σήμερα ενώ γυρνούσα από τα εξάρχεια με κάτι φίλους και ενώ βαριόμασταν αποφασίσουμε να πάμε μια βόλτα από το μοναστηράκι να χαζέψουμε λίγο για να περάσει η ώρα και μετά να επιστρέψουμε σπίτι ενώ είχαμε αράξει στο θησείο και χαζεύαμε την ακρόπολη και τον κόσμο που περπατούσε αποφάσισα να φάω ένα σουβλάκι.
Στην ηφαίστου έχει ανοίξει ένα μικρό σουβλατζίδικο όπου έχει το σουβλάκι(τυλιχτό) 2€ ενώ όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά πέριξ το έχουν 2,20€. Οπότε αποφάσισα να πάρω ένα σουβλάκι στο χέρι και να επιστρέψω στου φίλους μου στο πεζουλάκι να το φάω.Παραγγέλνω δίνω το αντίτιμο και περιμένω ενώ φτιάχνει ο τυλιχτής το τυλιχτό σουβλάκι μου το δίνει και μου λέει καλό βράδυ. Απόδειξη του λέω?Α δεν ξέρω απο αυτά πήγαινε δίπλα μου λέει. Το ταμείο ήταν 5 μέτρα δίπλα από το πάγκο πάω και λέω απόδειξη?και με θράσος μου απαντάει Τι να την κάνεις? Κόψε απόδειξη γιατί θα κάνω επώνυμη καταγγελία με αυστηρό τονο και ψάχνω το κινητό μου? Μου κόβει την απόδειξη και μου λέει πάλι με θράσος να την περάσεις στα έξοδα.
φεύγω ενώ έχω πάρει την απόδειξη. Παρατηρώ ότι ενώ είναι 11 το βράδυ ο τύπος έχει κόψει 61 αποδείξεις όλη τη μέρα δηλαδή έκοψε 61 αποδείξεις σε τουριστικό μέρος από τις 10 το πρωί έχει κόψει 61 αποδείξεις στις 11 το βράδυ.Ο συγκεκριμένος αν υπήρχε σοβαρρό κράτος θα έπρεπε να τον ΕΙΧΕ ΓΑΜΗΣΕΙ χωρίς πολλά πολλά έπρεπε να του έκλεινε το κατάστημα και να τον πήγαινε μέσα