jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ακόμα και αυτό τέχνη είναι
ρε νικολιο τι επαγγελμα εκανε ο ηρωας;
εκτος απο το να γραφει στιχακια
ακόμα και αυτό τέχνη είναι
Ε είσαι μαλάκας, πάει και τελείωσε.
η τέχνη απολίτιστε δεν λογοκρίνεται ούτε περιορίζεται απολίτιστε
ότι μας ανάγκασε ο φίλος σου ο μπένι που οδήγησε όλη τη νέα γενιά στην ανεργία και την εξαθλίωση
ότι μας ανάγκασε ο φίλος σου ο μπένι που οδήγησε όλη τη νέα γενιά στην ανεργία και την εξαθλίωση
πασοκόσκυλο δεν έχεις πάρει γραμμή από το κόμμα?????
Εσύ μια χαρα τη βολεύεις πάντως, "εργάζεσαι' και έχεις και ένα σκασμό "κοινωνικά" επιδόματα. Ας μιλήσουν άλλοι για ανεργία και "εξαθλίωση".
Το μόνο που δικαιούσαι ρε ξεφτιλισμένο ον είναι μια κλωτσιά στα πισινά που κάθεσαι όλη μέρα και χασομεράς.
τα δικαιούμαι δεν τα κλέβω από κανένα
και ακόμα μέσα είμαι στους μισθους μου μόλις πρίν από λίγες μέρες πληρώθηκα τον μισθό του ιουλίου
Ποιά πρόνοια ρε λαμόγιο; Καθυστερημένος είσαι ή ανάπηρος;
σαφώς και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δεν απευθύνεται σε ΑΜΕΑ αλλά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας
Νικολα μηπως για καποιους είναι τροπος ζωής να ανήκουν σε "ευπαθείς κοινωνικές ομάδες";
Τι σε εμποδίζει να ανοιξεις το λογιστικό γραφείο και να δουλεψεις ως λογιστής (λέμε τώρα), αλλα προτειμας να βγαζεις φωτοτυπίες στον Δήμο;
διότι θέλω νακάνω κάτι δημιουργικόξύνω τα παπάρια μου όλη μέρα, να γράφω τις "ιδέες" μου στο μπου και να ζω με τα χρήματα των άλλων.
διότι δεν με στηρίζει το κράτος για να ενταχθώ στη κοινωνική οικονομία μέσω κοινσεπ
διότι θέλω να κάνω κάτι δημιουργικό
διότι δεν με στηρίζει το κράτος για να ενταχθώ στη κοινωνική οικονομία μέσω κοινσεπ
Κι'εγώ θέλω να γαμήσω την Ελίνα Καντζά ρε αλητάμπουρα αλλά δεν απαιτώ από τους άλλους να μου πληρώσουν τα γαμησιάτικα.
Επειδη αγαπας την λογιστική ομως δεν θα περιμενεις το κρατος, σωστά;
Αλλωστε με τις γνωσεις που εχεις θα μπορουσες να παρεις την θεση μου στην εταιρεια που εργάζομαι (εισηγμένη στο ΧΑΑ, θυγατρική πολυεθνικής με ΔΠΧΑ) ή μήπως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ;;;;;
τα δικαιούμαι δεν τα κλέβω από κανένα
και ακόμα μέσα είμαι στους μισθους μου μόλις πρίν από λίγες μέρες πληρώθηκα τον μισθό του ιουλίου