pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
οι νδτες που ξερω εχουν απογοητευετει με τον κυριακο παντως
Το ειδα το βιντεο, δες κι εσυ αυτο. Απολαυσε το πώς σοδομιζει αριστερη απλυτη ο ομιλητης. Βεβαια ειναι εβραιος και ισως αυτο σε χαλασει, αλλά τα λεει ωραια.Το βράδυ θα σε τρολάρω , ξέρω ότι γουστάρεις ;)
Στα σοβαρά,
δες τον λόγο του Λεβέντη, το σθένος και την παρρησία του
και μετά σύγκρινε με τον εξωγήινο κούλη.
Δες το βίντεο που παρέθεσα πριν
οι νδτες που ξερω εχουν απογοητευετει με τον κυριακο παντως
Δηλαδη στις επομενες δημοσκοπησεις θα πεσει ο Κουλης και θα ανεβει ο Τσιπρας, επειδη ο Κουλης κάνει αυτο που κάνει και ο Τσιπρας. Αλλά ο κοσμος θελει κατι διαφορετικο απο αυτο που κανει ο Τσιπρας, κι επειδη δεν το κάνει ο Κούλης θα ψηφισει τον Τσιπρα που κάνει αυτο που δεν θελουν.Η στάση του στο τελευταίο νομοσχέδιο γκρέμισε την καρδάρα
που κάπως γέμιζε όχι λόγω της ικανότητας του
αλλά λόγω της ατέλειωτης απογοήτευσης που προκαλεί ο συριζα.
Ο κούλης είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει ο τσίπρας.
Στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα φανεί η συρρίκνωση της νδ
και δεν θα φταίει ο ...χατζηπετρής
Αυτη θα ηταν οντως η σωστη συμβολη του κοσμου για επιλυση της κρισης. Ολα τα λεφτα πισω στις τραπεζες τωρα. Ο ελληνας εδω και επτα χρονια θρηνει για τους προδοτες και τους δοσιλογους, αλλά μια χαρα εβγαλε εξω 100 δις με πατριωτισμό. Και μην πει κανενας οτι τα εβγαλαν λιγοι. Καθολου λιγοι. 100 δις δεν τα εχουν ουτε δεκα ουτε χιλια ατομα.
Εγω προσωπικα δεν γνωριζω ανθρωπο να μην εχει λεφτα (και αρκετα χιλιαρικα μαλιστα) στο στρωμα. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν λυπαμαι ΚΑΝΕΝΑΝ. Ολοι κατι εχουν. Και το να τα κρατανε σπιτι ειναι μεγιστη αντικοινωνικη και αντεθνικη συμπεριφορα. Εγω στο σπιτι δεν εχω ουτε ενα ευρω και σε οποιον μου λεει οτι κραταει λεφτα σπιτι, του λεω οτι προκειται για προδοτικη πραξη. Και ας στενοχωριουνται. Αληθες ειναι.
Οταν ακουω αυτο το αστειο επιχειρημα "κι αν καταρρευσει το συστημα τι θα γινουν τα λεφτα μου"? Η απαντηση ειναι φυσικα οτι αν καταρρευσει το συστημα, τα λεφτα σου θα γινουν μαρουλοφυλλα ειτε τα εχεις στην τραπεζα ειτε εκτος τραπεζας. Αρα το συμφερον σου ειναι να τα αφησεις εκει μπας και σωθεις.
Φανταζομαι οτι καποια στιγμη ισως σου προκαλεσει θλαση εγκεφαλου αν συνειδητοποιησεις οτι ο καπιταλισμος ειναι το μονο οικονομικο συστημα που ειναι εξ ορισμού ικανο να αμβλυνει τις κοινωνικές και οικονομικες ανισοτητες.
φυσικά
πιστεύω στην ισότητα των ανθρώπων ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
για αυτί διαφωνώ σφοδρά με τον κούλη που ανέφερε ότι δεν υπάρχει ισότητα στη κοινωνία των ανθρώπων είναι ενάντια στη φύση
Δεν ειναι βλακας. Κομμουνιστης ειναι.
με f16 ο συντροφος μας σας γαζωνει και παει στον αιθερα θριαμβευτης
αυτος ειναι ηγετης ρεεεεε
Το ειδα το βιντεο, δες κι εσυ αυτο. Απολαυσε το πώς σοδομιζει αριστερη απλυτη ο ομιλητης. Βεβαια ειναι εβραιος και ισως αυτο σε χαλασει, αλλά τα λεει ωραια.
Δηλαδη στις επομενες δημοσκοπησεις θα πεσει ο Κουλης και θα ανεβει ο Τσιπρας, επειδη ο Κουλης κάνει αυτο που κάνει και ο Τσιπρας. Αλλά ο κοσμος θελει κατι διαφορετικο απο αυτο που κανει ο Τσιπρας, κι επειδη δεν το κάνει ο Κούλης θα ψηφισει τον Τσιπρα που κάνει αυτο που δεν θελουν.
Εξαιρετικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
φυσικά
για αυτί διαφωνώ σφοδρά με τον κούλη που ανέφερε ότι δεν υπάρχει ισότητα στη κοινωνία των ανθρώπων είναι ενάντια στη φύση
Δεν υπαρχει ισοτητα τυπε, ελπιζω να το αντιληφθεις πριν φτασεις να παρεις πενιχρη συνταξη και να απορεις γιατι.
Οσο αφορα τα δικαιωματα , την ανθρωπινη αξια , ναι ειναι ισοι ολοι, οσο αφορα τις δυνατοτητες και τις προοπτικες , καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αναλογα με την προσπαθεια που καταβαλει και το νοητικο του επιπεδο τα καταφερνει καλυτερα απο αλλους στη ζωη και στην εξελιξη του.
Να γιατι αριστερα και κομμουνισμος με την οριζοντια ισοπεδωση της "ισοτητας" που πρεσβευουν, δεν αποτελουν πραγματικες λυσεις αλλα αφυσικες και μη ρεαλιστικες ουτοπιες.
το βλέπουμε
φαντάζομαι στην ινδία στο μπαγκλαντές στη βραζιλία δεν έχουν καπιταλισμό?
η έχουν εξισορροπήσει οι οικονομικές ανισότητες
Φαντάσου στα κριτήρια για το ΚΕΑ να μπει το να έχεις μόνο ένα αρχίδι.
Ναι αλλά σημερα εζησα μια σοκαριστική στιγμη, συμφωνησε μαζι μου στις βασικες μου προτασεις για το ξεπερασμα της κρισης.
φυσικά
σημασια δεν εχει τι προτιμάς εσυ αλλα τι προτιμα το πρωτο κομμα που κυβερναει.Aς τα φάνε οι Καρανίκες τότε και οι κομματικοί της ΝΔ που ζεσταίνουν τα κουτάλια.
Aν χρειαζονται λεφτά, ας απολύσουν ΔΥ, ας κλείσουν αχρηστες δομές και ας σταματήσουν τις χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ.
Το προτιμώ από το να δανεισω αναγκαστικά το κράτος για να πληρώνει κομματοσκυλα