arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δες αυτό το ντοκυμαντέρ για να δεις πως πλούτιζε το κεφάλαιο εις βάρος των εργατών και της εργατικής τάξης στα φασιστικά εθνικοσοσιαλιστικά καθεστώτα
Στην Ισπανία που ήταν το μακροβιότερο εθνικοσοσιαστικό καθεστώς, μια χαρά ζούσαν όλοι.
Και είναι πιο κοντά στα δικά μας δεδομένα , από την Ιταλία και τη Γερμανία.
δηλαδή για εξηγησέ μου το πως δεν βγαίνω με τα 360€ επίδομα ανεργίας?
ηλεκτρικό δεν πλήρωνα ποτέ πάνω από 30€ το μήνα (60 το δίμηνο) μαζί με τα δημοτικά τέλη πρόσεχα πάντα την κατανάλωση μην ξεχνάς 1 άτομο είμαι
για φαγητό και βασικά είδη (σαμπουαν σαπούνι καθαριστικά απορρυπαντικά) ήθελα 120€ το μήνα αλλά πρόσεχα τις αγορές μου ψώνιζα από λαικές το μεσημέρι που πέφτουν οι τιμές σε μεγάλες λαικές μάλιστα κρέατα και ψάρια έτρωγα πιο σπάνια και τα αγόραζα πάντα από τη βαρβάκειο το μεσημέρι που έχουν πέσει οι τιμές ίντερνετ έπερνα από αλλού κινητό τηλέφωνο έβαζα μια κάρτα των 10€ των δίμηνο και η γουίντ μου έκανε δώρο χρόν ομιλίας και προς όλους αλλά και προς αριθμούς της γουιντ άσε που χρησιμοποιούσα και βάιμπερ το χειμώνα ζεσταινόμουν με ξυλόσομπα και παλέτες που έπερνε από το καλοκαίρι που δεν τις ήθελαν
και παντού πήγαινα με τα ΜΜΜ και τα πόδια μου επίσης για την διασκέδαση μου δεν ξοδεύω πάνω από 3€ και βγαίνω συχνά εξάρχεια που είναι οικονομικά
σε οτιδήποτε άλλο για διασκέδαση (Σινεμα θέτρο) κοιτούσα προσφορές πχ τετάρτες 2+1 οπότε 3,5€ το εισιτήριο η θέτρα με επιδότηση από τον οαεδ
τι άλλο θες να μάθεις
Και εχεις και πιστωτικη καρτα τύπε, να τα λεμε αυτα ;)
το είδαμε στη γκουέρνικα και το πόσο καλά ζούσαν το είδαμε και αυτό απο μια οικονομική αυτορατορία που ήταν η ισπανία όταν κυριάρχησε ο φράνκο κατέστρεψε την οικονομική αυτοκρατορία σε 36 χρόνια διακυβέρνησης
Και εχεις και πιστωτικη καρτα τύπε, να τα λεμε αυτα ;)
ΓΙατι τυποι που ξημεροβραδιαζονται εδω κ δεν εχουν ουτε 1 κριτικη για γκομενες τι νομιζεις οτι κανουν εδω? Καποιο λογο εχουνστις πουτανες δεν θα παει? αν όχι γιατι να ξημεροβραδιαζεται εδώ μεσα ? :S
Τι λογο εχουν τύπεΓΙατι τυποι που ξημεροβραδιαζονται εδω κ δεν εχουν ουτε 1 κριτικη για γκομενες τι νομιζεις οτι κανουν εδω? Καποιο λογο εχουν
Φοβερο τύπε. Δεν εχω εγω πιστωτικη και εχεις εσυ χααχαχαχαχαχαχχααχε δεν τη χρησιμοποιώ? μόνο για αγορές με δόσεις με μέγιστο 2 είδη
Γιατι δεν μας λες εσυ τον λογο που εισαι εδω?????Τι λογο εχουν τύπε
Γνωριζω γυναικες, συνομιλω, ανταλλασσω αποψεις, εκτονωνομαι, χαλαρωνω. Εσυ τι λογους θελεις δηλαδη?Γιατι δεν μας λες εσυ τον λογο που εισαι εδω?????
Για πες μας ποια ηταν η τελευταια φορα που γνωρισες απο κοντα καποια κοπελα απο εδω?Γνωριζω γυναικες, συνομιλω, ανταλλασσω αποψεις, εκτονωνομαι, χαλαρωνω. Εσυ τι λογους θελεις δηλαδη?
Πιστευεις ειλικρινα οτι θα ανοιξω τετοια συζητηση?Για πες μας ποια ηταν η τελευταια φορα που γνωρισες απο κοντα καποια κοπελα απο εδω?
Οχι περιμενω να πας στο skype απλα ελεγα μηπως μπορεις να υποστιριξεις τα λεγομενα σου που προφανως κ δεν μπορεις...!Πιστευεις ειλικρινα οτι θα ανοιξω τετοια συζητηση?
Νωρις ειναι ακομηΟχι περιμενω να πας στο skype
ελεγα μηπως μπορεις να υποστιριξεις τα λεγομενα σου που προφανως κ δεν μπορεις...!Νωρις ειναι ακομη
Μα δεν με ενδιαφερει να σε πεισω τύπε, αυτο ελειπε.ελεγα μηπως μπορεις να υποστιριξεις τα λεγομενα σου που προφανως κ δεν μπορεις...!
οχι μονο εμενα....αλλα καλα κανεις.!Μα δεν με ενδιαφερει να σε πεισω τύπε, αυτο ελειπε.
Φοβερο τύπε. Δεν εχω εγω πιστωτικη και εχεις εσυ χααχαχαχαχαχαχχααχ