Ποιος σου το λεει αυτο;Καταγγελια γιατι δεν τους κανεις;Ειναι παρανομο να εργαζεσαι χωρις αμοιβη.
Οι παίκτες γουστάρουνε να δουλεύουν αμισθί.Γιατί γίνεσαι μάγκας σε dt.Αλλά πού να καταλάβεις άμα είσαι κολλημένος?
Ποιος σου το λεει αυτο;Καταγγελια γιατι δεν τους κανεις;Ειναι παρανομο να εργαζεσαι χωρις αμοιβη.
Η χωρα χρειαζεται επενδυσεις.Πρασινο και παρκα εχει μια χαρα,να πας στην Μαντρα,ειναι γεματο πρασινο.ευτυχώς που στο ελληνικό δεν προχωράει η υποτιθέμενη επένδυση. Τους έχει σταματήσει η εφορία αρχαιοτήτων τουλάχιστον 2 χρόνια αναμονή. Το τσιμεντένιο έκτρωμα του λάτση και της λάμδα ντεβέλοπμεντ δεν θα γίνει
δεν θέλουμε καζίνο θέλουμε πάρκα πρασίνου
γιατί όταν κάνεις αίτηση στον ασεπ η σε προγράμματα του οαεδ δεν ψάχνεις για δουλειά?
υ.σ όσοι εργάζονται σε ΔΕΚΟ δεν κάνουν αληθινή δουλειά?
ευτυχώς που στο ελληνικό δεν προχωράει η υποτιθέμενη επένδυση. Τους έχει σταματήσει η εφορία αρχαιοτήτων τουλάχιστον 2 χρόνια αναμονή. Το τσιμεντένιο έκτρωμα του λάτση και της λάμδα ντεβέλοπμεντ δεν θα γίνει
δεν θέλουμε καζίνο θέλουμε πάρκα πρασίνου
Ρε συ χέσε τα επιδόματα.Το χρόνο ανεργίας θα βάλεις στο βιογραφικό?5 χρόνια άνεργος είσαι για τα μπάζα τελείως δε σε θέλει κανένας.Ανεργος θα πεθάνεις.Ασε τα επιδόματα και βρες δουλειά.
Είσαι ψωλάς?Γιωτάς?Ειδική κατηγορία?
Και εμένα μου είχαν πει να πάω ταμείο ανεργίας στη Γερμανία σιγά μην ξεφτιλιστώ να δηλώσω άνεργος.Σε 10 μέρες είχα άλλη δουλειά.
βύσματα πλέον δεν παίζουν μιας και είναι από ασεπ βάση μοριοδότησης με κοινωνικά κριτήρια
γιατί να εργαστώ λαντζιερης? πτυχιούχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είμαι γιατί να εργαστώ σαν λαντζιέρης?
Πες τα ρε αρχηγέ![]()
![]()
Ντροπιάζει τη γενιά μου ο συγκεκριμένος ΦΛΩΡΟΣ.
Δηλαδή ρε λέφτυ άμα σε ρωτήσει καμιά σοβαρή γκόμενα(όχι ότι θα σου συμβεί ποτέ):"Με τι ασχολείσαι;"
τι απαντάς ρε ΦΛΩΡΕ;
Να,ξέρεις...Ο κακός καπιταλισμός..Περιμένω προκηρύξεις..Ο Τραμπ φταίει..
ΑΝΤΡΕΣ είμαστε ρε φιόγκο.
ΠΑΝΤΑ πρέπει να βρίσκουμε λύσεις,από τη δημιουργία του ανθρώπου αυτή τη δουλειά κάνουμε.
Γιατί βρε ΜΑΛΕΑ αυτό έλαχε στη γενιά μας,η ανεργία.
Σε άλλους είχε τύχει πόλεμος,η γενιά των γονιών μας πέτυχε χρόνια πασοκ-ηλεκτροσοκ.
Εμείς πρέπει να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας.
Και αυτό το πτυχιούχος τριτοβάθμιας τι το κοπανάς όλη την ώρα;
Η μισή Ελλάδα πτυχιούχοι τριτοβάθμιας είναι.
Και εσύ είσαι απόφοιτος μιας σχολής,που επειδή ήταν εύκολο από πλευράς υποδομής να στηθεί,
είχε τμήματα σε πολλές πόλεις και πάρα πολλούς απόφοιτους,ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟΥΣ σε σχέση με τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς εργασίας.
Γέμισε η Ελλάδα λογιστές και απόφοιτους διοίκησης επιχειρήσεων..
Γιατί δε αποδέχεσαι ότι τα δύο κόμματα έσπειραν για ψηφοθηρικούς λόγους πανεπιστήμια και τει σε όλη την Ελλάδα,χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη ζήτηση στην αγορά εργασίας.
