φίλος του νικολιού είναι που σημαίνει τεμπελόσκυλο... ακου να αναλάβει εξωτερικές δουλειές ... είναι σαν να λες στον νικολιό να ξεκινήσει δικό του λογιστικό γραφείο...
Εγώ άμα ήμουν ψυκτικός,αφού δούλευα λίγο υπάλληλος να δω πως παίζεται η μπαλίτσα εδώ,μετά θα εβγαζα μια καρτούλα και θα μάζευα λεφτά με τη σέσουλα.
Τέτοιες δουλειές,εδώ ακόμη πληρώνονται ακριβά,μην πω παράλογα ακριβά.
Απλά ξέρεις τι γίνεται..
Του γράφω του Nikou επειδή έχω καταλάβει ότι είναι ρομαντικός(δε θέλω να πω αφελής) και δεν είναι κανένας καρανίκας.
Αν δεν αλλάξει τροπάρι πριν τα 30 του,η ίδια η ζωή και η ανάγκη θα τον αναγκάσει να αλλάξει.
κοίτα η μετεκπαίδευση είναι δύσκολο έργο καθώς εργάζεται 10 με 12 ώρες οπότε όπως κατάλαβες δεν υπάρχει χρόνος για σπουδές μετεκπαίδευση θέλει να γυρίσει Ελλάδα αλλά δεν έχει πλέον τίποτα εδώ οι γονείς του σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό και του άφησαν μόνο χρέη
γερμανικά ξέρει πολύ καλά αλλά σαν βοηθός ψυκτικού τον ξεπατώνουν στη δουλειά
και τι ακριβώς έχει η ζωοδόχου πηγής? μια χαρά περιοχή είναι τα Εξάρχεια τι πρόβλημα αντιμετώπισες?
Nίκο με 8,5 ευρώ/ώρα μεικτά κατώτατο ωρομίσθιο και 12 ώρες δουλειά 6 μέρες τη βδομάδα,
ξέρεις πόσα λεφτά βγαίνουν το μήνα;
Κάτι δε μου κολλάει...
Το ξέρεις ότι μπορεί να ζητήσει από το κράτος να τον μετεκπαιδεύσει και μέχρι τότε να του καλύψει τις βασικές του ανάγκες;
Είναι πολύ αργά για να ανοίξουμε κουβέντα για τα Εξάρχεια.
Κατάλαβε απλά ότι το ανεξέλεγκτο μπάχαλο στο μεγαλύτερο μέρος του ιστορικού κέντρου,είναι τελείως τριτοκοσμικό και δε συναντάται πουθενά αλλού,πλην του Μογκαντίσου ή κάποιας άλλης αφρικανικής πόλης..