tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
γρέξιτ δεν ψήφισε μπρέξιτ ψήφισε υπέρ καθώς θα δίνονται περισσότερα επιδόματα στους άγγλους πολίτες
δηλαδή ψήφισε εναντίον των ταξικών του αδελφών ???
γρέξιτ δεν ψήφισε μπρέξιτ ψήφισε υπέρ καθώς θα δίνονται περισσότερα επιδόματα στους άγγλους πολίτες
Εγω παντως πήγα και θα ξαναπαω νικολα γιατί δεν δεχομαι να δουλεψω για 300 ευρώ.
Αυτός που παίρνει 300 ευρώ ας παει μέχρι την Λουτσα με το αστικο λεωφορείο, να παρει μαζί του τον μουσαμά του, ενα κουτακι μπυρα και καμιά απλυτη γκομενα με αξυριστες μασχάλες με ταγάρι στον ωμο...
αυτά πες τα σε αυτούς που εργάζονται για 300€ το μήνα αυτούς ρώτα που θα πάνε διακοπές η αν έχουν να πάνε
δεν ξέρω αν σε έχει ενημερώσει κανένας
για το τί γίνεται τελευταία στην αγορά εργασίας
www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/613371_misthoi-psihoyla-200-eos-300-eyro-gia-neoys-ilikias-20-29-eton]Μισθοί «ψίχουλα»: 200 έως 300 ευρώ για νέους ηλικίας 20-29 ετών[/url]
κανενας φιλος μου δεν δουλευει για 300.
είμαι 36, πτυχιούχος πανεπιστημιου, αναλογοι είναι και οι φιλοι μου.
καποιοι δουλευουν εδώ για 900-5.000
και οι ατυχοι που ηταν ανεργοι στην καπιταλιστικη ελλαδα πηγαν σε άλλη καπιταλιστικη χωρα της εε και παιρνουν πανω από 5.000.
ο κινεζος και ο βορειοκορεατης των 200/μηνα μπορει να παει κουβα να γινει λεφτάς των 300/μηνα?
ακομη και πριν 10 χρονια που ημουν ανεργος, ειχα αμαξι και από περιστασιακες δουλειες εβγαζα πολύ περισσοτερα από τους πιο πλουσιους εργατες του κουμμουνισμου τους κουβανέζους. αμα ηταν και είναι τοσο καλα στα κομμουνιστικα συστηματα γιατι δεν βρεθηκε ποτέ 1 να μεταναστευσει για οικονομικούς λογους από καπιταλιστικη χωρα σε κομμουνιστικη?
νικολιέ αυτοί οι μισθοί είναι για κοπρόσκυλα σαν και σένα ... για τους άξιους υπάρχουν άλλοι μισθοί..
πριν 10 χρόνια μισθοί των 650€ το μήνα καθαρά έπαιζαν
σήμερα ξέρεις πόσοι πτυχιούχοι αμείβονται με μισθούς των 300ε το μήνα? μάλλον δεν έχεις πολλές παρέες και δεν ξέρεις τι γίνεται εκεί έξω
δεν ξέρω αν σε έχει ενημερώσει κανένας
για το τί γίνεται τελευταία στην αγορά εργασίας
www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/613371_misthoi-psihoyla-200-eos-300-eyro-gia-neoys-ilikias-20-29-eton]Μισθοί «ψίχουλα»: 200 έως 300 ευρώ για νέους ηλικίας 20-29 ετών[/url]
πριν 10 χρόνια μισθοί των 650€ το μήνα καθαρά έπαιζαν
σήμερα ξέρεις πόσοι πτυχιούχοι αμείβονται με μισθούς των 300ε το μήνα? μάλλον δεν έχεις πολλές παρέες και δεν ξέρεις τι γίνεται εκεί έξω
Αν ήσουν call girl θα έβγαζές πάνω απο 1000 τη βράδια.νικολιε ούτε για 650 ευρώ την μέρα δεν δουλεύω... εδώ που είμαι το κοντράτο μου είναι εννιά κατοστάρικα καθαρά.. την μέρα φυσικά...
Είμαι πόλυ πανω από αυτες τις αμοιβες νικολα, οπότε δεν με αφορά το αρθρο.
νικολιε ούτε για 650 ευρώ την μέρα δεν δουλεύω... εδώ που είμαι το κοντράτο μου είναι εννιά κατοστάρικα καθαρά.. την μέρα φυσικά...
Αν ήσουν call girl θα έβγαζές πάνω απο 1000 τη βράδια.
δηλαδή εσύ ξεκίνησες να εργάζεσαι για εξωπραγματικές αμοιβές δηλαδή
εεε δεν δουλεύω νυχτερινά... το βράδυ τα τρώω στις τάνες...
πάρε να έχεις ..
οι φιλοι μου είναι ανω των 35 οποτε εχουν βρει δουλεια πριν την κριση ή εφυγαν εξωτερικο πριν ή μετα την κριση. μιλαμε για 100 συμφοιτητες, 20 από την διμοιρια στο στρατο, και 20 από κάθε σχολειο που δουλευω. οι πιο φτωχοι είναι στα σχολεια με τα 900 το μηνα. οι πιο πλούσιοι στο εξωτερικο καθαριζουν 5-10χιλιαδρικα τον μηνα.πριν 10 χρόνια μισθοί των 650€ το μήνα καθαρά έπαιζαν
δηλαδή εσύ ξεκίνησες να εργάζεσαι για εξωπραγματικές αμοιβές δηλαδή
οι φιλοι μου είναι ανω των 35 οποτε εχουν βρει δουλεια πριν την κριση ή εφυγαν εξωτερικο πριν ή μετα την κριση. μιλαμε για 100 συμφοιτητες, 20 από την διμοιρια στο στρατο, και 20 από κάθε σχολειο που δουλευω. οι πιο φτωχοι είναι στα σχολεια με τα 900 το μηνα. οι πιο πλούσιοι στο εξωτερικο καθαριζουν 5-10χιλιαδρικα τον μηνα.
τωρα αν αναφερεσαι σε 25αριδες ναι τέτοιους φιλους δεν εχω, αλλα και εγω όταν ημουν 25 ανεργος ημουν και δουλευα μονο καλοκαιρι βγαζοντας περισσοτερα από ότι οι πλουσιότεροι κομμουνιστες, οι τυχεροι της κουβας σε ολο τον χρονο.
Για 220.000 το 1997 σε πολυεθνική νικολα...μαλλον καλος πρωτος μισθός, αλλά πολυ δουλειά, ουτε λουφα ουτε κομμουνιστικες μαλακίες.
Μεσα στα 2 πρωτα χρονια ήδη τα ειχα κανει 400.000....
Βεβαια από τοτε αρχισα να ψαχνομαι με τα IAS και όχι να κολλαω αφίσσες του λαφαζανη...
Καταλαβες τιποτα νικολα?