tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
γραψε 100 φορες «δεν θα ξαναφαω σανο» και απο δευτερα διαιτα
αλβανέ στην σκατότρυπα σου...
γραψε 100 φορες «δεν θα ξαναφαω σανο» και απο δευτερα διαιτα
αφού ρε τζώνη η νδ ήταν τόσο άχρηστη όσο λες το 2009 γιατί το 2012 κυβερνούσατε παρέα? με τα περισσότερα στελέχη της νδ ίδια και απαράλλαχτα από το 2009 εώς το 2012?
ο φίλος μου εργάζεται σαν βοηθός ψυκτικός και ναι παίρνει λίγα χρήματα νοικιάζει ένα δωμάτιο 20 τετρ ενα δωμάτιο με μια κουζίνα μινιατούρα και ένα μπάνιο μινιατούρα
μου έχει πεί ότι έχει αρκετό κρύο συν οτι στη δουλειά του φέρεται ο προιστάμενος σαν σκουπίδι και από χρήματα καλά αλλά όχι αρκετά πληρώνει ενοίκιο λογαριασμούς κάνει καμιά βόλτα από την ελληνική κοινότητα φρανκφούρτης πίνει κάνα ποτάκι το Σάββατο και αυτό στην άκρη άντε να βάζει κανά 100€ στην άκρη
χίλιες φορές μου λέει ελλάδα και να τρώω μισό καρβέλι τη μέρα παρά στο σκοτότοπο που ζώ τώρα
ο΄τε όμορφα μέρη έχει ούτε καλόκαρδους ανθρώπους ούτε παρέες μπορεί να κάνει
υ.σ γιατί το κέντρο της αθήνας είναι τριμπούρδελο?
Ρε τραχανά, μετά από 35 χρόνια εγκληματικής διακυβέρνησης και αλλοτρίωσης του ήδη προβληματικού dna του νεοελληναρά έχεις το θράσος να μαλώνεις για....φωτιές;;;;;;;
Έλεος πια.
ο φίλος μου εργάζεται σαν βοηθός ψυκτικός και ναι παίρνει λίγα χρήματα νοικιάζει ένα δωμάτιο 20 τετρ ενα δωμάτιο με μια κουζίνα μινιατούρα και ένα μπάνιο μινιατούρα
μου έχει πεί ότι έχει αρκετό κρύο συν οτι στη δουλειά του φέρεται ο προιστάμενος σαν σκουπίδι και από χρήματα καλά αλλά όχι αρκετά πληρώνει ενοίκιο λογαριασμούς κάνει καμιά βόλτα από την ελληνική κοινότητα φρανκφούρτης πίνει κάνα ποτάκι το Σάββατο και αυτό στην άκρη άντε να βάζει κανά 100€ στην άκρη
χίλιες φορές μου λέει ελλάδα και να τρώω μισό καρβέλι τη μέρα παρά στο σκοτότοπο που ζώ τώρα
ο΄τε όμορφα μέρη έχει ούτε καλόκαρδους ανθρώπους ούτε παρέες μπορεί να κάνει
υ.σ γιατί το κέντρο της αθήνας είναι τριμπούρδελο?
αφού ρε τζώνη η νδ ήταν τόσο άχρηστη όσο λες το 2009 γιατί το 2012 κυβερνούσατε παρέα? με τα περισσότερα στελέχη της νδ ίδια και απαράλλαχτα από το 2009 εώς το 2012?
εχει κουρασει αυτο με τα 35 χρονια λες και πριν δεν υπηρχε κρατος
Bοηθός ψυκτικού.
Κοίτα,στην ελεύθερη αγορά αν αναλάμβανε και δικές του δουλειές,θα μπορούσε να έχει καλύτερο εισόδημα.
Αλλά με αυτά τα τυπικά προσόντα,όντας υπάλληλος, δε θα μπορούσε να παίρνει πολλά λεφτά.
Τα σπίτια είναι γενικά πιο μικρά και τα ενοίκια ακριβά.
Βασικά τα υψηλά ενοίκια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για έναν εργαζόμενο στη Β.Ευρώπη.
Όταν διάβασα περί ελληνικής κοινότητας,κ.λ.π.σαν να τον έκανα εικόνα τον φίλο σου.
Λατέρνα,φτώχεια και φιλότιμο,Καζαντζίδης,εσωστρέφεια και οι μουνάρες Γερμανίδες άπιαστο όνειρο.
Πολλοί μετανάστες ζουν έτσι,εκτός κοινωνίας..
Εγώ χονδρικά να σου πω,σε οποιονδήποτε Έλληνα μετανάστη παίρνει εδώ λιγότερα από καθαρά 1100 ευρώ,ζει όπως ο φίλος σου και δε σκοπεύει να καλυτερέψει επίπεδο γλώσσας ή να μετεκπαιδευτεί εδώ και έχει στην Ελλαδα έστω ένα σπιτακι με μπαξέ,
του προτείνω να γυρίσει πίσω..
Δυστυχώς ο δικός σου φίλος είναι σε πολύ δυσχερή θέση,εύχομαι να βρει το δρόμο του.
