και κάτι τελευταίο δεν είμαι 28 αλλά 31 στα 32. Επίσης δεν είμαι άνεργος 4 χρόνια ήμουν άνεργος 3 συνεχόμενα χρόνια μετά εργάστηκα στη ΔΕΗ συμβασιούχος και εδώ σχεδόν 3 μήνες είμαι πάλι άνεργος
Σαφώς και δεν ντρέπομαι για το τι είμαι και οποιαδήποτε κοπέλα γνωρίζω φυσικά και όταν με ρωτάει με τι ασχολούμαι της λέω ότι είμαι άνεργος.όσο αφορά τις απόψεις που έχεις περί γυναικών και σχέσεων εκεί υπάρχει μεγάλο χάσμα. Η άποψη σου είναι συντηρητική και οπισθοδρομική όσο δεν πάει αν νομίζεις ότι ο άντρας οφείλει να ανοίγει δρόμους και να δίνει τα πάντα σε μια γυναίκα για να σου υποταχθεί σαν το στρατό η σαν αντικείμενο. Πλέον υπάρχουν πολλά ζευγάρια όπου η γυναίκα εργάζεται και φέρνει εισόδημα σε μια σχέση και ο άντρας κάνει όλες τις δουλείες του σπιτιού.Μη ξεχνάς την ισότητα των δυο φύλων. Να ξέρεις ότι πολλές γυναίκες πλέον δεν σκέφτονται όπως παλιά και όσο αφορά το ερώτημα σου στο ποια γυναίκα ασχολείται μαζί μου για να σε διαφωτίσω υπάρχει και σοβαρή γυναίκα που ασχολείται μαζί μου και περνάμε και χρόνο μαζί και έχουμε έρθει και κοντά συζητάμε μάλιστα αν είναι να το γυρίσουμε σε μονογαμική σχέση
Την άποψή σου για την εξουσία που ασκούμε με τα χρήματά μας στις εκδιδόμενες γυναίκες δε γράφεις και σου έχει ζητηθεί πολλάκις..
Όσο για τα φύλα,ναι, είναι ισότιμα,όμως οι ρόλοι τους είναι διαχρονικά διακριτοί.
Η γυναίκα θέλει ο άντρας να είναι παραγωγικός,δημιουργικός,να παρέχει ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα και μια σειρά άλλων πραγμάτων και δεν μιλάω πρωτίστως για υλικά αγαθά.
Δεν πρόκειται σοβαρή και έξυπνη γυναίκα,να κάνει οικογένεια με άντρα φυγόπονο,αμπελοφιλόσοφο,που έχει βαλτώσει.
Και πολύ καλά θα κάνει.
Την υποταγή δεν την εννοώ,όπως την έγραψες.
Πως θα την ρίξεις την άλλη στο κρεβάτι να της δώσεις αυτό που πρέπει, αν αποδεικνύεσαι λίγος στο υπόλοιπο διάστημα της ημέρας;
Πως θα σε σεβαστεί αν δεν επιτελείς το ρόλο σου σαν αρσενικό,αλλά μιζεριάζεις και βρίσκεις δικαιολογίες για κάθετι;
Και ζω σε μια κοινωνία,που οι γυναίκες είναι τόσο χειραφετημένες που γίνονται μάνες μόνες τους κανονικά και με το νόμο..
Είσαι άνω των 30 και έχεις 3 χρόνια άνεργιας,μια σύμβαση και ξανά άνεργος;
Και τι περιμένεις ρε συ σε μια χώρα που καταρρέει και σαν το πτυχίο σου έχουν χιλιάδες άλλοι άνεργοι;
Τι νομίζεις ότι θα γίνει τελικά;
Πραγματικά απορώ..
1 χρόνο μεγαλύτερός σου είμαι,νομίζεις ότι μας χρωστάει κάτι η ζωή επειδή πήραμε πτυχίο,αν δε διεκδικήσουμε μόνοι μας τη θέση μας στην αγορά εργασίας;
Μην χάνεις τα χρόνια σου με μαλακίες αν θες να δεις άσπρη μέρα,αλλιώς θα γίνεις 50 και ακόμη θα τρως σουβλάκι από τη Βεργίνα ή τον Κάβουρα,θα παίρνεις μπύρα από τη γιαγιά απέναντι και θα ανεβαίνεις στο Νosotros περιμένοντας την επανάσταση που δε θα ρθει ποτέ..
Υ.Γ.Αν απαντήσεις σε κάτι,απάντησε σίγουρα στο πρώτο,περί εκδιδομένων