tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
φιλε...απαγορευεται.χαλας την πιατσα.
πιάτσα είναι ακολουθεί όπως πάνε τα νερά...
φιλε...απαγορευεται.χαλας την πιατσα.
οχι ρε δικε μου...ρουφιανος δεν ειμαι, αν και στην δουλεια μου ειμαι πολυ σκληρος...θα πω την γνωμη μου για καποιον που δεν κανει για την δουλεια αλλα δεν θα πηγαινω δουλεια καθε πρωι μονο για να βρω και να δωσω καποιονμονά ζυγά δικά μας παίκτη μου ?
εγώ βρίσκω καταπληκτικό το κομμάτι που δίνει bonus σε κάποιους που ξεσκεπάζουν πουστιές...
ειδες?πιάτσα είναι ακολουθεί όπως πάνε τα νερά...
οχι ρε δικε μου...ρουφιανος δεν ειμαι, αν και στην δουλεια μου ειμαι πολυ σκληρος...θα πω την γνωμη μου για καποιον που δεν κανει για την δουλεια αλλα δεν θα πηγαινω δουλεια καθε πρωι μονο για να βρω και να δωσω καποιον
ειδες?
μου στερει το δικαιωμα να παω για δουλεια στα χωραφια
η δουλεια μου εμενα ειναι αλλη...ειμαι υπευθυνος για τους υφισταμενους μου και για καλο και για κακο....δουλεια μου δεν ειναι να ρουφιανευωμα αυτή είναι η δουλειά... να κάνεις έλεγχο στους αιτούντες επιδόματα να δεις αν τηρούν τους όρους...
χμμμ....θα δουμε αν γινειας πέσει ρεύμα ελλήνων να δούμε αν θα μείνει η πιάτσα ίδια
Τι λες ρε ανθρωπε? Ξερεις τι σημαινει "δικαιωμα"?το κρατος οφειλει να σου παρεχει το δικαιωμα στην εργασια...αν δεν το κανει, η κοινωνικη εργασια οπως σωστα λες, η επιδομα για να ζεις
οχι βρε μαλακαΤι λες ρε ανθρωπε? Ξερεις τι σημαινει "δικαιωμα"?
Οπως φαινεται δεν γνωριζεις. Οταν μιλας για "δικαιωμα στην εργασια" και εννοεις οτι σημαινει να σου βρισκει δουλεια το κρατος, προφανως δεν γνωριζεις.οχι βρε μαλακα
προφανως εισαι μαλακας και δεν γουσταρω να μιλαω μαζι σουΟπως φαινεται δεν γνωριζεις. Οταν μιλας για "δικαιωμα στην εργασια" και εννοεις οτι σημαινει να σου βρισκει δουλεια το κρατος, προφανως δεν γνωριζεις.
Γιατι αυτοι δουλεουν μαυρα βρε επιτομη της αγαμιας.Ο Ελληνας θελει και το νομιμο μεροκαματο και ασφαλεια.για πες ??? απαγορεύεται σε κανέναν να πάει πχ στην Θεσσαλία στα ροδάκινα να δουλέψει ?? να πάει στην Καλαμάτα στις ελιές ??
γιατί όλο βούλγαροι, αλβανοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δουλεύουν εκεί ...
Καλα, καλα. Μην συγχυζεσαι θα παθεις τιποτα.προφανως εισαι μαλακας και δεν γουσταρω να μιλαω μαζι σου
ναι καυλωσα τωρα...ισα απο δω ρε σιχαμαΚαλα, καλα. Μην συγχυζεσαι θα παθεις τιποτα.
Γιατι αυτοι δουλεουν μαυρα βρε επιτομη της αγαμιας.Ο Ελληνας θελει και το νομιμο μεροκαματο και ασφαλεια.
ναι καυλωσα τωρα...ισα απο δω ρε σιχαμα
Ναι ειδαμε και οταν καρφωναμε τις εταιριες ναυτιλιας για τα διπλα ωραρια που δουλευαμε τι εκανε το κρατος.Θρεφοντας κωλο λεει ο μαλακας,των 200 κιλων.στα παπάρια μας τι θέλει... ας πάει να πιάσει δουλειά και ας τους καρφώσει στην επιθεώρηση ... πως περιμένουν να κοπεί το μαύρο δηλαδή καθήμενοι πίσω από την τηλεόραση και θρέφοντας κώλο σαν και σένα ???
αει σιχτίρι τώρα κερατά...
Τι έγινε μαστεράκο έκτος του να δίνεις τα κλειδιά για τις καμπίνες σε βάζανε να τις καθαρίζεις κιόλας?Ναι ειδαμε και οταν καρφωναμε τις εταιριες ναυτιλιας για τα διπλα ωραρια που δουλευαμε τι εκανε το κρατος.Θρεφοντας κωλο λεει ο μαλακας,των 200 κιλων.
ο κολητος σου ειναι για κατουρημα...αει παίξε παραπέρα ρε νούμερο..
oχι τυπε οι προισταμενοι δεν καθαριζουν.Τα επικουρακια καθαριζουν.Τι έγινε μαστεράκο έκτος του να δίνεις τα κλειδιά για τις καμπίνες σε βάζανε να τις καθαρίζεις κιόλας?