barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.434
- Πόντοι
- 5.506
από που και ως που είμαι ανθέλληνας? που δεν θέλω ένα τσιμεντένιο έκτρωμα κοντά στο ελληνικό
Που δε θέλεις να αποκτήσουν δουλειά ένας σκασμός άνεργοι.
από που και ως που είμαι ανθέλληνας? που δεν θέλω ένα τσιμεντένιο έκτρωμα κοντά στο ελληνικό
τσίπρα δεν ψηφίζω τον προδότη της αριστεράς που υπέγραψε μνημόνιο
ο τσίπρας για εσας τους φιλελέ ήταν πολύ λάιτ εσείς θέλετε η φιντέλ και κρατικοποιήσεις η κανά τσάβεζ να σας είχα ξεσκίσει
και να σας έπαιρνε όλα τα υπερκέρδη
και όλα να καταρρεύσουν έχω το χωραφάκι της μητέρας μου εχω το μποστανακι μου τις κότες μου τα κουνέλια μου τις ελιές μου με ελάχιστα χρήματα έφτιαξα χτιστό φούρνο με τσιμεντόλιθους μπουκάλια γυάλινα πυλό και άχυρο και χτιστή ψησταριά από μπετόν και πέτρα την άνοιξη από το μάιο μπορεί να φτιάξω και κανά δωμάτιο με αλφα μπλόκ
Που δε θέλεις να αποκτήσουν δουλειά ένας σκασμός άνεργοι.
δηλαδή εσύ θες όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να απολυθούν
δουλειές με μισθούς πείνας όχι ευχαριστώ
δουλειές με μισθούς πείνας όχι ευχαριστώ
το χωραφάκι της μητέρας σου...
ρε σκουπίδι δεν είσαι άξιος να φτιάξεις τίποτε στην ζωή σου ... όλα έτοιμα τα βρίσκεις... το σπίτι που μένεις κληρονομιά το χωράφι της μάνας σου...
εσύ έκανες ή σκοπεύεις να κάνεις κάτι στην ζωή σου ?????
ΥΓ και φυσικά ο φούρνος και το δωματιάκι αυθαίρετα και χωρίς άδεια... και μιλάς για τους άλλους ότι είναι φοροφυγάδες ρε αλήτη
και όλα να καταρρεύσουν έχω το χωραφάκι της μητέρας μου εχω το μποστανακι μου τις κότες μου τα κουνέλια μου τις ελιές μου με ελάχιστα χρήματα έφτιαξα χτιστό φούρνο με τσιμεντόλιθους μπουκάλια γυάλινα πυλό και άχυρο και χτιστή ψησταριά από μπετόν και πέτρα την άνοιξη από το μάιο μπορεί να φτιάξω και κανά δωμάτιο με αλφα μπλόκ
τα παίρνω στο κρανίο με τον λέφτη... δεν θέλει να βιώνει στέρηση υπνου
πόσες φορές ρε μάιντ πήγες απευθείας στο γραφείο μετά από εξάωρη πτήση με τρίωρη νυχτερινή στάση ενδιάμεσα ??
Πολλες. Θα αναφερω μια ακραια.
Αθηνα παρισι 4 ωρες
3 ωρες αναμονη.
Παρισι Σαο Παολο 10 ωρες πτηση
2,5 ωρες αναμονη
Σαο Πσολο Ρεσιφε 3,5 ωρες πτηση
23 ωρες ταξιδι με διακοπτομενο υπνο στις καρεκλες
Εφτανα 7 η ωρα το πρωι και πηγαινα κατ' ευθειαν δουλεια.
Και τι κέρδισες; Μπυρίτσα στα Εξάρχεια έπινες;
σοφα λογιαΜίλα με κανέναν που έχει ζήσει κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού της χώρας του και θα καταλάβεις ότι το κτήμα σου δε σε σώνει..
Τον γιατρό πως θα τον πληρώνεις;Με αυγά, σε συνθήκες που κάποιοι/ες θα πληρώνουν ακόμη και με κώλο;
Τα ζωντανά σου πως θα τα υπεραπιστείς από τον διπλανό σου που χωρίς αστυνομία και με όλες τις υποδομές διαλυμένες θα έρθει με την καραμπίνα και θα στα πάρει όλα;
Άμα ακούσεις ιστορίες ανθρώπων που έχουν ζήσει πραγματική πτώχευση,όχι παπαριές όπως η Ελλάδα,θα την ακούσεις αλλιώς..
Μίλα με κανέναν που έχει ζήσει κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού της χώρας του και θα καταλάβεις ότι το κτήμα σου δε σε σώνει..
Τον γιατρό πως θα τον πληρώνεις;Με αυγά, σε συνθήκες που κάποιοι/ες θα πληρώνουν ακόμη και με κώλο;
Τα ζωντανά σου πως θα τα υπεραπιστείς από τον διπλανό σου που χωρίς αστυνομία και με όλες τις υποδομές διαλυμένες θα έρθει με την καραμπίνα και θα στα πάρει όλα;
Άμα ακούσεις ιστορίες ανθρώπων που έχουν ζήσει πραγματική πτώχευση,όχι παπαριές όπως η Ελλάδα,θα την ακούσεις αλλιώς..
Πολλες. Θα αναφερω μια ακραια.
Αθηνα παρισι 4 ωρες
3 ωρες αναμονη.
Παρισι Σαο Παολο 10 ωρες πτηση
2,5 ωρες αναμονη
Σαο Πσολο Ρεσιφε 3,5 ωρες πτηση
23 ωρες ταξιδι με διακοπτομενο υπνο στις καρεκλες
Εφτανα 7 η ωρα το πρωι και πηγαινα κατ' ευθειαν δουλεια.
εγώ είχα κάπως ηπιότερες καταστάσεις
Αθήνα - Αμστερνταμ (4 ώρες)
αναμονή 4 ώρες
Αμστερνταμ - Λάγκος (8 ώρες)
άφιξη 6.30 το πρωί... 9.00 στην δουλειά
12 φορές μέσα σε δύο χρόνια...
ααα είχα και στην Ελλάδα
Αθήνα - Θεσσαλονίκη με το γαλατάδικο από το Ελληνικό ... ξύπνημα 03.30 αναχώρηση 05.30 άφιξη 07.30 στο πανεπιστήμιο εξετάσεις 09.00-11.00, 12.30 στο αεροδρόμιο 13.00 πτήση άφιξη Αθήνα και κατευθείαν δουλειά στις 14.00 μέχρι τις 22.00 ...
18 φορές μέσα σε ένα χρόνο...
ωραίες καταστάσεις...
και έχεις τον λέφτη να μην θέλει να βιώσει καταστάσεις έλλειψης ύπνου...
Ελλειψη αλλων πρσγματων βιωνει αλλα αν δεν το καταλαβει μονος του κανεις δεν θα τον πεισει !!