δηλαδή για εξηγησέ μου το πως δεν βγαίνω με τα 360€ επίδομα ανεργίας?
ηλεκτρικό δεν πλήρωνα ποτέ πάνω από 30€ το μήνα (60 το δίμηνο) μαζί με τα δημοτικά τέλη πρόσεχα πάντα την κατανάλωση μην ξεχνάς 1 άτομο είμαι
για φαγητό και βασικά είδη (σαμπουαν σαπούνι καθαριστικά απορρυπαντικά) ήθελα 120€ το μήνα αλλά πρόσεχα τις αγορές μου ψώνιζα από λαικές το μεσημέρι που πέφτουν οι τιμές σε μεγάλες λαικές μάλιστα κρέατα και ψάρια έτρωγα πιο σπάνια και τα αγόραζα πάντα από τη βαρβάκειο το μεσημέρι που έχουν πέσει οι τιμές ίντερνετ έπερνα από αλλού κινητό τηλέφωνο έβαζα μια κάρτα των 10€ των δίμηνο και η γουίντ μου έκανε δώρο χρόν ομιλίας και προς όλους αλλά και προς αριθμούς της γουιντ άσε που χρησιμοποιούσα και βάιμπερ το χειμώνα ζεσταινόμουν με ξυλόσομπα και παλέτες που έπερνε από το καλοκαίρι που δεν τις ήθελαν
και παντού πήγαινα με τα ΜΜΜ και τα πόδια μου επίσης για την διασκέδαση μου δεν ξοδεύω πάνω από 3€ και βγαίνω συχνά εξάρχεια που είναι οικονομικά
σε οτιδήποτε άλλο για διασκέδαση (Σινεμα θέτρο) κοιτούσα προσφορές πχ τετάρτες 2+1 οπότε 3,5€ το εισιτήριο η θέτρα με επιδότηση από τον οαεδ
τι άλλο θες να μάθεις
Άσε ρε φίλε το παραμύθι , έλεος!
Με 120 ευρώ δεν βγάζεις έξοδα σπιτιού ούτε για πλακα.
Γουστάρεις να πουλάς παραμυθια σε αγνωστους?
Μακαρόνια με σάλτσα να τρως κάθε μέρα του μήνα είναι 60 ευρώ τον μήνα. Σκέτα μακαρόνια χωρίς τίποτα μα τίποτα άλλο, χωρίς χαρτί να σκουπίσεις τον κώλο σου!
Σε ποιον τα πουλάς αυτά?
Δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι γελοίος?
Ένας άνθρωπος για τα καθημερινά του έξοδα (όχι εξόδους και τέτοια, μονο φαγητά, καθαριστικά κτλ ) θέλει τουλάχιστον δέκα ευρώ την μέρα. Δηλαδή όχι 120 αλλα 300 τον μηνα. Πάνω σε αυτά θα μπούν τα λεφτά για πάγια έξοδα, εξόδους, ρουχισμό και φυσικά έκτακτα έξοδα που ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Αυτές τις μαλακίες που λες τις λες γιατί ζεις με την μαμά σου και δεν έχεις ιδέα πόσο κοστίζει να ζεις μόνος σου.
Έχεις πάει ποτε στην Βαρβάκειο ρε γελοίε?
Αν είχες πάει θα ήξερες ότι ούτε αργά, ούτε ..... αργότερα δεν χαρίζουν τα κρέατα.
Ουστ ρε.