arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μια και ο λογος για ενοικια και εισοδηματα,μου ειπε ο αδερφος μου μια περιπτωση που ακουσε απο πρωτο χερι.Πολλοι (ημεδαποι) νοικαρηδες το χουν συστημα να μπαινουν σε ενα σπιτι,να καταβαλλουν την εγγυηση και μετα απλως δε ξαναασχολουνται.Δηλαδη δε δινουν κανενα ενοικιο στον ιδιοκτητη.Χωρια κοινοχρηστα κλπ.Και συνηθως προτιμουν να το κανουν αυτο σε ηλικιωμενους ιδιοκτητες ακινητων που ξερουν οτι ειτε θα αντιδρασουν ηπια,δηλαδη δε θα πανε απο κει να κανουν φασαρια,ειτε θα αργησουν να αντιδρασουν.Και οταν το κανουν θα εχει περασει καποιο διαστημα.Καποιοι μηνες συγκεκριμενα.Και οταν γινει αυτο,ο απατεωνας μπαταχτσης απλως μετακομιζει για να βρει το επομενο διαμερισμα-θυμα του.Μενοντας τσαμπα.Τον ειχε ρωτησει λοιπον μια κοπελα αυτον, που εξιστορησε μετα την ιστορια. -Καλα,και σου πηγαινει η συνειδηση να κανεις τετοια απατεωνια;Δε ντρεπεσαι; -Γιατι να ντραπω;.Σκεφτομαι ο αλλος εχει διαμερισματα,εχει περιουσια και εγω δεν εχω τιποτα.Ισα ισα,το ευχαριστιεμαι. Και μπορει να δικαιουται και επιδοματα αυτο το ρεμαλι.
ναι δυστυχώς αυτό είναι μαλακία ειδικά τώρα που έχουν πέσει οι τιμές ενοικίων αυτοί που έχουν ακίνητα πληρώνουν πολλούς φόρους ενοικίου, ένφια, τεκμήρια (δίκαιο για μένα) αλλά είναι μαλακία να παραχωρούν κατοικία και να μην παίρνουν το ενοίκιο
εγώ για να έχω ήσυχη τη συνείδηση μου ποτέ δεν μπορώ να χρωστάω σε κάποιον.Μόνο της τράπεζες δεν με νοιάζει γιατί πίνουν το αίμα του λαού και έχουν ανακεφαλαιωθεί με χρήματα του λαού