barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.202
- Πόντοι
- 5.506
γιατί σε όρισε κανένας προιστάμενο οικονομικού τμήματος στο δήμο
Πληρώνεσαι από τους φόρους μου ρε παρτάλι, σκάσε και βγάζε φωτοτυπίες.
γιατί σε όρισε κανένας προιστάμενο οικονομικού τμήματος στο δήμο
[size=20pt]Bρετανία: Πρόωρες εκλογές στις 8 Ιουνίου εξήγγειλε η Τερέζα Μέι[/size]
Νικόλα μηπως η Bρετανία στραφεί προς τον κομμουνισμό? πως βλέπεις τα πραγματα?
[size=20pt]Bρετανία: Πρόωρες εκλογές στις 8 Ιουνίου εξήγγειλε η Τερέζα Μέι[/size]
πως αλλαζεις βρε μπαγασα την κουβεντα καθε φορα που αναφερεται οτι τα λεφτα που παιρνεις προερχονται και απο τους φορους μας (και το εσπα που εισαι απο φορους ευρωπαιων φορολογουμενων προερχεται)
για λυσε μου και μια απορια
στον δημο που εισαι ελεγχει κανεις τις ωρες προσελευσης και αποχωρησης του προσωπικου ? χτυπατε καρτες ? οχι μονο εσυ που εισαι "εκπαιδευομενος" γενικα μιλαω
Νικόλα μηπως η Bρετανία στραφεί προς τον κομμουνισμό? πως βλέπεις τα πραγματα?
προνοιακό επίδομα είναι για αυτό λέγονται συντάξεις χηρείας
αντε να στη λύσω και σένα την απορία πρίν πάω για καφεδάκι. Οι υπάλληλοι του δήμου έχουν κάρτες διάτρητες όπου ελέγχουν την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης εμείς μιας κι είμαστε εκπαιδευόμενοι έχουμε παρουσιολόγιο το υπογράφουμε εμείς και ο προιστάμενος του δήμου επίσης αρμόδιο για τη σωστή συμπλήρωση του και για τις ακριβείς ώρες προσέλευσης αποχώρησης υπεύθυνος είναι ο ΟΑΕΔ και όχι η υπηρεσία του δήμου.Εμείς σαν εκπαιδευόμενοι εργαζόμαστε 6 ώρες τη μέρα 8.00 με 14.00 με 1 ώρα κανονικό διάλειμμα όπου μπορούμε να αποχωρήσουμε από την εργασία μας αλλά ποτέ το διάλειμμα να είναι στη λήξη της βάρδιας
ρσύ να μου λύσεις μια απορία?τι σε ενδιαφέρει πως εργάζεται το διοικητικό οικονομικό τμήμα του δήμου?
Εμείς σαν εκπαιδευόμενοι εργαζόμαστε 6 ώρες τη μέρα 8.00 με 14.00 με 1 ώρα κανονικό διάλειμμα
ειχα μια μικρη διενεξη με ενα γνωστο μου "δημοσιουπαλληλο" που θεωρει οτι ειναι τεχνοφασισμος και απαραδεκτο που θελει να τους επιβαλει η υπηρεσια προσωπικου να χτυπανε καρτες (οπως καταλαβαινεις μεχρι τωρα πηγαινοερχονται οποτε τους καπνισει) και απλα εχω την απορια σε ποσες αλλες "δημοσιες υπηρεσιες" μπορει να συμβαινει το ιδιο
σε όλο το δημόσιο υπάχουν κάρτες προσέλευσης και αποχώρησης είτε διάτρητες είτε πλαστικές ο προιστάμενος του εκάστοτε τμήματος είναι υπεύθυνος για την τήρηση της βάρδιας
επίσης ο δημοσιουπάλληλος γνωστός σου λέει μαλακίες
που βλέπεις το περίεργο έτσι ορίζει το ΦΕΚ και το πρόγραμμα του οαεδ
μην εισαι τοσο σιγουρος - μπορει να υπαρχουν αλλα να μην χρησιμοποιουνται και να μην το ελεγχει κανεις
το περιεργο ειναι που τσεπωνεις χοντρικα 4 € την ωρα για κατι παντελως αχρηστο (την δουλεια /εκπαιδευση που κανεις στις προηγμενες χωρες την κανουν αυτοματα οι υπολογιστες) και σκουζεις
[size=20pt]«Οι φτωχοί πληρώνουν για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα»
Στους... μη έχοντες που επωμίζονται τα βάρη αναφέρεται το περιοδικό Focus[/size]