jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
τελικά ανακαλώ δεν είσαι πασοκόσκυλο πασοκοδεινόσαυρος είσαι
τουλαχιστον εγω ξερω τι ειμαι
εσυ δεν ξερεις και ψαχνεσαι
τελικά ανακαλώ δεν είσαι πασοκόσκυλο πασοκοδεινόσαυρος είσαι
το χοντρογουρουνο που με το psi φωρτωσε 120δις διακρατικα χρεη την χωρα
το μεγαλυτερο προδοτη χοντρογουρουνο σκατοσακουλα μπεννυ
το χοντρογουρουνο που με το psi φωρτωσε 120δις διακρατικα χρεη την χωρα
το μεγαλυτερο προδοτη χοντρογουρουνο σκατοσακουλα μπεννυ
για τους εωσ τοτε δανειστες,σε ιδιωτικα δανεια ελλην δικαιου,οχιυπηρχε καμια καλυτερη επιλογη / εναλλακτικη λυση που δεν θα μας εκανε ζιμπαμπουε ?
για τους εωσ τοτε δανειστες,σε ιδιωτικα δανεια ελλην δικαιου,οχι
αυτη ηταν η καλυτερη γι αυτους!!! ;)
η χωρα εκοψε το ενα της ποδι τοτε κ κοβει κ το αλλο τωρα!!!
δεν ειναι παραμυθι ειναι ουσιαενταξει τωρα με αυτο το παραμυθι με το ελληνικο και αγγλικο δικαιο
(Οταν και τα κυαλια τα κραταει αναποδα,αντε να περιμενεις μετα να κυβερνησει σωστα...)
καλοΦίλε να την παίζεις που και πού να καθαρίζει ο εγκέφαλος.
σαν το χατζηχρηστο πτεραεχο ..στρατηγο ..κατι εργο υπατχει τετοιοφοραει και στολη το νουμερο
@ αντ
επειδη μ εχεις μπλεξει με το λεφτη
σου λεω..καμια συνταξη εκτις απο αναπηρικη πριν τα 63,ας δουλευει κι απο τα 12,λεφτα παιρνει
μισθοι δημοσιου στο 65% του ιδιωτικου
δουλευεις με ασφαλεια κι ηρεμια οποτε λογικο ειναι να παρεις κ 35% λιγοτερο
αλλα
επιδομα σε ολους 200ε αν ειναι σολο κλαρινογαμπροι,δωρεαν εισητηρια σε ανεργους ,κ ελαχιστο οικογενειακο εισοδημα 800 για οικογενειες νεχρι 2 παιδια κι απο κει κ μετα 200 ανα παιδι
διορισμοι με ασεπ με μεχρι 7ετεις συμβασεις
αλλα
νερο δεη με μινιμουμ ορια σε ολα τα σπιτια, υγεια νοσοκομεια δωρεαν εννοειται,κι αλλα τετοια,προς εξαγνισμο της νεοφιλελε ακρατης κι εξευτελιστικης φτωχειας
νομίζεις ότι εγώ διαφωνώ σε αυτά που γράφεις σωστός είσαι στην τελική.Στα μόνα επιπλέον που βάζω είναι επιδότηση ενοικίου ή κρατικές πολυκατοικίες ώστε ο κόσμος να μπορεί κάπου να μένει (εννοώ σοβιετικές πολυκατοικίες όχι τίποτε μεζονέτες για να μην παρεξηγηθώ)
είμαι φιλελές επειδή θέλω σύνταξη στα 63 και όχι στα 67 που είναι σήμερα? για όλους!!!! και δεν είπα όχι στη μονιμότητα είπε 7ετείς συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ. Μετά της 7 ετία θα πρέπει να υπάρχει μια αξιοκρατική αξιολόγηση (όχι σαν αυτή που εφάρμοσε ο κούλης σαν υπουργός εσωτερικών και δεν πείραξε τις γαλάζιες συντεχνίες) ώστε να συνεχίζει το έργο του ο δημόσιος υπάλληλος. Επίσης και στη σοβιετική ένωση υπηρχε αξιολόγηση αξιοκρατική όπου αν δεν την πέρναγες δεν έχανες την δουλειά σου αλλά υποβαθμιζόσουν στην εργασία. Πχ αν ήσουν υπάλληλος γραφείου διοικητικό προσωπικό και δεν πέρναγες την αξιολόγηση πήγαινες οδοκαθαριστής η εργάτης γραμμής παραγωγής σε εργοστάσιο
γιατί ρε νικολιό επιδότηση ενοικίου ? να πάνε να δουλέψουνε να βρούνε λεφτά για το νοίκι ... γιατί δηλαδή πρέπει να τους πληρώσω εγώ το νοίκι με την δικιά μου την δουλειά ?
μεχρι εδω καλα
κι αν φυγει οταν υπαρχει κοινωνικο διχτυ,μεχρι να βρει αλλη δουλεια ,δεν ειναι η ανεργια μια κατασταση σαν αυτη που βιωνει καποιος σημερα
παντου στην κεντρ ευρωπη υπαρχει το ταμειο για 2 χρονια με το 70% των εποδοχων,εως ενα οριο,,γερμανια ειναι 1600 νομιζω,οποτε ελλαδα θα μπορουσε ναναι 600
ετσι η ζωη καποιυ κι οι στοχοι του δεν εξαρτωνται απο το ναναι στο δημοσιο,αλλα απο το να υπαρχει αγορα εργασιας κ κοινωνικο πλαισιο στηριξης ανεργων
ταχουν εφαρμοσει οι βασικες χωρες της ΕΕ αλλα οι δοσιλογοι κ νενεκοι πολιτικοι νανοι της Ελλαδας δεν εθεσαν ποτε το θεμα
απλα κ ξαστερα
τι θες μερκε/λ?μεταρυθμισεις?αυριο
φερε ολο το μοντελο σου κ το κανω νομο
με ολα μεσα..κ τα μειον κ τα συν...
την αλλη μερα θαλεγαν οχι αστο κ θα δουμε κλπ
αλλα ποιος να τα πει αυτα?ο κουλης?η φωφη?η ο τσιπρας??(εδω γελανε)....
γιατί ρε παίκτη 200 ευρώ επίδομα ? να τσακιστούνε να δουλέψουνε να έχουνε λεφτα και όχι να είναι αραχτοί και αρνητές εργασίας ...
γιατί ρε νικολιό επιδότηση ενοικίου ? να πάνε να δουλέψουνε να βρούνε λεφτά για το νοίκι ... γιατί δηλαδή πρέπει να τους πληρώσω εγώ το νοίκι με την δικιά μου την δουλειά ?