arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ο Χάρρυ Κλυν στο ΔΣ της ΕΡΤ. :S
Άντε γεια...
τι το κακό έχει ο χάρρυ κλύν????
είναι και αντίθετος με τον τσίπρα είχε αποχωρήσει από το συριζα τον αύγουστο του 15
Ο Χάρρυ Κλυν στο ΔΣ της ΕΡΤ. :S
Άντε γεια...
τι το κακό έχει ο χάρρυ κλύν????
είναι και αντίθετος με τον τσίπρα είχε αποχωρήσει από το συριζα τον αύγουστο του 15
Και αν εισαι σκραπας να σε στελνει κατευθείαν για εργασια στα κολχοζ.
Νικολα να κανεις τον σταυρο σου που δεν γνωρισεις τον υπαρκτό κομμουνισμό....
τι το κακό έχουν τα κολχόζ συνεταιριστικά αγροκτήματα ήταν εκεί ο πλούτος μοιραζόταν ίσα δεν έπαιρναν οι γαιοκτήμονες τα υπερκέρδη των αγροτών
το σταυρό μου δεν τον κάνω είμαι άθεος άθρησκος και κομμουνιστής
στα κολχόζ συντροφε οι εργαζόμενοι δουλευαν οσο και οι αγροτες στις καπιταλιστικες χωρες και δεν ειχαν ουτε αυτοκινητο, ουτε εξοχικο, ουτε διακοπες στο εξωτερικο και τα προιοντα των κομμουνιστικων χωρων ειχαν την μιση αξια από ότι των καπιταλιστικων.τι το κακό έχουν τα κολχόζ συνεταιριστικά αγροκτήματα ήταν εκεί ο πλούτος μοιραζόταν ίσα δεν έπαιρναν οι γαιοκτήμονες τα υπερκέρδη των αγροτών
το σταυρό μου δεν τον κάνω είμαι άθεος άθρησκος και κομμουνιστής
Δωρεάν δίδακτρα.
Νομιζεις πως θα ετρωγες τζαπα στα κολχοζ, θα σου εφτανε τα σκατο στην καλτσα για ενα πιατο σουπα...και φυσικα πολύ ξυλο αν δεν εβγαζες παραγωγή.
Κομμουνιστης με επιδοτησεις της ΕΕ δεν γινεται νικολα....
στα κολχόζ συντροφε οι εργαζόμενοι δουλευαν οσο και οι αγροτες στις καπιταλιστικες χωρες και δεν ειχαν ουτε αυτοκινητο, ουτε εξοχικο, ουτε διακοπες στο εξωτερικο και τα προιοντα των κομμουνιστικων χωρων ειχαν την μιση αξια από ότι των καπιταλιστικων.
για αυτό παρακαλουσαν οι ανατολικοευρωπαίες να γινουν πουτανες στην δυση και δεν υπηρξε ουτε 1 οικονομικος μετανάστης από καπιταλιστικη χωρα προς κομμουνιστικη παρα το αντιθετο που γινεται συστηματικα και σημερα, που θεωρούνται τυχεροι οι κινεζοι που δουλευουν ελλαδα με εισοδημα μικροτερο του ελληνα αλλα πολύ μεγαλυτερο από του κινεζου στην κινα για την ιδια δουλεια.
ακόμη... στην Ελλάδα αυτό σύντομα θα αλλάξει όπως επίσης και στην Αγγλία... brexit σου λέει κάτι
το ξέρω ότι οραματίζεσαι έναν κόσμο όπου οι φτωχοί θα υποφέρουν αλλά θα ήθελα πολύ να δώ στην Ελλάδα να κατεβάσει κάποιος νομοσχέδιο ενάντια στο νόμο περί απόρων να δει την αντίδραση. Στην αγγλία τι σχέση έχεις το μπρέξιτ? ο φίλος μου έχει αγγλική υπηκοότητα το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι θα δίνονται μόνο στους αγγλους πολίτες επιδόματα όχι ότι θα τους τα κατάσχουν
θα ζητωκραυγάσουν ομαδικά...
Νομίζεις
θα το δείς
φυσικά αν είσαι άχρηστος και δεν το τελειώσεις τότε πρέπει να επιστρέψεις στο ακέραιο αυτά που χρωστάς και άμεσα..
και αν δεν έχει περιουσία πως θα την επιστρέψει?
από το όποιο μεροκάματο βγάζει ... 25% του μεροκάματου του για το δάνειο
σοβαρά θα παίρνει 300ε μισθό και θα πληρώνει 75€ δάνειο? πως θα ζεί? ρακένδυτος στο δρόμο
και τι με νοιάζει εμένα ... ας ψοφήσει της πείνας
οραματίζομαι έναν κόσμο στον οποίο σκουπίδια σαν και σένα δεν έχουν θέση και πάνε στον ΧΥΤΑ... ένα κόσμο ανθρώπων που προσπαθούν, εργάζονται, ανταγωνίζονται, έχουν όνειρα, έχουν επιδιώξεις,
ζητάνε το καλύτερο, θέλουν να φτάσουν ψηλά...
