tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τι λές ρε πας καλά κανονικά με οικοδομική άδεια χτίστηκε το σπίτι το 1984
εσύ δεν είπες ότι έχει πολεοδομικές παραβάσεις ?
λάθος... μέτοχοι είμαστε και κάθε μετοχή έχει μία ψήφο... οπότε οι ψήφοι αυτών που θέλουν να αξιοποιηθεί το ελληνικό είναι περισσότεροι συνεπώς βγάλτε τον σκασμό...
από που προκύπτει αυτό?
εσύ δεν είπες ότι έχει πολεοδομικές παραβάσεις ?
από την δημοκρατία βλάκα...
και πως προκύπτει ότι είστε περισσότεροι?
υπάρχει γονική παροχή όμως για το πατρικό
επίσης στην ίδια περιοχή η μητέρα μου έχει το 50% από ενα κατάστημα και το 50% από ένα ισόγειο ακίνητο και το 25% από το οικόπεδο
από τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών νικολιό...
αυτό πως προκύπτει?
Α ναι, για να μην το ξεχάσω.
Χαιρετίζω και την αναβάθμιση του ταξικού μου αδελφού Νικολιού απο οφειλέτη μόνο ΕΝΦΙΑ σε οφειλέτη ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος.
Η μείωση του φορολογητέου εισοδήματος στα 5.600 θα φέρει τον Νικολιό (άμεσα ή έμεσα μέσω της μητέρας)στην συμπαθή τάξη των υποζυγίων του κράτους.
Και εις ανώτερα (σε κρατήσεις) Νικολιό!
Α ναι, για να μην το ξεχάσω.
Χαιρετίζω και την αναβάθμιση του ταξικού μου αδελφού Νικολιού απο οφειλέτη μόνο ΕΝΦΙΑ σε οφειλέτη ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος.
Η μείωση του φορολογητέου εισοδήματος στα 5.600 θα φέρει τον Νικολιό (άμεσα ή έμεσα μέσω της μητέρας)στην συμπαθή τάξη των υποζυγίων του κράτους.
Και εις ανώτερα (σε κρατήσεις) Νικολιό!
με απλή πρόσθεση των ποσοστών των κομμάτων τα οποία συμφωνούν στην αξιοποίηση του Ελληνικού... ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΚ-ΑΝΕΛ
και τα σκυλιά δεμένα..
ΥΓ αν δεν μπορείς να κάνεις την πρόσθεση ο υπολογιστής έχει αριθμομηχανή...
όταν απαξιώνεται η μελλοντική περιουσία μου ναι τα πάντα πιάνω
(1) από που και ως που είναι περιουσία σου ?
(2) αν είναι περιουσία σου είναι και δικιά μου... και από ότι φαίνεται έχω περισσότερες μετοχές άρα την κάνω ότι θέλω εγω
ναι αλλά υπάρχει και λαός που διαφωνεί με την αξιοποίηση
και για αυτούς θα αγωνιστούμε
η μητέρα μου πληρώνει ενφια όχι ΕΓΩ
σύμφωνα με την δήλωση που κατέθεσε πρίν 5 μέρες
τα τεκμήρια ανέρχονται στα 5.232€ με βοηθάει ότι το ακίνητο στο παγκρατι που είναι στο ονομά μου με 100%κυριότητα αν και έχει ακριβή τιμή ζώνης μιας και είναι στο μετσ είναι λίγα τετραγωνικά (40) και παλαιό
η γονική παροχή δεν με επιβαρύνει μιας και το πατρικό ακίνητο δεν είναι πολλά τετραγωνικά 85 και έχει κλείσει 30ετία επίσης δεν διαθέτω επικαρπία
το κατάστημα δεν είναι σε εμπορικό δρόμο και είναι του 1965 όπως και το ισόγειο διαμέρισμα λόγο χαμηλής αντικειμενικής απαλλάσσομαι από φόρο κληρονομιάς
η μητέρα μου μιας και η σύνταξη της δεν είναι υψηλή πληρώνει ενφια και δεν την ανεβάζουν τρομερά τα τεκμήρια
Ρε Νικολιό έχεις (ή θα πάρεις):
100% διαμέρισμα 40τμ
100% διαμέρισμα 85τμ
50% ισόγειο διαμέρισμα
50% μαγαζί
χωράφι στα μεσόγεια
τσαρδί στο χωράφι
Δεν τα ζηλεύω και καλά να είσαι να τα χαίρεσαι, αλλά το παίζεις προλετάριος λήπτης ΚΕΑ;
Για μεγαλοτσιφλικάς μου μοιάζεις!!
Ρε μπας και μας δουλεύεις και δεν είσαι φοροφΑγας αλλά φοροφΥγάς;
Μιλαγαν δυο νεαροι στον ηλεκτρικο,ουτε 25 χρονων ητανε και μια που ημουν στο βαγονι θελοντας και μη ακουγα.Παραδοσιακο ΚΚΕ τα παιδια,ελεγαν για Λενιν,Μαρξ,ταξικους αγωνες,δε τα πολυκαταλαβαινω αυτα.Μετα απο κανα 3λεπτο,λεει ο ενας,Βεβαια η γιαγια μου καθως κραταει απο παλια αρχοντικη οικογενεια,πληρωνει καθε χρονο πολλα λεφτα ΕΝΦΙΑ αφου εχει εκατονταδες στρεμματα καπου στη Δυτικη Ελλαδα,δε θυμαμαι που ελεγε.Ρε Νικολιό έχεις (ή θα πάρεις):
100% διαμέρισμα 40τμ
100% διαμέρισμα 85τμ
50% ισόγειο διαμέρισμα
50% μαγαζί
χωράφι στα μεσόγεια
τσαρδί στο χωράφι
Δεν τα ζηλεύω και καλά να είσαι να τα χαίρεσαι, αλλά το παίζεις προλετάριος λήπτης ΚΕΑ;
Για μεγαλοτσιφλικάς μου μοιάζεις!!
Ρε μπας και μας δουλεύεις και δεν είσαι φοροφΑγας αλλά φοροφΥγάς;