από το διάγγελμα μου άρεσε για την τοποθέτηση του για την επιχειρηματική ελίτ που βγάζει τα υπερκέρδη της στο εξωτερικό μέσω οφσόρε την επιχειρηματική φοροδιαφυγή και μεταθέτει τα βάρη της στη μεσαία τάξη με αποτέλεσμα να μην αναλαμβάνει της ευθύνες της
Χαζούλη Νικολιό, αναρωτιέμαι ποιός είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης. Ο Τσίπρας ή εσύ;
ΟΚ, αυτός για να μην γκρεμιστεί το μαγαζάκι του πουλάει αριστερίστικο σανό.
Και εσύ όμως για να γλύψεις κανένα κοκκαλάκι ελεημοσύνης μας ζαλίζεις τα αρχίδια για υπερκέρδη και οφσόρε.*
Νομίζεις οτι θα πάρεις κανένα κέρμα, αλλά πάλι το τρίτο το μακρύτερο θα πάρεις Νικολιό.
Στο σπάω σε δίφραγκα:
Το Τσεκελώτο μετά το περσυνό κολοχέριασμα και την δήλωση μετάνοιας ΔΕΝ μπορεί να μοιράσει το πλεόνασμα για αποκλειστικά ψηφοθηρικούς λόγους.
Εχει υπογράψει οτι 50% θα πάει για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου και 50% για ψηφοθηρία.
Οπότε (λέει οτι, στην πράξη θα είναι λιγότερα) θα μοιράσει 720εκ για ψηφαλάκια.
Πριν αρχίσεις τα πανηγύρια δες τι θα μπει στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ τσέπη Νικολιό. Γιατί είπαμε την πάρτη σου κοιτάς.
Με ικανοποίηση σου ανακοινώνω οτι πέραν των εισοδηματικών και περουσιακών κριτηρίων τώρα υπάρχουν και οικογενειακά.
Εσύ ως μπάκουρας με εισόδημα 3000 έως 9000 ανά έτος θα πάρεις 350€ ή 250€.
Περηφάνια δεν έχεις και φιλάς κατουρημένες ποδιές. Να ξέρεις όμως και την αμοιβή.
Διακοσοπενηντα ευρώ. Οσο μια έξοδος σε καλό εστιατόριο.
Πάμε τώτα στο υπόλοιπο 50%.
Επειδή δεν είχαν το θάρος να μειώσουν τα χρέη του Δημοσίου βρήκαν την πατέντα με τους συνταξιούχους και την ΔΕΗ.
Μια χαρά λέω εγώ.
Για τους συνταξιούχους είναι αυτά που τους έκλεβαν με τις μεγαλύτερες κρατήσεις υπολογιζόμενων επι προμνημονιακών συντάξεων.
Να μην σε στεναχωρήσω αλλά 315εκ ευρώ σε 1εκ συνταξιούχους βγαίνει μεγαλύτερο ποσό ανά κεφάλι απο ότι θα πάρεις εσύ το παράσιτο.
Ξέρω οτι θα μας πεις πίπες για τους φτωχοσυνταξιούχους, αλλά εγώ ξέρω οτι σε τσούζει το κολαράκι που άλλοι θα πάρουν περισσότερα από εσένα.
Το καλύτερο είναι όμως με την κάλυψη του κόστους των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας για να μην υπάρξουν τελικά αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος το 2018.
Αυτό ευνοεί την δική μου τσέπη.
Γιατί ξέρεις Νικολιό, εκτός από αυτούς που παίρνουν ΚΕΑ και δεν καίνε ούτε 800 κιλοβατώρες υπάρχουν και αυτοί που κάνουν λογαριασμούς 400 - 500€.
Θα ωφεληθώ πολύ περισσότερο από τα εφάπαξ 250€-350€.
Μπράβο Τσίπρα, μια χαρά τα μοίρασες πάλι.
* Οφσόρε αλλά Ζαγοραίος:
Άντε λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και η Αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ’ αργιλέ.