metalfun
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 16
αριστερός είναι, δεν είναι κορόιδορε τσάτσε στο πεντάγωνο υπηρέτησες ρε γλύφτη ?
αριστερός είναι, δεν είναι κορόιδορε τσάτσε στο πεντάγωνο υπηρέτησες ρε γλύφτη ?
Πρέπει να υποχρεωθεί μέχρις ότου να βάλει μυαλό και να σπάσει η ψυχολογία του.... μία δυο μέρες συνεχούς εργασίας με δύο 30λεπτα διαλείμματα για φαγητό θ' αρκούν...
εγω νικολιό ποτέ δεν είχα και ποτέ δεν θα έχω συγκεκριμένο ωράριο... δουλεύω όσο χρειάζεται για να τελειώσει η δουλειά που έχω να κάνω και να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις που ανέλαβα ... αν κρίνω ότι χρειάζεται να δουλέψω μια ώρα θα δουλέψω μια ώρα αν χρειαστεί να δουλέψω 24 ώρες θα δουλέψω 24 ώρες... εμένα με δεσμεύει η ημερομηνία παράδοσης μόνον αυτήν που έχω υποσχεθεί.. τίποτε άλλο..
ρε τσάτσε στο πεντάγωνο υπηρέτησες ρε γλύφτη ?
φαντάζομαι έννοιες όπως υπερεργασία ας πούμε
η μέγιστη απασχόληση 12 ωρου βάση του τελευταίου 24 ώρου δεν σου λένε κάτι
α και που είσαι νόμος του εργατικού δικαίου και στον ιδιωτικό τομέα δεν τον έχεις ακουστά
Δεν πρεπει να υπαρχει στο bou μεγαλύτερο troll απο σενα..δεν με ενδιαφέρει ούτε τι θέλεις ούτε πόσο εργάζεσαι υπάρχουν κανόνες βάση εργατικού δικαίου
αυτή η χώρα έχει νόμους που διέπουν τις σχέσης μισθωτής εργασίας
δεν με ενδιαφέρει ούτε τι θέλεις ούτε πόσο εργάζεσαι υπάρχουν κανόνες βάση εργατικού δικαίου
Δεν πρεπει να υπαρχει στο bou μεγαλύτερο troll απο σενα..
Αυτή η χώρα βλάκα έχει νόμους των οποίων την χρήση χαίρονται μόνο οι ΔΥ. Αντιθέτως σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι νόμοι έχουν την ίδια ισχύ επί ΔΥ και ΙΥ.δεν με ενδιαφέρει ούτε τι θέλεις ούτε πόσο εργάζεσαι υπάρχουν κανόνες βάση εργατικού δικαίου
σε τι ακριβώς διαφωνείς??
μπορούμε να το συζητήσουμε
όλοι οι τσάτσοι τα ίδια λένε περί κατ εξαίρεσης μετάθεσηςείχα δικαίωμα κατ εξαίρεσης μετάθεση από την παραμεθόριο μετά την βασική εκπαίδευση υπηρέτησα στο γεεθα
έκανα και 4 υπηρεσίες το μήνα 1 τη βδομάδα
είχα δικαίωμα κατ εξαίρεσης μετάθεση από την παραμεθόριο μετά την βασική εκπαίδευση υπηρέτησα στο γεεθα
έκανα και 4 υπηρεσίες το μήνα 1 τη βδομάδα
μπα ? τι επικαλέστηκες πάλι ρε λαμόγιο ? καμμιά ανύπαρκτη νόσο ?
Ο μονόλογος δεν είναι διάλογος οπότε δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση...
το πρόβλημα υγείας μου είχε να κάνει με το Ι4 που με έκριναν
δεν είχα όπλο ούτε έκανα ασκήσεις
η κατ εξαίρεση μετάθεση έχει να κάνει με κοινωνικούς λόγους
Ευτυχώς να λες που δεν είχες όπλο, γιατί θα είχες αυτοπυροβοληθεί με την βλακεία που έχεις στη κεφάλα σουτι κοινωνικούς λόγους ρε αρχίδι ? η μάνα σου δημόσιος υπάλληλος ήταν μπορούσε να σε θρέψει ... κοπρίτη πάλι ψεύτικα πιστοποιητικά θα πήγες ότι έχεις ανάπηρους θείους, θείες, ξαδέλφους, ξαδέλφες θα κλάφτηκες θα φίλησες καμμιά κατουρημένη ποδιά και θα σε φέραν στο πεντάγωνο... κοπρόσκυλο...
τι κοινωνικούς λόγους ρε αρχίδι ? η μάνα σου δημόσιος υπάλληλος ήταν μπορούσε να σε θρέψει ... κοπρίτη πάλι ψεύτικα πιστοποιητικά θα πήγες ότι έχεις ανάπηρους θείους, θείες, ξαδέλφους, ξαδέλφες θα κλάφτηκες θα φίλησες καμμιά κατουρημένη ποδιά και θα σε φέραν στο πεντάγωνο... κοπρόσκυλο...
Ευτυχώς να λες που δεν είχες όπλο, γιατί θα είχες αυτοπυροβοληθεί με την βλακεία που έχεις στη κεφάλα σου
κοινωνικούς λόγους δεν είχα σε σχέση με τη μητέρα μου αλλά για τον πατέρα μου φυσικά δεν είχα κανένα πλαστό χαρτί και δικαιωματικά πήρα την κατ εξαίρεση μετάθεση με τον τότε νόμο