ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.050
- Πόντοι
- 456
ποιος ειναι αυτος τυπε?Τι στο διαολο εγινε??? Πυροβολησαν τον Μιχαλη τον Ζαφειροπουλο?????????
ποιος ειναι αυτος τυπε?Τι στο διαολο εγινε??? Πυροβολησαν τον Μιχαλη τον Ζαφειροπουλο?????????
Τι στο διαολο εγινε??? Πυροβολησαν τον Μιχαλη τον Ζαφειροπουλο?????????
--------για να αποκτήσεις μόνιμη και σταθερή δουλειά πρέπει να έχεις κάποιες δεξιότητες ... εσύ είσαι ένα άχρηστο σκουπίδι οπότε και το οκτάμηνο πολύ σου είναι...
αλήθεια τι ακριβώς δικαιώματα θέλεις και που δεν σου τα δίνουν ?
--------
ΣΚΟΥΠΙΔΙ εισαι εσυ...
ενας 50αρης, ανικανος σαπιοκοιλιας...
σε μια χωρα που ζει απο ξεπλυμα χρηματος---
-------
11/10 εισαι εδω δεν μπηκα 2 μερες..θα σου κανα καλη φαση στο αεροδρομιο-
με αναγκαζεις να γινω ξεφτυλα για να σε ξεφτυλισω...
--
θα πω δικαιολογια οτι μου χρωστας λεφτα..
---------------κρατικοδίαιτο κωλομπατσόνι, σκουπίδι και κατακάθι όλο λόγια είσαι...
και ξέρεις φυσικά που θα βρεθείς μετά ? θα σε κάνω να κοιμάσαι στο πεζοδρόμιο μουνάκι... θα σου πάρω και το σκατωμένο σου σώβρακο
και που είσαι καλύτερα μια χψώρα που ζει από ξέπλυμα χρήματος παρά μια χώρα που ζεί από ελεημοσύνη των άλλων...
---------------
παρε μαντηλι να κλαψεις...
οταν σε γυρισω πισω..
---------εγώ για την ώρα σου τον χώνω από πίσω ...
Άγριο πράγμα ο Αχιλλέας παιδιά
Με δέκα χιλιάρικα καθαρίζω για πάρτη σου.ναι αγρίεψε η κωλοτρυπίδα του και θέλει πούτσα...
με πεντε χιλιαρικα καθαριζω για παρτη σουναι αγρίεψε η κωλοτρυπίδα του και θέλει πούτσα...
Να σου δώσω 20 ευρώ να καθαρίσεις το σπίτι μου.με πεντε χιλιαρικα καθαριζω για παρτη σου
Με δέκα χιλιάρικα καθαρίζω για πάρτη σου.
-------Άγριο πράγμα ο Αχιλλέας παιδιά
----------σιγά ρε παπάρα... εγώ τον γαμάω και στο τζάμπα...
Ωπά κόψε το παπάρας είναι δικό μου. :S :S :Sσιγά ρε παπάρα... εγώ τον γαμάω και στο τζάμπα...
Να σου δώσω 20 ευρώ να καθαρίσεις το σπίτι μου.
----------
σαπιοκοιλια ειπα...
θα ποσταρω οταν φας την πουτσα..
--------------
Να σου δώσω 20 ευρώ να καθαρίσεις το σπίτι μου.