voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
που είσαι ρε ; μου έλειψες. Ολα καλά;
Εδώ.
Δυστυχώς.
που είσαι ρε ; μου έλειψες. Ολα καλά;
βρε καλώς τα παιδιά.Ε κοίτα μετά τον Σαμαρά η μόνη λύση είναι ο Πανος.
Εδώ.
Δυστυχώς.
Άκρατος ρεβανσισμός, ομού με περισσή εμπάθεια.
Δεν νομίζω πάντως οτι ταιριάζει με τα ήθη που λέγατε πως διέπουν το κόμμα της Ν.Δ
βρε καλώς τα παιδιά.
ψεκάζανε και στο νησί;
τουλάχιστον σας ψεκάζανε οι δικοί σας ή οι βόρειοι;
Τι εχετε παθει ολοι με τον Δενδια? ολοι για Δενδια μου μιλανε. Μετα θα φωναζουν παλι καποιοι για εβραιομασονους στην ηγεσια της ΝΔ.Ελα ρε σιγά. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ο Τσίπρας ήρθε. ααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχααααα
Αλεξ η δεξιά όποτε κυβέρνησε κυβέρνησε επειδή πέταξε απο πάνω της τα ακροδεξιά φασιστικά αγκυλώματα. Με κάναν Μπακογιάννη ή Δένδια να περιμένεις ξανά προκοπή.
Μην ξεχνάς ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα και όπως ο Αβέρωφ σχεδόν διέλυσε την ΝΔ το αγαπημένο του "παιδί" την οδήγησε σε αντίστοιχες περιπέτειες.
είχα να μπω 2.5 χρόνια.
απο τότε άλλαξε η κυβέρνηση, η χώρα, ήρθαν οι μπολσεβίκοι, οι ΧΑ μπήκαν φυλακή κι όμως εδώ βλέπω τα ίδια πρόσωπα να συζητούν τα ιδια και τα ίδια.
χαιρετισμούς και respect στον αγαπητο μου φίλο Zero και σε όλους όσους τα λέγαμε αλλοτε κόσμια και άλλοτε αλήτικα.
Καλημέρες.
Ολα καλά ετοιμάζομαι να πάρω υπουργείο
άρχισαν οι ανατροπές!!!
well come back!!!
θ' αναλάβεις υπουργείο???
δεν ξέρω ούτε έχω σχέση και με τον συγκεκριμένο.
άρχισαν οι ανατροπές!!!
well come back!!!
θ' αναλάβεις υπουργείο???
τι έγινε ρε καμπριολέ παπάρι ??? καλά είσαι ρεεεεεεεεε ??
κοπρίτη μας έλλειψες…
Έχεις όμως με αυτόν:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=549999;type=avatar[/img[/URL]]
Μπουαχαχαχαχα.
[/quote]
εμ .... ;D
Τυπε δεν υπαρχει προβλημα για την συνεργασια.Ηρθε πιο δεξια ο ΣΥΡΙΖΑ και πλεον ειναι δυνατη η συνυπαρξη.
1ος σε ψηφους πανελληνια το εβραοπρακτορι ο Βαρουφακης
2ος ο εβραιομασωνος Δενδιας.
Η καταντια της Χωρας.Ετοιμαστειτε για χοντρο
τύπε δεν συμφωνώ μαζί σου... η άνθρωποι είναι και αριστεροί και κυρίως άφθαρτοι!Τυπε δεν υπαρχει προβλημα για την συνεργασια.Ηρθε πιο δεξια ο ΣΥΡΙΖΑ και πλεον ειναι δυνατη η συνυπαρξη.