tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
1ον γιατί νομίζεις έχουμε αντίρρηση που τα μισά χρήματα πάνε αποκλειστικά σε αγορές τροφίμων από σούπερμάρκετ και κατστήματα εστίασης?
στα παπάρια μου οι αντιρρήσεις σας
2ον νομίζεις ότι όλοι οι άποροι έχουν ιντερνετ ώστ να ενημερώνονται? η νομίζεις ότι είναι εύκολο να ενημερώσεις 350.000 άτομα να κάνουν μια διαδικασία μέσα σε 7 μέρες και να μεσολαβεί και η αργία της 25 μαρτιόυ
στα παπάρια μου... να είναι κάθε μέρα έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ και να βλέπουν τις ανακοινώσεις ... αργόσχολοι είσαστε έτσι και αλλιώς
3ον σου έχω πεί 1.000.000 φορές ότι από 3 Απριλίου θα εργάζομαι.Η αναρρωτική άδεια είναι εργασιακό δικαίωμα όταν δεν αισθάνομαι καλά και κρίνει ο ιατρός του εοπυυ ότι δεν μπορώ να εργαστώ ΔΕΝ θα εργάζομαι
από 3 Απριλίου δεν θα εργάζεσαι... θα παίρνεις ελεημοσύνη προσποιούμενος ότι εκπαιδεύεσαι...
4ον δηλαδή έχεις δεί πολλούς πελάτες να πηγαίνουν στην τράπεζα και να τους φτύνουν οι υπάλληλοι? αν ήθελα πήγαινα σε άλλη τράπεζα
εσύ δεν είσαι πελάτης στην τράπεζα... φύρα είσαι
5ον δηλαδή ο κούλης είναι ενάντια στη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων?
το αντίθετο... οι φιλελεύθεροι είναι υπέρ της στήριξης των όσων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν ανάγκη αλλά ενάντια στην στήριξη των τεμπέληδων και των παράσιτων σαν και του λόγου σου
6ον στα αρχίδια μας...