tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
το επομενο ειναι ο συνδικαλιστικος νομος το φθινωπορο
και καθαρισμοί, φυλάξεις κλπ κλπ κλπ τον Δεκέμβριο
το επομενο ειναι ο συνδικαλιστικος νομος το φθινωπορο
εγω δεν τον ψηφιζω ακομα και αν ιδιωτικοποιησει και τον αερα που αναπνεουμεΛοιπόν μάγκες αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να ιδιωτικοποιήσει τα ακόλουθα
- Αποκομιδή και διαχείριση αποριμάτων
- Καθαριότητα σε δημόσιες υπηρεσίες και χώρους
- Υπηρεσίες φύλαξης
- Υπηρεσίες εστίασης νοσοκομείων, ιδρυμάτων, γηροκομείων, ΚΨΜ κλπ (μάγειροι, λάντζα, τραπεζοκόμοι κλπ)
- Call centers
- ΔΕΗ
- ΕΥΔΑΠ,ΕΥΑΘ
κλπ
και κάνει τον νέο συνδικαλιστικό νόμο
τότε θα τον ψηφίσω...
Λοιπόν μάγκες αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να ιδιωτικοποιήσει τα ακόλουθα
- Αποκομιδή και διαχείριση αποριμάτων
- Καθαριότητα σε δημόσιες υπηρεσίες και χώρους
- Υπηρεσίες φύλαξης
- Υπηρεσίες εστίασης νοσοκομείων, ιδρυμάτων, γηροκομείων, ΚΨΜ κλπ (μάγειροι, λάντζα, τραπεζοκόμοι κλπ)
- Call centers
- ΔΕΗ
- ΕΥΔΑΠ,ΕΥΑΘ
κλπ
και κάνει τον νέο συνδικαλιστικό νόμο
τότε θα τον ψηφίσω...
εγω δεν τον ψηφιζω ακομα και αν ιδιωτικοποιησει και τον αερα που αναπνεουμε
ομως αν ψηφιζει το νεο συνδικαλιστικο νομο, εκεινη την ημερα δεσμευομαι να τον παιξω εχοντας μια αφισα του αλεξη μπροστα μου
αυτο ειναι η σημαια της αριστεραςαν το κάνει θα βαρέσουμε ομαδική μαλακία με την αφίσα του Αλέξη...
αυτο ειναι η σημαια της αριστερας
ουτε το πασοκ δε τολμησε να το ψηφισει, αν πεσει αυτο, τελος οριστικα η αριστερα στην ελλαδα
ειναι σαν το πολεμο, αν πεσει η σημαια του εχθρου, πηρες τον πολεμο
Επειδή δεν μπορώ να βαρέσω μαλακία με αφίσα του Αλέξη για κανένα νόμο, όταν ψηφίσουν το συνδικαλιστικό νόμο, θα τον παίξω με αφίσα της υπουργού Εργασίας ή Γεροβασίληεγω δεν τον ψηφιζω ακομα και αν ιδιωτικοποιησει και τον αερα που αναπνεουμε
ομως αν ψηφιζει το νεο συνδικαλιστικο νομο, εκεινη την ημερα δεσμευομαι να τον παιξω εχοντας μια αφισα του αλεξη μπροστα μου
Nικο η δουλεια τι λεει σημερα όλα καλα;
Στόκε Νικολιό εσύ που είσαι μορφωμένος και έχεις τελειώσει και ΤΕΙ για εξήγησέ μας το παρακάτω :
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ [size=20pt]ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ[/size] ???
Περιμένω την απάντηση του εργατοπατέρα. Μάλλον τώρα θα παίρνει το κόμμα για να του πουνε τι να απαντήσει
μια χαρά πήγε η δουλειά έστειλα κάτι έγραφα από τη μια υπηρεσία στην άλλη και έφυγα νωρίτερα για να παραδώσω τα έγραφα
'Αρα όταν λήγει η σύμβαση κάποιου, ο εργοδότης του έχει το δικαίωμα να το διώξει.. Εεεεε???σύμβαση εργασία ορισμένου χρόνου είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα
σύμβαση εργασία ορισμένου χρόνου είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα
δεν είμαι εργατοπατέρας αλλά αγωνιστής
αγωνίζομαι πάντα προς όφελος της τάξης μου
το email δεν το έχει ανακαλύψει η υπηρεσία ???
'Αρα όταν λήγει η σύμβαση κάποιου, ο εργοδότης του έχει το δικαίωμα να το διώξει.. Εεεεε???