οραματίσου γιατί άμα οραματιστώ και έγω τα δικά μου γκούλαγκ οραματισμού μου δεν τα έχεις γνωρίσει ακόμα
μπορείς να ονειρεύεσαι όσο θέλεις κατσαρίδα... κατσαρίδα θα μείνεις...
εσύ να δείς τι θα μείνεις
εγώ μια χαρά είμαι... και το χρήμα κονομάω και την ζωάρα μου κάνω και όποιο μουνί θέλω το έχω και κανένας δεν μπορεί να με αγγίξει..
να την κλείσει να πληρώσει όμως αποζημιώσεις στους εργαζομένους να εξοφλήσει το ελληνικό δημόσιο από όλους τους φόρους που του αναλογούν μετά να εξοφλήσει τις τράπεζες να εξοφλήσει προμηθευτές και στο καλό και από το πεζοδρόμιο
τη στιγμή που θέλει να μπει στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα για να του διαγράψουν μέρος των χρεών θα δώσει αναλυτικές εξηγήσεις τι έχει κάνει τα υπερκέρδη προηγούμενων ετών
έτσι σε έμαθε η αντικομουνιστική προπαγάνδα?
στα κολχόζ εργάζονταν 8 ώρες και μοίραζαν ίσα την παραγωγή
κατανάλωναν ότι χρειάζονταν και τα υπόλοιπα τα αγόραζε το κράτος για να τα μοιράσει στους εργάτες
πολλοι περισσοτεροι από ότι σε οποιαδήποτε κομμουνιστικη χωραστα κολχοζ εργάζονταν συνεταιριστικά το κράτος τους παρείχε στέγαση και πρόγραμμα διακοπών εντός σοβιετικής ένωσης τι να το κάνουν το ταξίδι στο εξωτερικό για να κυριευτούν από απληστία?
αλήθεια πόσοι νέοι σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης έχουν αυτοκίνητο σπίτι η εξοχικό η μπορούν να αγοράσουν στο μέλλον?
στα κολχοζ εργάζονταν συνεταιριστικά το κράτος τους παρείχε στέγαση και πρόγραμμα διακοπών εντός σοβιετικής ένωσης τι να το κάνουν το ταξίδι στο εξωτερικό για να κυριευτούν από απληστία?
αλήθεια πόσοι νέοι σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης έχουν αυτοκίνητο σπίτι η εξοχικό η μπορούν να αγοράσουν στο μέλλον?
Εμμεσως παραδεχεσαι ότι ο υπακτος κομμουνισμός ήταν μια φυλακή με λίγα αγαθά για τους πολιτες.
Ολοι μα όλοι οι γνωστοί μου έχουν αυτοκίνητο, σπίτι η εξοχικό...και ολοι θα παμε διακοπές...αλλαξε παρέες ρε νικολα
αυτά πες τα σε αυτούς που εργάζονται για 300€ το μήνα αυτούς ρώτα που θα πάνε διακοπές η αν έχουν να πάνε
αυτά πες τα σε αυτούς που εργάζονται για 300€ το μήνα αυτούς ρώτα που θα πάνε διακοπές η αν έχουν να πάνε
θα το δείς
προς το παρόν εσύ σκυλιάζεις που άποροι ορίζονται με χαμηλή περιουσία και η πρώτη κατοικία μεχρι 90.000ε αντικειμενική προστατεύεται
και τι με νοιάζει εμένα ... ας ψοφήσει της πείνας
για αυτό χωρίς δίδακτρα τα μεταπτυχιακά για όλους από τον Οκτώβριο εσύ γαυγίζεις πάλι που σήμερα ψηφίστηκε ο νόμος
εγώ μια χαρά είμαι... και το χρήμα κονομάω και την ζωάρα μου κάνω και όποιο μουνί θέλω το έχω και κανένας δεν μπορεί να με αγγίξει..
εσύ χωρίς λεφτά ούτε τη χούφτα σου μπορείς να γαμήσεις επίσης δεν θέλω να σε τρομάξω κάποιοι γαμάνε χωρίς λεφτά
δεν μου λες ρε νικολιό ... ο κολλητός σου το αγγλικό παράσιτο φαντάζομαι ότι ψήφισε Grexit...
γρέξιτ δεν ψήφισε μπρέξιτ ψήφισε υπέρ καθώς θα δίνονται περισσότερα επιδόματα στους άγγλους πολίτες
κανενας φιλος μου δεν δουλευει για 300.αυτά πες τα σε αυτούς που εργάζονται για 300€ το μήνα αυτούς ρώτα που θα πάνε διακοπές η αν έχουν να πάνε