jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Η μπάλα ούτε καν στην εξέδρα, εκτός γηπέδου.
ενω εσυ εε
βαζεις αυτογκολ μεσα στο γηπεδο
Η μπάλα ούτε καν στην εξέδρα, εκτός γηπέδου.
ποια δουλεια ρε σαχλαμαρα ;
συμβασιουχοι εισαστε αυτα που κατηγορουσατε τους προηγουμενους περι ομηριας και τετοιες
μ@λ@κιες
΄
προσπαθεί δίνει εργασια με δικαιώματα και αξιοπρέπεια και δίνει επιδόματα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη
[size=20pt]ο τσίπρας είναι σοσιαλιστής? (έκλασε ο τσάβες και ο μαδούρο και βγήκε ο τσίπρας) [/size]
ενω εσυ εε
βαζεις αυτογκολ μεσα στο γηπεδο
΄
προσπαθεί δίνει εργασια με δικαιώματα και αξιοπρέπεια και δίνει επιδόματα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη
Έχεις κάψει φλάντζα, η παρέα με το μουνοβαγόνη.
το εκας γιατι το εκοψε ;
το επιδομα θερμανσης;
το πετρελαιο 1 ευρω το λιτρο
τον ενφια;
24% φπα σε 62 % των αγαθων απο 36% που ηταν πριν
απο 1-1-18 θα πληρωνουμε τις σακουλες στα σουπερ μαρκετ
κατασχεσεις πλειστηριασμοι για 500 ευρω
αντε μ@λ@κα νικολιο επισημε τροπαιουχε του μπου . κομ
Νευράκια βλέπω Νικολιό μου. Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτε. Ζαλίστηκες από τις πολλές κολοτούμπες.ρε σκουπίδι [size=12pt]ο τσίπρας μας έδωσε δουλειά[/size] μέσω των προγραμμάτων δημιουργούμε παράγουμε για τον κόπο μας
1ον δεν είναι ''δικός μου'' ο τσίπρας επίσης [size=12pt]ο τσίπρας ουδεμία σχέση έχει με την αριστερά[/size] εδώ ο ίδιος ο φίλης παραδέχτηκε ότι η κυβερνηση ακολουθεί φιλελεύθερη πολιτική
2ον [size=12pt]ο τσίπρας είναι προδότης μιας ιδεολογίας του αξίζει κρέμασμα[/size]
3ον απο που βγαίνει το συμπέρασμα οτι είμαι βολεμένος?
4ον η γυάρος είναι τόπος μαρτυρίων μαλάκα
5ον [size=12pt]ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ[/size]
μικρη μπαρου στασου
ΜΥΓΔΑΛΑ
Μόλις σου έδωσε λίγη ελεημοσύνη άρχισες το γλύψιμο.
Εκεί που έφτυνες!!
Νευράκια βλέπω Νικολιό μου. Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτε. Ζαλίστηκες από τις πολλές κολοτούμπες.
Στην ουσία το ίδιο λέμε.
Μόλις σου έδωσε λίγη ελεημοσύνη άρχισες το γλύψιμο.
Εκεί που έφτυνες!!
![]()
![]()
![]()
Δε μπορείς να καταλάβεις, είπαμε
ή μικρός
ή χαζός
ή βολεμένος.
σσσσσσουττ
η μικρη μπαρου δεν δικαιουτε να ομιλει
σσσσσσουττ
η μικρη μπαρου δεν δικαιουτε να ομιλει
λαμογιο νικολιο δεν απαντας
κοτοπουλο βοκτας
κοκοκοκο
ρε σκουπίδι ο τσίπρας μας έδωσε δουλειά μέσω των προγραμμάτων δημιουργούμε παράγουμε για τον κόπο μας
το εκας γιατι το εκοψε ;
γιατί υπάρχει κατώτατη σύνταξη και γιατί θα τους δίνει ΚΕΑ σε όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους
το επιδομα θερμανσης;
δεν το έκοψε το περιόρισε σε αυτούς που το έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ένας με εισόδημα άνω των 7.000€ το χρόνο μπορεί να πληρώσει τη θέρμανση του επί του εμετικου σαμαρά και του φίλου σου του μπένι κάλυπτα όλες μου τις ανάγκες (θέρμανση σίτιση ρεύμα κλπ κλπ) με 200€ το μήνα
το πετρελαιο 1 ευρω το λιτρο
όσοι έχουν εισόδημα να πληρώνουν φόρους ώστε να ζήσουν και αυτοί με μηδενικά εισοδήματα
τον ενφια;
το μοναδικό λάθος του ενφια είναι ότι πληρώνουν ενφια όσοι έχουν ακίνητα με αντικειμενική αξία κάτω των 50.000€ και έχουν και χαμηλά εισοδήματα ας ελπίσουμε αυτό να αλλάξει
24% φπα σε 62 % των αγαθων απο 36% που ηταν πριν
το περιόρισε και δεν επιβλήθηκε στα βασικά αγαθά αλλά στα τυποποιημένα
απο 1-1-18 θα πληρωνουμε τις σακουλες στα σουπερ μαρκετ
ναι για το περιβάλλον λογικό μπορείς να αγοράσεις πάνινη τσάντα και να την επαναχρησιμοποιείς η να χρησιμοποιείς δίχτυ που το κακό?
κατασχεσεις πλειστηριασμοι για 500 ευρω
για τους ΕΧΟΝΤΕΣ
αντε μ@λ@κα νικολιο επισημε τροπαιουχε του μπου . κομ
δεν ασχολούμε με τη μαλακία του στέκα ασχολείσου εσύ με αυτή τη μαλακια
τι δημιουργείς ρε μαλάκα φωτοτυπίες ????