tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εγώ Νικολιο από χτες είμαι σε διακοπές. Εξοχικό τώρα πίνω το καφεδάκι μου σε λίγο πάω θάλασσα *ομπρέλα ξαπλώστρα ρεζερβέ και για το βράδυ έχω παραγγείλει στην ψαροταβέρνα μια συναγρίδα δίκιλη με τα συνοδευτικά της και δύο φιάλες λευκό κρασί να παγώνουν
Όχι δεν είσαι φορολογούμενος γιατί δεν έχεις λόγω τεμπελιάς εισοδημα
και πολύ καλά κάνεις
φάε και ένα κοπάδι
και ενφια και πληρώνω και φπα και όλους τους φόρους που μου αναλογούν
"Πουτάνας γέννα, καλά κατάλαβες αυτό είναι για σένα. Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα; Γαμιέται κάθε είδους φασίστας, μαλάκα και πάμε γι' άλλα. Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους."
"Άγκελα θάθελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ' τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά. Άγκελα, μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο..."
Αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΙ είναι "ήρωας και αθάνατος".
Όχι το κοπάδι θα το φάω τέλος Οκτώβρη που θα πάω Νορβηγία. Στο ενδιάμεσο έχω κλείσει και μια βδομάδα σε ένα ωραίο στην λίμνη Πλαστήρα με πισίνα τζακούζι και τα σχετικά.
εσύ που θίχτηκες φασίστας είσαι η οπαδός της μέρκελ????
Φασίστας είναι αυτό το σκουπίδι που έγραψε αυτούς τους στίχους. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.
μην βριζεις τονηρωακομμουνοφασίστα
Φασίστας είναι αυτό το σκουπίδι που έγραψε αυτούς τους στίχους. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.
"Πουτάνας γέννα, καλά κατάλαβες αυτό είναι για σένα. Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα; Γαμιέται κάθε είδους φασίστας, μαλάκα και πάμε γι' άλλα. Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους."
"Άγκελα θάθελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ' τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά. Άγκελα, μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο..."
Αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΙ είναι "ήρωας και αθάνατος".
έχουμε λογοκρισία???
θες να επιβάλεις λογοκρισία στις τέχνες???
έχουμε λογοκρισία???
θες να επιβάλεις λογοκρισία στις τέχνες???
Αυτό μαλάκα είναι "τέχνη".
η μουσική τέχνη είναι ρε απολίτιστε
"Γαμιέται ο νικος_πλατ και όλο του το σοι πατόκορφα,
όλη του η φάρα πρέπει να ψάχνει στους κάδους ανακύκλωσης".
Μόλις το μελοποιήσω θα σου στείλω και το σχετικό βίντεο.
ΚΟΠΡΙΤΗ.
ακόμα και αυτό τέχνη είναι