tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Μήπως θέλεις να πεις αποικία;
αν είμαστε σοβαρή αποικία γιατί όχι ?
Μήπως θέλεις να πεις αποικία;
που είδες ότι τους ακύρωσα ??
εγώ φωνάζω
ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρε μουνιά &
Μνημόνια ρε πουσταριά μέχρι να σβήσει ο ήλιος...
παίκτη μου άνοιξε και κανέναν νόμο και καμμιά απόφαση της βουλής να ξεστραβωθείς γιατί η πολύ καζακία βλάπτει τον εγκέφαλο...
οι νόμοι των μνημονίων 1, 2 και 3 προβλέπουν σε ειδικό άρθρο τους την εξουσιοδότηση στον υπουργό οικονομικών να υπογράφει μέτρα στα πλαίσια τους...
Μνημόνια δε λες τίποτα με 100% φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως σε δικηγόρους. όταν λέω ακυρώνεις εννοώ ότι αυτοί βγήκαν και είπαν ότι έκαναν λάθος και εσύ βγαίνεις και λες ότι τα έκαναν μια χαρά. Ε δεν τους ακυρώνεις;
http://[URL unfurl="true"]www.inred.gr/wp-content/uploads/2016/01/Katroygkalos-Kazakis-Tsakalotos-Varoufakis-Aganaktismenoi.jpg[/img[/URL]]Ο Καζάκης όπως και πολλοί άλλοι αναφέρουν στοιχεία με βάση τους Διεθνής κανόνες.
ρε θα μας πεις τον βαθμό του πτυχίου του Γκαζάκη ???
http://[URL unfurl="true"]www.inred.gr/wp-content/uploads/2016/01/Katroygkalos-Kazakis-Tsakalotos-Varoufakis-Aganaktismenoi.jpg[/img[/URL]]
Κόψτε φάτσες.
Ο ένας ηλιθιότερος από τον άλλο.
(Νταξ, ο Ευκλείδης εξαιρείται).
[/quote]
γιατι εξαιρειται ο ευκλειδης;
Eβαλες προπομπό τον κλώνο σου και τωρα μπηκες και ο ιδιος?Για πες το βαθμό που έχει ο Τσακαλώτος, ο Βαρουφάκης κι ο Στουρναρας;
Οικονομολογοι του κώλου που γάμησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια;
Που άσχετα με την επιστημονική τους καταρτιση, κανουν τα εντελώς αντίθετα από αυτα που διδασκει η επιστήμη;;;
http://[URL unfurl="true"]www.inred.gr/wp-content/uploads/2016/01/Katroygkalos-Kazakis-Tsakalotos-Varoufakis-Aganaktismenoi.jpg[/img[/URL]]
Κόψτε φάτσες.
Ο ένας ηλιθιότερος από τον άλλο.
(Νταξ, ο Ευκλείδης εξαιρείται).
[/quote]
Πασοκάνθρωπε, ο Καζάκης είναι ο μόνος από το πάνελ που δεν έγινε υπουργός, που δεν προσ΄κύνησε δλδ τα ταλαρα, οπως οι άλλοι.
Αντ'αυτού, έφτιαξε το ΕΠΑΜ και παλεύει όσο μπορεί.
Για πες το βαθμό που έχει ο Τσακαλώτος, ο Βαρουφάκης κι ο Στουρναρας;
Οικονομολογοι του κώλου που γάμησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια;
Που άσχετα με την επιστημονική τους καταρτιση, κανουν τα εντελώς αντίθετα από αυτα που διδασκει η επιστήμη;;;
γιατι εξαιρειται ο ευκλειδης;
Eβαλες προπομπό τον κλώνο σου και τωρα μπηκες και ο ιδιος?
τον 100% φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες τον επέλεξε η ιδεοληπτική κυβερνησάρα που έχουμε...
εγώ θα είχα προωθήσει 90% μείωση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, μηδενισμό των συντάξεων ατόμων οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν με 15 χρόνια υπηρεσίας και μείωση των δημοσίων υπαλλήλων κατά 60%
[/quotτον 100% φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες τον επέλεξε η ιδεοληπτική κυβερνησάρα που έχουμε...
εγώ θα είχα προωθήσει 90% μείωση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, μηδενισμό των συντάξεων ατόμων οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν με 15 χρόνια υπηρεσίας και μείωση των δημοσίων υπαλλήλων κατά 60%
Ναι αλλα το έκανε για να σε σώσει αλλιώς θα μύριζε χρεοκοπία. Όσο για το δημόσιο που το έχετε κάνει λάστιχο. Εγώ θα σου πρότεινα απόλυση του 100% του δημοσίου. Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Στρατός Δήμοι, Καθηγητές, Παπάδες για όσο χρόνο χρειαστεί. Αυτό σημαίνει απαγόρευση να αρρωστήσεις να παντρευτείς να πεθάνεις κτλ. Αν εσύ είσαι μία φορά νεοφιλελεύθερος εγώ μπορώ να γίνω 100 φορές. Είδες λοιπόν που και εσύ είσαι του γλυκού νερού; Θέλεις τον αστυνομικό να σε σώσει εε; Αφήνεις ένα 60% με κριτήρια αόριστα, έτσι σου ήρθε δηλαδή και πίσω από αυτά βάζεις τις ανάγκες σου. Τον plat για να σου βγάλει φωτοτυπίες τον δήμαρχο η τον Παπά για να σε παντρέψει η να σε θάψει κτλ.
Ρεεεεεε, μάγος είμαι;
Μποαυαχαχαχα.
Τώρα ο Βαρουφάκης δεν είναι ο καλλίτερος υπουργός οικονομικών που πέρασε από την Ελλάδα και ένας από τους σημαντικότερους οικονομολόγους του κόσμου.
Μπουαχαχαχχαχαχαχαχαχ.
Μαλακαλέκο, η μαλακία σου δεν έχει τέλος.... Άλλη όρεξη δεν ειχα, παρα να φτιαχνω κλωνους για να απανταω στους Βενιζέλους και τους ...Πορδοσάλτες του κώλου!
Βρε ουστ, δωσίλογοι!
Δεν έχει σχέση με αυτούς τους καραγκιόζηδες. Είναι σοβαρός. Και όλοι το αναγνωρίαζουν αυτό.
Άλλο το να διαφωνείς μαζί του πολιτικά.
Πασοκάνθρωπε, ο Καζάκης είναι ο μόνος από το πάνελ που δεν έγινε υπουργός, που δεν προσ΄κύνησε δλδ τα ταλαρα, οπως οι άλλοι.
Είναι περασμένες 10:00 και βγαίνω στο μπαλκόνι μου, μετα τη μεγαλη νικη του Συριζα.
Παράξενο, αλλά ο ουρανός είναι ακόμη από πάνω κι η γη από κάτω, τα αστέρια στη θέση τους και κανένας αστεροειδής δε φαίνεται στον ορίζοντα.
Στο μεγκα - τρεμηδες και πρετεντερηδες χλωμοι και χεσμενοι, αλλά ακομη με την εσανς της αλαζονίας...
Τα σκατά με το όνομα ΝΔ-Πασόκ έχουν πάει στο διάολο, ελπίζω για τα επόμενα αρκετά χρόνια.
Μια καινούργια μέρα ξημερώνει για την Πατρίδα μου.
Να βγει από αύριο στο δρόμο ο κόσμος και να σπρώξει το Συριζα μπροστά στις αποφάσεις.
Να μπει νοικοκυριο στον τόπο μας και να ξαναγινει ο Έλληνας αφεντικό στον τοπο του κι οχι ραγιας.