voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Eιναι κακο δηλαδη να επαναδιαπραγματευθεί;
Σε οτι ποσταρες δεν λεει ορους ουτε τι θα ζητησει ΑΚΡΙΒΩΣ. Αρα τι με ρωτας και πως ξερεις οτι δεν θα το δεχτουν η οτι δεν συμφερει την Ελλαδα καλυτερα?
Αυτη την απορια μπορεις να μου την λυσεις?
Και φυσικά είναι κακό να διαπραγματευθεί.
Γιατί ήδη μόλις έκλειεσε μία διαπραγμάτευση, οι Κινέζοι εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο μεγαλύτερο μέρος (κατασκευή προβλήτα ΙΙΙ) και έχουν δρομολογήσει την εκπλήρωση των υπολοίπων (κατασκευή προβλήτας πετρελαιοειδών).
Επί πλέον προετοιμάζονταν για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.
Αν εσύ νομίζεις ότι θα προσελκύσουμε έτσι επενδυτές (δηλαδή θα συνάπτουμε μία συμφωνία και σε 6 μήνες θα την αθετούμε) είσαι πολλαπλά γελασμένος.
Όσο για το τι θα ζητήσουν ο Δρίτσας και οι συνδικαλιστές γιατί δεν μας το λένε οι ίδιοι;;;;;
Δηλαδή δεν πρέπει να το ξέρουμε;
Εγώ βέβαια έχω μία υποψία για το τι θα ζητήσουν γιατί ξέρω τον κανονισμό εργασίας του ΟΛΠ και ξέρω τι εφαρμόζουν οι Κινέζοι το οποίο δεν είναι διαφορετικό από αυτό που εφαρμόζουν όλα τα λιμάνια του κόσμου, ιδιωτικά και δημόσια.
Λαμόγια είναι οι συνδικάλιστές του ΟΛΠ τα οποία θέλουν να πέρνουν 7 και 10 χιλιάρικα τον μήνα χωρίς να δουλεύουν.
Εδώ πέτυχαν να έχουν προτεραιότητα τα παιδιά τους στις προσλήψεις της Cosco (και το δέχθηκαν οι Κινέζοι) και θέλεις να μου πεις ότι νοιάζονται για την παραγωγικότητα και την ποιότητα της δουλειάς τους;