arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Να εχεις φανελακια να αλλαζεις γιατι
θα ιδρωνεις απο την πολύ δουλεια
εσύ που ανήκεις στη μπουρζουαζία τι ώρα ρίχνεις μπετά? και πόσες φανέλες αλλάζεις τη μέρα?
Να εχεις φανελακια να αλλαζεις γιατι
θα ιδρωνεις απο την πολύ δουλεια
ρε πας καλά αιτήσεις κάνω έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει που είμαι άνεργος μόνιμη και σταθερή δουλειά θέλω με δικαιώματα
επίσης από 3 απριλίου θα εργάζομαι στο δήμο με πρόγραμμα του οαεδ
Δεν ριχνω μπεταεσύ που ανήκεις στη μπουρζουαζία τι ώρα ρίχνεις μπετά? και πόσες φανέλες αλλάζεις τη μέρα?
Aπολύσεις ΔΥ, Ιδιωτικοποιησεις των παντων πλην Στρατου Αστυνομιας και Δικαιοσυνης
και τα βασικα της Υγειας και της Παιδειας
Σουταρισμα των λαθρο που παρασιτουν
Θα τα κανει ολα αυτα ο Μητσοτακης
Αντε πες μας εσυ ποια ειναι αυτα τα 2-3 πραγματα
ποσα θα παιρνεις αν επιτρεπεται ?
καθαρά 500€ το μήνα χωρίς δώρα και επιδόματα για 8 μήνες
ούτε θα μαζέψω ένσημα για να μπώ ταμείο ανεργίας μονο ένα βοήθημα θα παίρνω μετά τους 8 μήνες 70€ το μήνα από τον οαεδ συν το ΚΕΑ
Που εισαι barock, δεν θα μου απαντησεις
Χωρίς να προεξοφλώ οτι θα γίνει, θέλω να πιστεύω οτι τα πάντα είναι αναστρέψιμα, ακόμα και τώρα. Αρκεί να βρεθούν ΣΟΒΑΡΟΙ και ΙΚΑΝΟΙ άνθρωποι, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να συνεφέρουν την κατάσταση. Δεν ξέρω ποιοί θα είναι αυτοί αλλά είναι δεδομένο οτι αυτοί που μπορούν τώρα και με τα δεδομένα που έχουμε, να διώξουν τους ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη.
Αν καταφέρουν και 2-3 πράγματα γρήγορα και στοχευμένα, μετά ξέρεις και συ καλύτερα από μένα, η οικονομία είναι και θέμα ψυχολογίας και εξελίξεων και μπορούν κάλλιστα να ανατραπούν πράγματα.
Ίδωμεν.
Σου απανταω εγω για το μητσοτακηΠου εισαι barock, δεν θα μου απαντησεις
To έγραψα ήδη. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.
Μετά βλέπουμε και ελπίζουμε.
Δεν περασαν και πολλα χρονια απο τοτεουτε εναν ροζ βολεμενο δε θα διωξει ο μητσοτακης, αυτες οι τακτικες εχουν τελειωσει πολλα χρονια τωρα. Τα παιδια σου ειναι και παιδια μου.
α μπαγασακο !
και μας το παιζεις εδω περα πειναω κτλπ
500 ευρωπουλα ζεστα ζεστα στο χερι καθε μηνα !!!
ελπιζω να βοηθησεις τους συμπολιτες σου που παιρνουν 300 ευρω/μηνα δινοντας τους χερι βοηθειας
καλα εσύ εδώ μας λές ότι οι βασικές ανάγκες του ανθρώπου είναι 2.000 το μήνα
και τώρα κάπου 300 τα υπολογίζω απλά δεν τα παίρνουμε σε χρήμα αλλά σε είδος
π.χ έκπτωση 45% στη δεη μέχρι 1200 κλοβατόρες απαλλαγή από δημοτικά τέλη (αν έχεις 1 μικρό ακίνητο) έκπτωση στην ευδαπ
δωρεάν μετακινήσεις με τα μμμ, παροχή τροφίμων από την πρόνοια, δωρεάν εισιτήρια για το θέατρο μέσω οαεδ, δωρεαν διακοπές μέσω οαεδ,ΚΕΑ 200€ κάθε μήνα
σκέψου ότι όταν ξεκινήσω στο δήμο οι μισές παροχές θα κοπούν
σας αφήνω πάω εξάρχεια για μπύρες
Μπουνιές? Εννοεις οταν του επιτεθηκαν καμια εικοσαρια για να του παρουν την τσαντα?
Εγω θα τους εριχνα και κλωτσιες στη μούρη.
Εισαι αστειος.
ναι πήγαν να συζητήσουν που ακριβώς είδες βία?
γιατί να φύγουν υπήρχε ο τραυματισμός ενός εργαζομένου θέλανε απαντήσεις από ητν εταιρία
εσένα δηλαδή άμα τραυματιστεί σοβαρά ένας δικός σου άνθρωπος θα στείλεις πρόσκληση για να συζητήσεις με τον υπαίτιο?
γιατί να μου κοπούν τα επιδόματα? εγώ πως θα ζήσω?
θα έκανα τα πάντα για να επιβιώσω μια και ένα κόψιμο των επιδομάτων θα με οδηγούσε στην απόλυτη εξαθλίωση
Eννοεις να αντικατασταθουν οι ροζ κατσαπλιαδες
απο τους μπλε κατσαπλιαδες
Αφου και οι δυο ειναι κατα βαθος πρασινοι
ξεχειλιζουν πασοκιλα
Κρατιστες μεχρι το μεδουλι
και ο κρατισμος ειναι το σαρακι αυτης της χωρας
Ας ψηφιζες ΤζημεροΑρα να παραμεινουν τσιπρας και σια. Οπως θελετε.
Ας ψηφιζες Τζημερο
Το μοναδικο ενδεχομενο να σωθει η χωρα ειναι εαν
οι δεξιοι ψηφοφοροι φυγουν μαζικα απο την ΝΔ και
ψηφισουν ενα αλλο κομμα
Οπως εφυγαν τα αριστερα μιασματα απο το ΠΑΣΟΚ και πηγανε ΣΥΡΙΖΑ
Η ΝΔ πρεπει να ψοφησει και να υπαρξει στην θεση της κανονικο
δεξιο κομμα
Η ΜΟΝΗ λύση