barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.248
- Πόντοι
- 5.506
να παρεις τον νικο να βοηθησει...ειναι μαστορας καλος
Δουλεύει και 16ωρα ασταμάτητα γιατί είναι ευσυνείδητος και προκομένος μάστορας.
να παρεις τον νικο να βοηθησει...ειναι μαστορας καλος
ετσι.μικρος ηταν λουστρος αλλα τωρα με τα σταρακια εκοψε η δουλεια και παει οικοδομη.παντως την ζωη την εχει κερδισει με το σπαθι τουΔουλεύει και 16ωρα ασταμάτητα γιατί είναι ευσυνείδητος και προκομένος μάστορας.
ετσι.μικρος ηταν λουστρος αλλα τωρα με τα σταρακια εκοψε η δουλεια και παει οικοδομη.παντως την ζωη την εχει κερδισει με το σπαθι του
Όχι ρε μλκ αυτό είναι γυφτιά και αντιεπαγγελματικό,αλλά το μάτι που γυαλίζει θα το καταλάβαινε.δλδ?φραπεδουμπα στο χερι και να περνας μπροστα του ξυνοντας τα αρχιδια σου?
Θα σε είχα κάνει πύραυλο.
Μπάαααααααααααααααα δε νομίζω.Βέβαια υπάρχουν δύο επιλογές σε τέτοιες περιπτώσεις.μπααα... μετά την δεύτερη φάπα θα ήσουν αρνάκι...
διπλη υπερωρια θα του εδινεςμπααα... μετά την δεύτερη φάπα θα ήσουν αρνάκι...
Ποιός ρε ο τσιφούτης,ούτε νερό δεν βγάζει είμαι σίγουρος.διπλη υπερωρια θα του εδινες
Μπάαααααααααααααααα δε νομίζω.Βέβαια υπάρχουν δύο επιλογές σε τέτοιες περιπτώσεις.
διπλη υπερωρια θα του εδινες
Έχει φάει φάπα? :Sρώτα τον ναύαρχο...
αυτοι που δινουν φαπες ευκολα δινουν ευκολα διπλη υπερωρια με ενα βλεμα δικε μου ;)Ποιός ρε ο τσιφούτης,ούτε νερό δεν βγάζει είμαι σίγουρος.
Έχει φάει φάπα? :S
αυτοι που δινουν φαπες ευκολα δινουν ευκολα διπλη υπερωρια με ενα βλεμα δικε μου ;)
σε τέτοιο βλέμα δεν μπορώ να αντισταθώ
https://[URL unfurl="true"]www.animalcity.gr/wp-content/uploads/2015/03/Animalcity.gr-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8C.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
φατσα
Μλκ θα λιποθυμήσω,ζαλίζομαι έφαγα δυο πιάτα μακορονάδα περασμένη με δυο κουταλιές βούτυρο απο το τηγάνι
Παρκέ φτιάχνεις?ρώτα τον...
ε ρε μαλακα προσοχη ρε λιγο....Μλκ θα λιποθυμήσω,ζαλίζομαι έφαγα δυο πιάτα μακορονάδα περασμένη με δυο κουταλιές βούτυρο απο το τηγάνι
παραπατάω. :S
Μάλλον την άκουσα με το βούτυρο.Ποτέ δεν βάζω. :Sε ρε μαλακα προσοχη ρε λιγο....
ναι ρε μαλακα....ττα πιατα τα δυο ταφαγες και αυτα? μηπως φταει αυτο ρεΜάλλον την άκουσα με το βούτυρο.Ποτέ δεν βάζω. :S