drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Εγώ ας πούμε κι ολόκληρη η οικογένειά μου σου κάνουμε;
Έχετε μετοχές στον ΑΚΤΩΡ ;
Γενικα σαρώνουμε στην Μακεδονία φίλε Σουκερά
Δηλαδή το 12% είναι καρατσεκαρισμένο ότι είναι δεξιοί;;;;;12% μετακίνηση από νδ τύπε Είστε κόμμα νοικοκυραίων
ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΡΑΒΟΓενικα σαρώνουμε στην Μακεδονία φίλε Σουκερά
ναι γιατί οι υπόλοιποι ήταν αναρχικοί από το πασόκ.12% μετακίνηση από νδ τύπε Είστε κόμμα νοικοκυραίων
Δηλαδή το 12% είναι καρατσεκαρισμένο ότι είναι δεξιοί;;;;;
Καλα ρε μαν μεχρι προχτες ο δικος σου ο Βοριδης δεν ελεγε οτι "δεν θα αφησουμε τους κουμμουνιστες να κυβερνησουν τη χωρα?"Οι Δεξιοί και οι ΔΥ σας βγάλανε Κυβέρνηση, τι σφυροδρέπανο και χαζομάρες τσαμπουνάς;
Να δούμε σε λίγους μήνες πόσοι θα παραδέχονται πως ψήφισαν Σύριζα σε λίγους μήνες.
Μην ξεχνάμε πως και το 44% του ΓΑΠ το 2009 ξαφνικά χάθηκε, σαν να τους κατάπιε η γη...
προσεξτε νεοναζιδες
ειναι η αριστερα στην εξουσια τωρα
προσεξτε για το καλο σας
Καλα ρε μαν μεχρι προχτες ο δικος σου ο Βοριδης δεν ελεγε οτι "δεν θα αφησουμε τους κουμμουνιστες να κυβερνησουν τη χωρα?"
Τριζουν οι οι φωτογραφιες των νεκρων παππουδων σας που εχετε στο συνθετο στο σαλονι.
Καλά δες την ποιότητα των ανθρώπων που στελέχωσαν το ποτάμι και σύγκρινέ τους με τους υποψήφιους του Τσύριζα...
Καλά ΟΚ. Το 2012 πόσο της % μεταφέρθηκε από τ άλλο κόμματα στη ΝΔ;;; Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. 12% μεταφέρθηκε από τη ΝΔ είναι ΜΑΛΛΟΝ κεντρώοι. Είναι αυτοί που πίστεψαν το 12 τον Σαμαρά περί ελαφρύνσεων, δίκαιου φορολογικού συστήματος και μη μείωση μισθών και συντάξεων και τώρα πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ που τους λέει τ ίδια. Στ αρχίδια τους αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά δεξιά, πάνω κάτω και πλαγίως. Αυτά λίγο μετράνε στ αν δεν έχεις ευρώ στη τσέπη σου. Τόσο απλα.Πάντως άμα ψήφιζαν ΝΔ μέχρι πρότινως, Αριστεροί δεν είναι
Καλά ΟΚ. Το 2012 πόσο της % μεταφέρθηκε από τ άλλο κόμματα στη ΝΔ;;; Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. 12% μεταφέρθηκε από τη ΝΔ είναι ΜΑΛΛΟΝ κεντρώοι. Είναι αυτοί που πίστεψαν το 12 τον Σαμαρά περί ελαφρύνσεων, δίκαιου φορολογικού συστήματος και μη μείωση μισθών και συντάξεων και τώρα πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ που τους λέει τ ίδια. Στ αρχίδια τους αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά δεξιά, πάνω κάτω και πλαγίως. Αυτά λίγο μετράνε στ αν δεν έχεις ευρώ στη τσέπη σου. Τόσο απλα.
Και δε κατάλαβα. Νοικοκυραίοι στην Ελλάδα είναι μόνο οι δεξιοί; Οι άλλοι τι είναι; Αλήτες και αποβράσματα;;;