baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.251
- Πόντοι
- 5.097
Ήταν κρίμα να μείνουν για άυριοναι ρε μαλακα....ττα πιατα τα δυο ταφαγες και αυτα? μηπως φταει αυτο ρε
Ήταν κρίμα να μείνουν για άυριοναι ρε μαλακα....ττα πιατα τα δυο ταφαγες και αυτα? μηπως φταει αυτο ρε
στοχω πει ...παρε χαρτινα....Ήταν κρίμα να μείνουν για άυριο
Θα φτιάξω βρώσιμα.στοχω πει ...παρε χαρτινα....
Παρκέ φτιάχνεις?
ενσημα πλερωσες?ντουλάπες καινούργιες (τρείς), τρίψιμο παρκέ (τρία δωμάτια), βάψιμο (υπνοδωμάτια, κουζίνα, διάδρομο, ταβάνι σε δύο μπάνια), αιρκοντίσιον σε δύο δωμάτια, αλλαγή τριών σωμάτων καλοριφέρ με πάνελ, καινούγια μοτέρ στα ρολά στις μπαλκονόπορτες (μόνος μου), καινούργιες τέντες με μοτέρ ...
και έπεται τρίψιμο μάρμαρα στις βεράντες...
εεεε και μετά κάτι καινούργια φωτιστικά που πήρε η γυναίκα μου, κάτι φωτιστικά στην βεράντα αλλά αυτά είναι τα εύκολα...
ααα ναι και αλλαγή πίνακα [size=20pt]αλλά αυτήν την έκανα μόνος μου[/size] όπως και κάτι καινούργιες πρίζες (οκτώ) που πέρασα με 2.5 καλώδιο συν τρείς παροχές 2.5 που έβγαλα στο μπαλκόνι για τα μοτέρ από τις τέντες ... αυτό τελείωσε όμως...
το δυσκολώτερο ήταν να αδειάσουν ντουλάπες και βιβλιοθήκες (8μ * 2.85 κάπου ενάμιση τόνος βιβλία)
Τι να ρωτησει εμενα ρε?Το Σκοτεινο να πεις,μαλιστα...Εμενα ρε θα τολμούσες να με αγγιξεις??ρώτα τον ναύαρχο...
ενσημα πλερωσες?
Τι να ρωτησει εμενα ρε?Το Σκοτεινο να πεις,μαλιστα...Εμενα ρε θα τολμούσες να με αγγιξεις??
10 θα σου την πεφτανε και δε θα ηξερες απο πού να κρυφτείς...
Λουστρο!Μου πηγες και Λουξ και μου το επαιζες εκλεπτυσμενη..Και δεν ηξερες πού πεφτει η rue D'Arlon!!
:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:
ντουλάπες καινούργιες (τρείς)σιγά το δύσκολο μπορούσες να αγοράσεις έτοιμες πολύ όμορφες και οικονομικές από εδώ έτοιμες και οικονομικές, τρίψιμο παρκέ (τρία δωμάτια) μπορούσες να νοικιάσεις τη μηχανή για 1 μέρα και να τα τρίψεις για το στάρωμα λουστράρισμα δεν χρειαζόσουν τίποτα ειδικές γνωσεις, βάψιμο (υπνοδωμάτια, κουζίνα, διάδρομο ταβάνι σε δύο μπάνια) θές μόνο 2 σπάουλες για στοκάρισμα γυαλόχαρτα ένα ρολό σκαφάκι και 1 πινέλο για τα κοψίματα μέχρι και τα παιδιά ξέρουν να βάφουν, αιρκοντίσιον σε δύο δωμάτια, αλλαγή τριών σωμάτων καλοριφέρ με πάνελ. οι σωλήνες υπάρχουν κάβουρά θές και λίγο τεφλόν για να τα τοποθετήσεις άντε να κάνεις και 2 τρύπες για να στερεωθουν τα πάνελ, καινούγια μοτέρ στα ρολά στις μπαλκονόπορτες (μόνος μου), καινούργιες τέντες με μοτέρ ...
και έπεται τρίψιμο μάρμαρα στις βεράντες...
υπάρχουν έτοιμα υλικά από την isomat που μπορείς να τα περάσεις τα μάρμαρα και να φαίνονται σαν καινούργια
εεεε και μετά κάτι καινούργια φωτιστικά που πήρε η γυναίκα μου, κάτι φωτιστικά στην βεράντα αλλά αυτά είναι τα εύκολα...
ααα ναι και αλλαγή πίνακα αλλά αυτήν την έκανα μόνος μου όπως και κάτι καινούργιες πρίζες (οκτώ) που πέρασα με 2.5 καλώδιο συν τρείς παροχές 2.5 που έβγαλα στο μπαλκόνι για τα μοτέρ από τις τέντες ... αυτό τελείωσε όμως...
το δυσκολώτερο ήταν να αδειάσουν ντουλάπες και βιβλιοθήκες (8μ * 2.85 κάπου ενάμιση τόνος βιβλία)
λέγεται κούτες από σούπερμάρκετ αδειάζεις κλείνεις και τα βάζεις στη σειρά το 1 πάνω στο άλλο και γράφεις απ έξω τι έχει η κάθε κούτα πάνω από 1 απόγευμα δεν σου παίρνει
στα ηλεκτρολογικά δεν χρειάζονται ένσημα
οι βροχές δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά σήμερα το απόγευμα ξαναγεμίζουμε τις πλατείες
6.30 στο σύνταγμα
ενσημα πλερωσες?
άρα αν με θεωρείς εισφοροφυγά που έκανα εργασίες μόνος μου το ίδιο είσαι και εσύ
Μη φας έχουμε γλάρο, το ωράριο ωράριο, ούτε ένα λεπτό παραπάνω χαρισμένο στα αφεντικά!δηλαδή θα σε έχουμε στην παρέα μας μέχρι το απόγευμα ?
Μη φας έχουμε γλάρο, το ωράριο ωράριο, ούτε ένα λεπτό παραπάνω χαρισμένο στα αφεντικά!
Ε τι σημασία έχει;;;; Ούτε ένα λεπτό χαρισμένο στα αφεντικά παλιοαπεργοσπάστη!δεν απεργεί σήμερα ?
Ε τι σημασία έχει;;;; Ούτε ένα λεπτό χαρισμένο στα αφεντικά παλιοαπεργοσπάστη!
Βίτσι και Γράμμο φίλε, το ξανάπα αλλά..ο νικολιός απαιτεί να πληρώνεται επειδή αναπνέει...