tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ειδες πως πεταχτηκε και συμφωνησε μολις διαβασε επιδοματα σε ολους και για ολα ?
ειδικότης του νικολιού είναι επιδοματολόγος...
και αρνητής εργασίας...
ειδες πως πεταχτηκε και συμφωνησε μολις διαβασε επιδοματα σε ολους και για ολα ?
νταξει ..ας φερει το μοντελο της ολλανδιας τοτε,που δεν ειχανεξέρεις παίκτη μου η Γερμανία για να φτάσει σε αυτό το σημείο και να έχει αυτό το μοντέλλο είχε πολλούς πεθαμένους από την πείνα...
δηλαδή θες να μου πεις ότι το 30% των ελλήνων ξαφνικά αποφάσισε να μην δουλέψει ενώ πριν εργαζόταν κανονικά και όλα αυτά μόλις ξεκίνησαν τα μνημόνια και ήρθαν οι διεθνείς τοκογλύφοι οι έλληνες αποφάσισαν να είναι αραχτοί
τα διακρατθικα δανεια δεν ειναι τοκογλυφικαρε παπαρακο για ποιους διεθνεις τοκογλυφους μιλας παλι ? αυτους που σου μειωσανε τα επιτοκια απο το 5% σε 1% γιατι αλλιως θα ετρωγες χαρουπια ? τους φορολογουμενους της σλοβακιας, τσεχιας, ουγγαριας και αλλων που ειναι πιο φτωχες χωρες απο την δικια μας και δεν εχουν καμια υποχρεωση να μας δανεισουν ?
νταξει ..ας φερει το μοντελο της ολλανδιας τοτε,που δεν ειχανε
τα διακρατθικα δανεια δεν ειναι τοκογλυφικα
ηταν ομως τα προηγουμενα που αντικατεστησε το μουνοπανο ο μπεννυ,κι ηταν κι αυτος ενας λογος που επισπευθηκε αυτη η διαδικασια με διαφορα προσχηματα... ;)
Ποιοι ειναι οι διεθνεις τοκογλυφοι φανατικε?δηλαδή θες να μου πεις ότι το 30% των ελλήνων ξαφνικά αποφάσισε να μην δουλέψει ενώ πριν εργαζόταν κανονικά και όλα αυτά μόλις ξεκίνησαν τα μνημόνια και ήρθαν οι διεθνείς τοκογλύφοι οι έλληνες αποφάσισαν να είναι αραχτοί
Τύπε σου γαμησε καμια γκομενα ο Μπένι? Τετοια εμμονη δεν εξηγειται.τα διακρατθικα δανεια δεν ειναι τοκογλυφικα
ηταν ομως τα προηγουμενα που αντικατεστησε το μουνοπανο ο μπεννυ,κι ηταν κι αυτος ενας λογος που επισπευθηκε αυτη η διαδικασια με διαφορα προσχηματα... ;)
στο ηνωμένο βασίλειο που τόσο αγαπάς δεν έχει επιδόματα? εκεί δεν ασκείτε φιλελεύθερη πολιτική? που τόσο αγαπάς?
μικρεΦίλε να την παίζεις που και πού να καθαρίζει ο εγκέφαλος.
δηλαδή θες να μου πεις ότι το 30% των ελλήνων ξαφνικά αποφάσισε να μην δουλέψει ενώ πριν εργαζόταν κανονικά και όλα αυτά μόλις ξεκίνησαν τα μνημόνια και ήρθαν οι διεθνείς τοκογλύφοι οι έλληνες αποφάσισαν να είναι αραχτοί
η Γαλλια σωζεται μονο με αποσχιση του Βορρα κ της Αλσατιας απο τον ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΝΟΤΟ με τους αλαχακμπαρηδες τις μαντηλες κ τα ατελειωτα επιδοματα ανα 10μελη οικογενεια που ειχουν οι αραπομαγκρεπηδες κλπ ....
δανειστήκαμε το χρήμα ναι ή όχι ?
όταν δανείζεσαι έχεις υποχρέωση να δώσεις τα δανεικά πίσω ναι ή όχι ?
..η πρωτευουσα αναγκαστικα πρεπει να μεινει...Αφού και στο Παρίσι , έχει πολλά Σκατά.
Δεν δανειστήκαμε όλοι.
Το δημόσιο δανείζεται για να πληρώνει τα σκουλίκια του.
ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Και μου λένε ότι ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.
ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΕ.
Τύπε επιτέλους μιλήσε και ο Κούλης για αυτο στη Μέρκελ δυσαρεστωντας τα γαλαζια κομματοσκυλα που δεν ειναι καθόλου λίγα,κατάλαβε μάλλον οτι οσοι εχουν αγανακτησει να πληρωνουν τους ψηφοφορους του Συριζα αρχιζουν και αυξανουν επικινδυνως και αν δε βγει ξεκαθαρα να μιλήσει για αυτούς θα τους χασει προς τα δεξιάΔεν δανειστήκαμε όλοι.
Το δημόσιο δανείζεται για να πληρώνει τα σκουλίκια του.
ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Και μου λένε ότι ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.
ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΕ.
για να κονομησουν ..λεει... μονο μαλ..ιεςναι ρε μαλάκα αποφάσισε να μην δουλεύει... βρήκε δικαιολογία για να μην δουλεύει...
γιατί δουλειές υπάρχουνε απόδειξη ότι ένας σκασμός Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Πολωνοί, Αλβανοί, Πακιστανοί, Αφγανοί και διάφοροι άλλοι πίθηκοι μαζεύονται σαν την μύγα στο σκατό σε κάθε σοδειά για να κονομήσουν...
μόνο κάτι τεμπέληδες σαν και του λόγου σου έχουν τον κώλο τους βαρύ κοπρίτη
μονο μαλ//ιες
δηλ ερχεται ενας κ μαζευει 2000 αντε 3000 σε 3-4 μηνες?μπορει να ζησει μ αυτα?
ΝΑΙ,αν παει μ αλλλους 5 σε μια καλυβα στη θαλασσα διπλα χωρις φως νερο τηλ....
ε αντε εσυ ρε μαλ..α τοτε να κανεις την δουλεια κ την ζωη αυτη αφου σ αρεσει!!!
ΟΧΙ αν δεν εχειςτι λες μωρέ βλάκα που σε πείραξε η μπόχα από τον Λίματ...
δανειστήκαμε το χρήμα ναι ή όχι ?
όταν δανείζεσαι έχεις υποχρέωση να δώσεις τα δανεικά πίσω ναι ή όχι ?
ΟΧΙ αν δεν εχεις
οποιος δανειζει ΕΝΤΟΚΑ για να ΚΕΡΔΙΣΕΙ,αναλαμβανει κ ρισκο
εξ ου κ δανειζονταν πχ με 6% η ελλαδα 10% η ρουμανια κ 0.5% η γερμανια..οσο πληρωνει το 5 κ το 10% ειναι καλα?ωραια..υπαρχει ομως κ να μην πληρωσει..δεν υπαρχει ηθικη σε αυτο...
ηθικη υπαρχει τωρα που εχεις με μηδενικο επιτοκιο λεφτα διακρατικα..στα πριν μπορουσες να κανεις ΕΥΚΟΛΑ κουρεμα
παραποφ!!!!