politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
ναι ρε μαλάκα εμένα το χρήμα θα ρέει από τις τσέπες μου
άκου να δεις παντού και πάντα η ιδεολογία μου είναι πιστή στις αρχές του μάρξ του έγκελς του λένιν του κροποτκιν του τρότσκι του αλτουσερ του γκράμσι
και οι ιδέες μου δεν ξεπουλιούνται διότι οι αξίες μου δεν διαπραγματεύονται
όνειρο ζωής είναι να γίνεις εσύ αφεντικό όχι εγώ
... να συμπληρώσω οτι στην ιδεολογία σου είναι να βλέπεις και τζάμπα σινεμάδάκι λέφτη μου, ακόμη και αν είναι σε βάρος των παπούδων.
Α χα, χα, χα, παρτάλι που μοστράρεις την τράκα για ιδεολογία.
Χτες μετά την πορεία για την επέτειο του δημοψηφίσματος μια ομάδα ανέργων αποφάσισε να πάει στον δημοτικό κινηματογράφο Ηλιούπολης μελίνα μερκούρη για να δει δωρεάν μια ταινία που έπαιζε ο δημοτικός κινηματογράφος. Με λύπη διαπιστώσαμε ότι ενώ πέρυσι ο δημοτικός κινηματογράφος κάθε δευτέρα και τρίτη άφηνε τους ανέργους να παρακολουθούν δωρεάν προβολές από φέτος άλλαξε πολιτική γραμμή και ζητούσε από τους ανέργους μισό εισιτήριο 3,40€.
Μετά από έντονες διαμαρτυρίες ο υπεύθυνος ομολόγησε ότι έγινε αυτή η αλλαγή για να παρακολουθούν δωρεάν προβολές οι άνω των 60 δωρεάν μάλιστα!!! ενώ οι άνεργοι που οι περισσότεροι είναι μακροχρόνια άνεργοι και έχουν μηδενικά εισοδήματα τους κλείνει την πόρτα ο δήμος Ηλιούπολης στο δημοτικό κινηματογράφο ώστε να μην μπορούν να παρακολουθήσουν ούτε μια ταινία. Σε μια εποχή που η ανεργία αυξάνεται και οι παροχές στους ανέργους είναι ελλιπέστατες ο δήμος Ηλιούπολης αποφάσισε να τους κλείσει την πόρτα. Ήδη οι επιτροπές αγώνα ανέργων θα αποφασίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στον άδικο αποκλεισμό από τον δημοτικό κινηματογράφο Ηλιούπολης