Όσο για το κέντρο της Αθήνας που αναρωτιέσαι,να σου πω ότι σαν φοιτητής έμενα Ζωοδόχου Πηγής και ξέρω και τα Εξάρχεια που συχνάζεις και όλο το κέντρο.
Πιο μπουρδέλο μέρος που να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει,να πουλάει ότι γουστάρει,να είναι η Ομόνοια αφημένη στα πρεζάκια,να υπάρχει τόση βρωμιά και παρατημένη δημόσια περιουσία, τόση εγκληματικότητα,δε θα βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ σε Ευρωπαική πρωτεύουσα.
Το 1981 ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ το ελληνικό κράτος. Η μαύρη μέρα του τόπου.
Τι λέει;
Με τα δύο χέρια και στα τέσσερα θα υπογράψουν οι Συριζαίοι τα μέτρα;
φίλος του νικολιού είναι που σημαίνει τεμπελόσκυλο... ακου να αναλάβει εξωτερικές δουλειές ... είναι σαν να λες στον νικολιό να ξεκινήσει δικό του λογιστικό γραφείο...
ξεχνας με ποιον συγκυβερνατε;
ο Τσίπρας είναι σε δίλημμα... και για να το κάνω λιανά το δίλημμα που έχει είναι το εξής..
του έχουν περάσει ένα σκοινί από το στόμα και βγαίνει από τον κώλο... στον κώλο έχουν δέσει ένα χοντρό αγγούρι... στο στόμα μια μεγάλη μυρωδάτη κουράδα...
και του είπαν "Τράβα την άκρη να βγάλεις το σκοινί"
στα τέσσερα χωρίς βαζελίνη ... 9 δις (και θα χρειστούν και άλλα γιατί έτσι σκατά που τα έχει κάνει και αύξησε τους φόρους που κανένας πλέον δεν πληρώνει δεν θα τα μαζέψει)...
ρε την πίνεις ο λαφαζάνης και η κωνσταντοπούλου συγκυβερνάει?
ούτε καν στη βουλή δεν είναι?
ρε την πίνεις ο λαφαζάνης και η κωνσταντοπούλου συγκυβερνάει?
Ασε μας ρε τύπε. Εσυ μας τους φορτωσες στο σβερκο.ρε την πίνεις ο λαφαζάνης και η κωνσταντοπούλου συγκυβερνάει?
Bοηθός ψυκτικού.
Κοίτα,στην ελεύθερη αγορά αν αναλάμβανε και δικές του δουλειές,θα μπορούσε να έχει καλύτερο εισόδημα.
Αλλά με αυτά τα τυπικά προσόντα,όντας υπάλληλος, δε θα μπορούσε να παίρνει πολλά λεφτά.
Τα σπίτια είναι γενικά πιο μικρά και τα ενοίκια ακριβά.
Βασικά τα υψηλά ενοίκια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για έναν εργαζόμενο στη Β.Ευρώπη.
Όταν διάβασα περί ελληνικής κοινότητας,κ.λ.π.σαν να τον έκανα εικόνα τον φίλο σου.
Λατέρνα,φτώχεια και φιλότιμο,Καζαντζίδης,εσωστρέφεια και οι μουνάρες Γερμανίδες άπιαστο όνειρο.
Πολλοί μετανάστες ζουν έτσι,εκτός κοινωνίας..
Εγώ χονδρικά να σου πω,σε οποιονδήποτε Έλληνα μετανάστη παίρνει εδώ λιγότερα από καθαρά 1100 ευρώ,ζει όπως ο φίλος σου και δε σκοπεύει να καλυτερέψει επίπεδο γλώσσας ή να μετεκπαιδευτεί εδώ και έχει στην Ελλαδα έστω ένα σπιτακι με μπαξέ,
του προτείνω να γυρίσει πίσω..
Δυστυχώς ο δικός σου φίλος είναι σε πολύ δυσχερή θέση,εύχομαι να βρει το δρόμο του.
Όσο για το κέντρο της Αθήνας που αναρωτιέσαι,να σου πω ότι σαν φοιτητής έμενα Ζωοδόχου Πηγής και ξέρω και τα Εξάρχεια που συχνάζεις και όλο το κέντρο.
Πιο μπουρδέλο μέρος που να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει,να πουλάει ότι γουστάρει,να είναι η Ομόνοια αφημένη στα πρεζάκια,να υπάρχει τόση βρωμιά και παρατημένη δημόσια περιουσία, τόση εγκληματικότητα,δε θα βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ σε Ευρωπαική πρωτεύουσα.
Σου είπα, άσε τις κουτοπονηριές και τράβα να ετοιμάσεις κανένα βιογραφικό. Αυτό που ζούμε σήμερα ΚΑΙ εσύ μας το φόρτωσες.
Σου είπα, άσε τις κουτοπονηριές και τράβα να ετοιμάσεις κανένα βιογραφικό. Αυτό που ζούμε σήμερα ΚΑΙ εσύ μας το φόρτωσες.