Πως μπορεί να είσαι τόσο γκασμάς ρε τύπε..
Πάρε τη ζωή στα χέρια σου
Ρε νίκος phat πας καλά?Πιστεύεις οτι θα σου χαρίσουν τα χρέη οι Γερμανοί?Τα βλέπεις τα σκελετωμένα παιδιά της κατοχής που φαίνονται τα κόκκαλά τους?Εκεί θα καταντήσεις αν είσαι ψωλάς.
Πες τα ρε αρχηγέ![]()
![]()
Δηλαδή ρε λέφτυ άμα σε ρωτήσει καμιά σοβαρή γκόμενα(όχι ότι θα σου συμβεί ποτέ):"Με τι ασχολείσαι;"
τι απαντάς ρε ΦΛΩΡΕ;
ΠΑΝΤΑ πρέπει να βρίσκουμε λύσεις,από τη δημιουργία του ανθρώπου αυτή τη δουλειά κάνουμε.
Σε άλλους είχε τύχει πόλεμος,η γενιά των γονιών μας πέτυχε χρόνια πασοκ-ηλεκτροσοκ.
Και εσύ είσαι απόφοιτος μιας σχολής,που επειδή ήταν εύκολο από πλευράς υποδομής να στηθεί,
είχε τμήματα σε πολλές πόλεις και πάρα πολλούς απόφοιτους,ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟΥΣ σε σχέση με τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς εργασίας.
Γιατί δε αποδέχεσαι ότι τα δύο κόμματα έσπειραν για ψηφοθηρικούς λόγους πανεπιστήμια και τει σε όλη την Ελλάδα,χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη ζήτηση στην αγορά εργασίας.
γιατί όταν κάνεις αίτηση στον ασεπ η σε προγράμματα του οαεδ δεν ψάχνεις για δουλειά?
υ.σ όσοι εργάζονται σε ΔΕΚΟ δεν κάνουν αληθινή δουλειά?
βύσματα πλέον δεν παίζουν μιας και είναι από ασεπ βάση μοριοδότησης με κοινωνικά κριτήρια
γιατί να εργαστώ λαντζιερης? πτυχιούχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είμαι γιατί να εργαστώ σαν λαντζιέρης?
το ίδιο μου λένε όλοι ότι θέλουν να εργαστώ 2 χρόνια χωρίς μισθό για να αποκτήσω εμπειρία λες και δεν τους φτάνει η πρακτική άσκηση που έκανα μέσω του ΤΕΙ στην αγροτική τράπεζα
όπου φυσικά όταν τους λέω εγώ πως θα ζήσω χωρίς μισθό 2 χρόνια μου απαντάνε όλοι δικό σου πρόβλημα
και οικολογος. Εξω τα ζωα απο τους ζωολογικους κηπους κλπΕκτός από τεμπελαράς είσαι και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.
Πες τα ρε αρχηγέ![]()
![]()
τι απαντάς ρε ΦΛΩΡΕ;
το ίδιο μου λένε όλοι ότι θέλουν να εργαστώ 2 χρόνια χωρίς μισθό για να αποκτήσω εμπειρία λες και δεν τους φτάνει η πρακτική άσκηση που έκανα μέσω του ΤΕΙ στην αγροτική τράπεζα
όπου φυσικά όταν τους λέω εγώ πως θα ζήσω χωρίς μισθό 2 χρόνια μου απαντάνε όλοι δικό σου πρόβλημα
Είσαι τελείως off.Κάτσε άλλα 5 χρόνια στην ανεργία,ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ και περίμενε να σε τακτοποιήσουν.Καλά ... κρασιά.
Και στη δικιά μου τη γενιά υπήρχαν αυτά τα λαμόγια.Η μόνιμη απορία μου ήταν πού βρίσκανε αυτά τα πουστράκια τα λεφτά και πουλάγαν μούρη?Τελικά αποκαλύφτηκε αυτό που υποψιαζόμασταν πέρνανε δανεικά και αγύριστα.
Α ρε πούστη σε έχω τώρα.Τους πιάσαμε από εδώ από εκεί γαμώ το κέρατό μου δε γλίτωναν.Αφού δε στεκόταν η φιλοσοφία τους με τίποτα.Απλά δεν μπορείς να φανταστείς την κατάσταση στα '90s.Ηταν όλα ηλίου φαεινότερα και δεν μπορούσες να ρίξεις μπουκέτα γιατί σε φλόμωναν στη μαλακία.Πολλή μαλακία,τρελλός σανός να απορείς με το αν το 70% του πληθυσμού στέκεται νοητικά.Παράλληλο σύμπαν.
Εκτός από τεμπελαράς είσαι και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.
δεν μου απαντάς πρακτικά
ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ πως θα πληρώνω ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΤΕ τρόφιμα?