συντάξιμα και βαρέα και δικαιώματα μετά στο ταμείο ανεργίας
υπολόγισε ότι δεν παίρνουμε δώρα
υπολόγισε ότι είναι δύσκολη δουλειά να συναναστρέφεσαι με ασθενείς
υπολόγισε ότι εργαζόμαστε 40 ώρες τη βδομάδα ε τι άλλο θες
πολλά σου φαίνονται αλήθεια εσύ τι μισθό έχεις?
Εγω παντως θυμαμαι οτι οποιο κομμα κατεγραψε ηττα στις ευρωεκλογες μετα δεν σηκωσε κεφαλι. Με εξαιρεση το 1999.Ευρωεκλογές;
Ποιός ενδιαφέρεται για τις Ευρωεκλογές;
Να μην πω ότι κάτι τέτοια τα εκμεταλλεύονται οι Συριζαίοι γιατί η στρατηγική είναι ας εκτονωθεί ο κόσμος στις Ευρωεκλογές μαυρίζοντας μας αλλά ας μας ψηφίσει στις κρίσιμες Εθνικές.
Άσε που μιά χαρά θα ξεφορτωθεί ο Σύριζα Χρυσόγονους, Σακοράφες και Κούνεβες.
άλλη μια θετική εξέλιξη
[size=20pt]Εφάπαξ επίδομα 400 ευρώ σε άνεργους νέους από 18 έως 24 ετών
Το επίδομα θα λάβουν όσοι νέοι ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Οκτώβριο και δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας
[/size]
Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως 24 ετών, ύψους 400 ευρώ, θα χορηγήσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ, το επίδομα θα λάβουν όσοι νέοι ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον μήνα Οκτώβριο και δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (), όπου θα συμπληρώσουν τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα πιστωθεί το ποσό, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η προθεσμία για την αίτηση είναι έως την προσεχή Τετάρτη, ενώ όπως είπε η υπουργός το επίδομα θα καταβληθεί έως το τέλος του έτους και το συνολικό ποσό της παρέμβασης υπερβαίνει τα 20 εκατ. ευρώ.
Η καταβολή του επιδόματος γίνεται διότι οι περισσότεροι άνεργοι αυτής της ηλικιακής ομάδας δεν έχουν εργασιακή εμπειρία ώστε να λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας, ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου.
πηγη