arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μέχρι και μπλόκα έχουμε οργανώσει αν 3 τη νύχτα πάμε με τσάπες/γκασμάδες και σκάβουμε τους δρόμους για να μην περνάνε οι μπουλντόζες μην απορήσετε και κλαίγεστε πάλι
μέχρι και μπλόκα έχουμε οργανώσει αν 3 τη νύχτα πάμε με τσάπες/γκασμάδες και σκάβουμε τους δρόμους για να μην περνάνε οι μπουλντόζες μην απορήσετε και κλαίγεστε πάλι
ααα μάλιστα τον κασμά τον παίρνεις για να καταστρέψεις δρόμους... να τον πάρεις και να βγάλεις μεροκάματο απαξιείς...
γαυγίζεται που δεν προχωράει η υποτιθέμενη ανάπτυξη στο ελληνικό? δεν πειράζει ξίδι
εμείς τη μάχη θα την δώσουμε
όταν απαξιώνεται η μελλοντική περιουσία μου ναι τα πάντα πιάνω
Μπα... το αντίθετο γίνεται.
Βγήκες και πανηγύρισες την ανακοίνωση της υπουργού (απομάκρυνσης κακιάς αύρας από τον σβέρκο) και σου έμεινε η χαρά στη μέση.
Δεν πειράζει θα συνηθίσεις.
Πάνε και δανείσου/τσούρνεψε κανένα καλό αθλητικό παπούτσι τώρα γιατί έχει πολύ πορεία και διαδήλωση από εδώ και πέρα.
ΔΕΗ, νερά, λιμάνια κ.α. από τα φανερά και έπονται ΛΑΡΚΟ κ.α. που ακόμη τα κρύβουν κάτω από το χαλί.
Ετσι όπως πάει αυτό το παιδί θα με κάνει να το ψηφίσω στις επόμενες εκλογές.
(1) από που και ως που είναι περιουσία σου ?
(2) αν είναι περιουσία σου είναι και δικιά μου... και από ότι φαίνεται έχω περισσότερες μετοχές άρα την κάνω ότι θέλω εγω
το πατρικό μου σπίτι εννοούσα που είναι αργυρούπολη σύνορα με ελληνικό (δίπλα στη πρώην αμερικάνικη βάση)
το πατρικό μου σπίτι εννοούσα που είναι αργυρούπολη σύνορα με ελληνικό (δίπλα στη πρώην αμερικάνικη βάση)
Αυτό που δεν σε αφήνει η μάνα σου να ζεις;
υπάρχει γονική παροχή όμως για το πατρικό
επίσης στην ίδια περιοχή η μητέρα μου έχει το 50% από ενα κατάστημα και το 50% από ένα ισόγειο ακίνητο και το 25% από το οικόπεδο
και από που και ως που απαξιώνεται το πατρικό σου (άχρηστε και αυτό έτοιμο το βρήκες ούτε ένα σπίτι να μένεις δεν είσαι ικανός να φτιάξεις με τις δυνάμεις σου)... ?
και γιατί θα πρέπει να απωλέσω εγώ έσοδα από αξιοποίηση της περιουσίας μου ???
όταν γύρω γύρω θα γίνουν τσιμέντα απαξιώνεται η μελλοντική μου περιουσία
εσύ από που και ως που έχεις απώλειες?
το ελληνικό μου ανήκει επειδή είναι κρατική περιουσία
και εμένα μου ανήκει σαν κρατική περιουσία
όταν γύρω γύρω θα γίνουν τσιμέντα απαξιώνεται η μελλοντική μου περιουσία
εσύ από που και ως που έχεις απώλειες?
Να μην χαλάσω την νιρβάνα από τον φεστιβαλικό μπάφο, αλλά και η δική σου περιουσία τσιμέντα είναι.
Οταν τσιμέντωνες εσύ ήταν καλά, ε;
εγώ όμως και οι ομοιδεατες μου έχω περισσότερες μετοχές (ψήφους) και συνεπώς θα γίνει ότι πω εγώ...
Να μην χαλάσω την νιρβάνα από τον φεστιβαλικό μπάφο, αλλά και η δική σου περιουσία τσιμέντα είναι.
Οταν τσιμέντωνες εσύ ήταν καλά, ε;
από που και ως που προκύπτει αυτό
στην κρατική περιουσία είμαστε όλοι ίσοι