arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ναι αλλά ο γιός της;
τι τον βρήκε η ανάπτυξη???
Ναι αλλά ο γιός της;
ούτε το άρθρο δεν διάβασες τούβλο η ρόζα είναι 73 χρονων και άρρωστη με χρόνια νοσήματα το άρθρο είναι πρόσφατο
δεν πήγα καν στη δουλειά
έχω αλλεργικό άσθμα και έπαθα μιας ελαφριάς μορφής κρίση
όπου ο ιατρός μου χορήγησε 3ήμερη αναρρωτική δήλωσα κι την τμητική μου θα πάω για δουλειά την άλλη εβδομάδα
Μας ταξίδεψες Νικόλα...
Αλλά γιατί να πάμε στην Ισπανία να δούμε τα δράματα;
Δεν υπάρχουν εδώ δίπλα στην πόρτα μας;
Ποια Ρόζα 73χρονη, όταν υπάρχει συνταξιούχος Δημοσίου ετών 55 που χαρτζηλικώνει με 200€ το άνεργο, ασθματικό παιδί της;
Που παλεύοντας στο κολαστήριο της Δημοσιουπαλληλίας κατάφερε να κάνει τέσσερα ακίνητα (οκ, τουλάχιστο το ένα είναι παράνομο) και τώρα στα στερνά με αυτοθυσία προσπαθεί να τα ανακαινίσει και βάζει τον κανακάρη της να ψάξει για μαστόρους με ΜΑΥΡΑ;
Το παιδί της πάλι ενώ είναι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τον αναγκάζουν να αλλάζει μελάνια στους εκτυπωτές στον Δήμο που εκπαιδεύεται επ αμοιβή και του πετούν στα μούτρα τιμητική άδεια για να καλύψουν την καραμπινάτη παρανομία απασχόλησης πέραν των καθηκόντων;
Αυτά είναι δράματα Νικολιό μου!
Γι'αυτό σε σουτάρανε άεργο κοπρόσκυλο και σε περιμάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάζεις φωτοτυπίες.
έγινες ιατρός είχα δυσκολία αναπνοής
εντάξει γιατρέ
κάτι περί Aerolin δεν έχεις ακούσει ??
1ον η μητέρα μου περνάει οικονομικά δύσκολα και ότι έφτιαξε το έφτιαξε με στερήσεις
2ον δεν υπάρχει κανένα παράνομο κτίσμα είχε νομιμοποιηθεί με το νόμο τρίτση πλήρωσε και 500€ πρόστιμο με το νέο νόμο του 2016 και νομιμοποιήθηκε για 30 χρόνια πλέον με τις κατόψεις και τα τοπογραφικά του 1983 πλέον γίνονται και συμβόλαια και πώληση/ενοικίαση και τα πάντα
3ον δεν ήθελα να είμαι εκπαιδευόμενος μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
κατα φαντασιαν ασθενης ειναι ο νικολιος
νικολιε το ημερομισθιο θα στο κοψουν τις μερες που εισαι αρρωστουλικο;
Τα ίδια λέμε Νικολιό μου!
Τι 73 χρονώ άρωστη στην Ισπανία, τι 55 συνταξιούχος Δημοσίου με φιλάσθενο παιδί στην Ελλάδα.
Της γης οι κολασμένοι έχουν κοινή μοίρα.
Αντε τώρα για κανένα καφέ στο Θησείο.
Δεν είσαι στην δουλειά για να ψωλάρεις στο bou μέχρι τις 2.
σε λίγο θα πάω για καφέ στο πεζουλάκι στο θησείο στις 1.30 θα πάρω το 227
ένας φίλος θα φέρει και τάβλι μάλιστα
Ε βέβαια, εργαζόμαστε εμείς τα κορόιδα για να θρέφουμε εσένα και τα άλλα Συριζόσκυλα μωρή ξετσίπωτη χαμούρα.
Μην κάνεις καμια μαλακία και το κουβαλήσεις το τάβλι εσύ!
Πρόσεχε, έχεις την μέση σου.
σε λίγο θα πάω για καφέ στο πεζουλάκι στο θησείο στις 1.30 θα πάρω το 227
ένας φίλος θα φέρει και τάβλι μάλιστα
ρε ψευταρα αφου εισαι αρρωστος με 38 πυρετο πως θα βγεις εξω απο το σπιτι
Ωραίο ποστ τυπε.... να δουμε τι θα πει ο νικόλας.
έχω ταπεράκι με κέικ θερμός για τον καφέ και έχω φτιάξει και σάντουιτς