zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καθολου δεν χεστηκατε.. Η αποδοχή που θα εχει η κυβερνηση σου στην κοινωνια θα είναι της ταξης του 10% ;)Τύπε χεστηκαμε για την αποχη.
καθολου δεν χεστηκατε.. Η αποδοχή που θα εχει η κυβερνηση σου στην κοινωνια θα είναι της ταξης του 10% ;)Τύπε χεστηκαμε για την αποχη.
Οι απεχοντες εκπροσωπουνται απο τους συμμετεχοντες. Δεν θα ειναι ποτέ ομηρος της απραξιας και της αδρανειας η πολιτικη ζωη του τοπου.καθολου δεν χεστηκατε.. Η αποδοχή που θα εχει η κυβερνηση σου στην κοινωνια θα είναι της ταξης του 10% ;)
καλα όταν καταλάβεις ότι οι μισοι απεχοντες πιστευουν στα τανξ και οι αλλοι μισοι στις μολότοφ θα σου πω εγω από ποιον εκπροσωπούνται.Οι απεχοντες εκπροσωπουνται απο τους συμμετεχοντες. Δεν θα ειναι ποτέ ομηρος της απραξιας και της αδρανειας η πολιτικη ζωη του τοπου.
και μέσα σε όλα τα κοπρόσκυλα της άχρηστης ΕΡΤ καταφέρανε να μην έχουνε ήχο και εικόνα από τις δηλώσεις του Πάπα λόγω "τεχνικών" προβλημάτων...
Eγω απο την πολωνικη τηλεοραση την ακουω μια χαρα
Και που ειναι το ΚΑΚΟ!!! Οι δυο εκκλησεις πρεπει να ενωθουν! Ειμαστε ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!Mαζί Πάπας της Ρωμης, Οικουμενικος Πατριαρχης και Αρχιεπισκοπος πασης Ελλαδος.
Τεραστιο γεγονος...
Πού ειπα εγω οτι ειναι κακο? Ως τεραστιο γεγονος το χαρακτηρισα.Και που ειναι το ΚΑΚΟ!!! Οι δυο εκκλησεις πρεπει να ενωθουν! Ειμαστε ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!
πήγαινε στην αίθουσα της υποδοχής όταν γίνανε οι δηλώσεις πάπα-τσίπρα και πες μου αν βλέπεις ... ;)
Mαζί Πάπας της Ρωμης, Οικουμενικος Πατριαρχης και Αρχιεπισκοπος πασης Ελλαδος.
Τεραστιο γεγονος...
καθολου δεν χεστηκατε.. Η αποδοχή που θα εχει η κυβερνηση σου στην κοινωνια θα είναι της ταξης του 10% ;)
Τύπε χεστηκαμε για την αποχη.
ο παπας που ξεκινησε το μισος απο τις σταυροφοριες..και μας πηρε και εμας η μπαλλα
Και... Θα πεσει σε λιγους μηνεςΕ και;
Για το 1204 , ΖΗΤΗΣΕ ΣΗΓΝΩΜΗ ΠΑΠΑΣ.
www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/1465857/Pope-says-sorry-for-crusaders-rampage-in-1204.html]Με 800 χρονια καθυεστερηση βεβαια! 800 ΑΚΡΙΒΩΣ.[/url]
Βεβαια ζητησε συγνωμη και απο τα σκατα. Λαθος του αυτο.
απο καρκινο οπως ο χριστοδουλος...μονο πιο γρηγοροτερα για τον alexisΚαι... Θα πεσει σε λιγους μηνες
κανεις λαθος...κατα το ημισυ ζητησε συγνωμη...οχι για το 1453