jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Οταν μοιραζε πλεονασμα ομως ο Σαμαρας, το ζαβο και εσεις οι υποστηρικτες του μιλαγατε για "ματωμενο πλεονασμα".
να μην πω τωρα τι μοιρασε ο πιτσαδορος και γινω κακος
Οταν μοιραζε πλεονασμα ομως ο Σαμαρας, το ζαβο και εσεις οι υποστηρικτες του μιλαγατε για "ματωμενο πλεονασμα".
Tι μπούρδες ειναι αυτες που λες? Εχεις ακουσει τιποτα για ηλεκτρονικες υπογραφες? Εχεις ακουσει για καταθεσεις αγωγων σε δικαστηρια ηλεκτρονικα? Εχεις ακουσει για την αναγκη προοδου? Αλλους δεκα σαν εσενα να ειχαμε, θα ειχαμε ακομη δημοσιες υπηρεσιες με χαρτι και στυλο χωρις ηλεκτρονικους υπολογιστες.
Συγνωμη, εννοουσα η συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ των Σαμαρα-Βενιζελου. Καλυτερα τωρα?να μην πω τωρα τι μοιρασε ο πιτσαδορος και γινω κακος
Συγνωμη, εννοουσα η συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ των Σαμαρα-Βενιζελου. Καλυτερα τωρα?
έδωσε παροχές στους άνεργους ναι θα τον ψηφίσω στις επόμενες εκλογές
Ρε παιδια συγνωμη αλλά δεν μπορω να το περασω ετσι, τι βοηθεια χρειαζεται "στα εξερχομενα μειλ"?
Παταμε δυο ατομα μαζι ας πουμε το πληκτρο της αποστολης?
Ας μου εξηγησει καποιος.
λοιπόν άκου ξεφτίλα.... θα σου δίνω εγώ κάθε μήνα το ΚΕΑ και τέλος του χρόνου ένα χιλιάρικο μποναμά .... πάρε τις δωρεάν κιλοβατώρες από τον Τσίπρα, τα δωρεάν τρόφιμα από την ΕΕ...
με μια συμφωνία... δεν θα δουλέψεις στο δημόσιο και δεν θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ είσαι ???
παω στοιχημα οτι το λογιστηριο θα το κραταει σε καρτελες με Τ
Α αυτο σε πειραξε, τα αλλα τα θελεις.γιατί να μην εργάζομαι στο δημόσιο? αν βγεί καμία προκήρυξη και έχω μόρια? πλέον οι άποροι παίρνουν υψηλά μόρια
Γιατι? Δεν θα εισαι ΠΑΣΟΚ μονο οταν σε βολευει.εχω πει για την συγκυβερνηση οποτε μην με ανακατευεις σ αυτο
Ρε παιδια συγνωμη αλλά δεν μπορω να το περασω ετσι, τι βοηθεια χρειαζεται "στα εξερχομενα μειλ"?
Παταμε δυο ατομα μαζι ας πουμε το πληκτρο της αποστολης?
Ας μου εξηγησει καποιος.
Ο σύντροφος αποφασίζει σε ποιούς θα απαντήσουν και σε ποιούς θα κάνουν forward.
Το θεωρείς απλό;
Η μεσαια ταξη να αντιληφθει τότε τι πρεπει να ψηφισει.
Η μεσαια ταξη να αντιληφθει τότε τι πρεπει να ψηφισει.
Μην τσακωθουμε τωρα και γι αυτο. Εστω να μην ψηφιζουν Συριζα.πασοκ που την δημιουργησε
απλα
πασοκ που την δημιουργησε
απλα
Μην τσακωθουμε τωρα και γι αυτο. Εστω να μην ψηφιζουν Συριζα.