barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
σκάσε και πλήρωνε τους φόρους σου
Θα πάρεις τα @@ μου. Δεν πληρώνουμε μέχρι να ψοφήσετε.
Θα πάρεις τα @@ μου. Δεν πληρώνουμε μέχρι να ψοφήσετε.
ότι είσαι απατεώνας και φοροφυγάς το ξέρουμε δεν είναι ανάγκη να μας το επιβεβαιώνεις
ότι είσαι απατεώνας και φοροφυγάς το ξέρουμε δεν είναι ανάγκη να μας το επιβεβαιώνεις
Οταν ένας κλέφτης πάει να μπει στο σπίτι μου εγώ κρατάω ήδη το όπλο. ΒΛΑΚΑ.
ποιος κλέφτης?
υποχρέωση σου είναι να πληρώνεις τους φόρους σου
απο πηγαζει η υποχρεωση νικολιο ;
οταν εχεις να κανεις με λησταρχους δεν εχεις καμμια υποχρεωση
ποιος κλέφτης?
υποχρέωση σου είναι να πληρώνεις τους φόρους σου
υ.ς και τις λινάτσες δεν της θέλουμε για να καθόμαστε για αυτό έχουμε ψάθες τις χρησιμοποιούμε για σκιά αφού τις στερεώσουμε σε ξύλα
ναι έχεις δίκιο λήσταρχοι είναι το ΔΝΤ και η ΕΚΤ δεν έχεις άδικο
το πρόβλημα είναι ότι οι φόροι πάνε στους διεθνείς τοκογλύφους και όχι στο κοινωνικό κράτος
αλήθεια γιατί όσοι έχουν πλούτο και ζούν πάνω από τα βασικά όρια διαβίωσης να μην πληρώνουν φόρους?γιατί τους υπερασπίζεσαι
Ω ρε φίλε, από τα πεντάστερα του κοινωνικού τουρισμού πίσω στην λινάτσα... χοντρό.
Κάντε καμιά διαδήλωση με τα συντρόφια για επέκταση της παροχής ελεημοσύνης κοινωνικού τουρισμού.
Ξες εσύ. Οι διακοπές είναι δικαίωμα ακόμη και για τεμπέληδες κλπ.
Ασφαλως και ειναι...
απλα στο σοβιετ το 2017 εχουμε χασει τον λογαριασμο...ο ενφια πχ δεν ειναι φορος...ειναι χαρατσι για την εξαθλιωση μας
ναι έχεις δίκιο λήσταρχοι είναι το ΔΝΤ και η ΕΚΤ δεν έχεις άδικο
το πρόβλημα είναι ότι οι φόροι πάνε στους διεθνείς τοκογλύφους και όχι στο κοινωνικό κράτος
αλήθεια γιατί όσοι έχουν πλούτο και ζούν πάνω από τα βασικά όρια διαβίωσης να μην πληρώνουν φόρους?γιατί τους υπερασπίζεσαι
Γιατί ΗΛΙΘΙΕ όσο προσπαθείς να πάρεις ΠΟΛΛΟΥΣ φόρους από λίγους παίρνεις τα @@ σου. Όταν πάρεις λίγους φόρους ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τότε είναι ευκολότερο και αποδοτικότερο.
Αλλά κομμουνιστής και πραγματικότητα είναι έννοιες αντίθετες.
ποιο το σοβιετ?
το πρόβλημα με τον ενφια είναι ότι όποιος έχει ακίνητο χαμηλής αντικειμενικής πληρώνει φόρο
κανονικά έπρεπε όποιος έχει 1 ακίνητο με αντικειμενική αξία ας πούμε σαν όριο τις 60.000€ δεν θα έπρεπε να πληρώνει ενφια
όποιος έχει ακίνητα που στο σύνολο τους (όλα τα ακίνητα) η αντικειμενική ξεπερνάει τις 150.000ε η εφορία θα έπρεπε να τους βάζει υψηλότερο ενφια
Γιατί ΗΛΙΘΙΕ όσο προσπαθείς να πάρεις ΠΟΛΛΟΥΣ φόρους από λίγους παίρνεις τα @@ σου.
Γιατί ΗΛΙΘΙΕ όσο προσπαθείς να πάρεις ΠΟΛΛΟΥΣ φόρους από λίγους παίρνεις τα @@ σου. Όταν πάρεις λίγους φόρους ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τότε είναι ευκολότερο και αποδοτικότερο.
Αλλά κομμουνιστής και πραγματικότητα είναι έννοιες αντίθετες.
το δντ και η εκτ δεν ειναι λησταρχοι
οι λησταρχοι ειναι αυτοι που ψηφισες
οι φοροι πανε στους καρανικες
δεν λεω για το 5% που ασψαλως και πρεπει να πληρωνουν για τον υπολοιπο κοσμο λεω το 95% που η συμμορια εχει τσακισει