zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Το' καψες.
Τύπε .... πήγες να δεις το Λόενγκριν ;;;
Εγώ όπως μαντεύεις ... δεν θα μπορούσα να απουσιάσω !!!!!!
Προλαβαίνεις !
Τελευταία παράσταση αύριο !!!!!!!
Το' καψες.
Δεν τρελαινομαι για Βαγκνερ τύπε.Τύπε .... πήγες να δεις το Λόενγκριν ;;;
Εγώ όπως μαντεύεις ... δεν θα μπορούσα να απουσιάσω !!!!!!
Προλαβαίνεις !
Τελευταία παράσταση αύριο !!!!!!!
Τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ είναι λαμόγια
για τα σκουπίδια.
Δεν είναι και τόσο καλύτεροι απο το Συριζα.
Δεν τρελαινομαι για Βαγκνερ τύπε.
Πολύ τραχύς τύπε ο βαγκνερ για τα μουσικά γουστα μου.Γιατί τύπε ;
Δεν συμπαθούσες την οικογένειά του ;
![]()
![]()
Λακη,η δολοφονια των 2 παιδιων ηταν εκ των εσω.Γιατι εστειλε παιδια για να φρουρουν τα γραφεια ο μιχαλολιακος;Και πως ηξεραν οι δολοφονοι οτι θα βαλει 2 παιδια της χ.α. και οχι σεκιουριτι να φυλανε τα γραφεια;Και καθολου αστυνομευση εκεινη την μερα;Και οι δύο είναι "συνταγματικό τόξο" τύπε.
Τα βρίσκουν.
Δεν είδες τι ωραία συνεργάστηκαν στη δολοφονία των χρυσαυγιτών στο Ν.Ηράκλειο;
Οι ΣΥΡΙΖΑίοι έβαλαν τα όπλα και τους δολοφόνους
και η αστυνομία του Σαμαρά τους άνοιξε το δρόμο
ενώ πήραν και υποσχέσεις ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.
Ετοιμάζονται για τη Συγκυβέρνηση.
Στο "ευαίσθητο" μεταναστευτικό ο Κούλης, είπε ταυτίζεται απόλυτα με τον Τσίπρα. Να γίνει δηλαδή η Ελλάς χαλιφάτο.
Και βέβαια, είπε επίσης, μακριά από τη ΝΔ ο ρατσισμός και η ξενοφοβία !
Το αποκλείω.Λακη,η δολοφονια των 2 παιδιων ηταν εκ των εσω.
Κοιτα. Εγω δεν θα αντιμετωπισω ποτέ οικονομικο προβλημα. Αλλά δεν σου κρυβω οτι με ανησυχει να ζω αναμεσα στα ερειπια, ακομη κι αν εγω ζω αξιοπρεπώς. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ολοι οσοι εχουν εκατο πτυχια οικονομικων ο καθενας σε Ευρωπη και ΔΝΤ, τα εχουν για την κορνιζα. Δηλαδη η Ελλαδα ειναι ενα προβλημα που δεν υπηρχε στα βιβλια και δεν ξερουν να το αντιμετωπισουν? Μας δουλευουν? Δηλαδη αν βαλουμε δεκα αριστουχους φοιτητες της ΑΣΟΕΕ να κανουν μια εργασια για το πώς θα βγει η Ελλαδα απο την κριση δεν θα βγαλουν κατι καλο και εφαρμοσιμο?
Λακη,η δολοφονια των 2 παιδιων ηταν εκ των εσω.
Και καθολου αστυνομευση εκεινη την μερα;
Κακως.Ειναι ικανοι για ολα.Και τα στοιχεια αυτο δειχνουν.Δεν εχει καμια δουλεια αρχηγος κομματος να βαλει στελεχη να φυλανε τα γραφεια.Ως τι;Απο και ως που;Γιατι δεν εβαλε τα πρωτοπαλικαρα του;Λαγο,Γερμενη και σια.Το ξερανε τι θα γινοταν.Το αποκλείω.
Κακως.Ειναι ικανοι για ολα.Και τα στοιχεια αυτο δειχνουν.Δεν εχει καμια δουλεια αρχηγος κομματος να βαλει στελεχη να φυλανε τα γραφεια.Ως τι;Απο και ως που;Γιατι δεν εβαλε τα πρωτοπαλικαρα του;Λαγο,Γερμενη και σια.Το ξερανε τι θα γινοταν.
Ποιοι ανελεβαν την ευθυνη τοτε;Γνωστοι;Τι ξέραν ρε ;
Ξέραν πότε θα χτυπήσουν οι αναρχοάπλυτοι ;
Κακως.Ειναι ικανοι για ολα.Και τα στοιχεια αυτο δειχνουν.Δεν εχει καμια δουλεια αρχηγος κομματος να βαλει στελεχη να φυλανε τα γραφεια.Ως τι;Απο και ως που;Γιατι δεν εβαλε τα πρωτοπαλικαρα του;Λαγο,Γερμενη και σια.Το ξερανε τι θα γινοταν.
Ποιοι ανελεβαν την ευθυνη τοτε;Γνωστοι;
Ρε φιλε,σε ρωταω ενα πραγμα.Ποιοι ανελαβαν την ευθυνη της επιθεσης;Ηταν γνωστοι τρομοκρατες;Πρωτοεμφανιζομενοι;Εχουν ξανακουστει απο τοτε;Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ...
Πότε ;;;
Προφανώς μετά τη Β' Παρουσία ...
Α μπραβο στα λογια μου εισαι.Δικοι τους ηταν.Για να στρεψουν τον κοσμο που εχανε τοτε η χ.α. παλι πισω.Και το καταφεραν. ;)Σιγά μην πιάσουν τους δικούς τους.Αυτή η δολοφονία δε θα εξιχνιαστεί ποτέ.