apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δες την ροη αποτελεσματων. ΠΧ Δραπετσωνα-κερατσινι-αχαρνεςρε τυπε τι πουτσα ειναι αυτη
λες να επιβεβαιωθουν τα exit poll?
Δες την ροη αποτελεσματων. ΠΧ Δραπετσωνα-κερατσινι-αχαρνεςρε τυπε τι πουτσα ειναι αυτη
λες να επιβεβαιωθουν τα exit poll?
Και ο Γκα γκα του ΓΑΠ...Που ειναι ο snoopy alex tramoyntanas κτλπ παρεα αποψε? Εδω δεν ελεγαν θα ειναι??????
Άλλος θεός. Έχουμε και λέμεΑντε σε 1 μηνα ξανα εκλογες 180 ΓΑΡ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ
προλαβε να τρουπωσεις ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΞ
2,2 % στην δραμα ο λεβεντης
E, αν το είχε πει ο Λαζόπουλος δίκιο θα έχει!Τα είχε πει ο Λαζόπουλος τύπε ποιος ψηφίζει Ποτάμι: Απολιτίκ, κουλτουριάρηδες του κώλου, χίπστερ και λοιπά σκατά... Άνθρωποι που δεν έχουν ποτέ τους ασχοληθεί με την πολιτική και πάνε να ψηφίσουν για δημόσιες σχέσεις
Δες την ροη αποτελεσματων. ΠΧ Δραπετσωνα-κερατσινι-αχαρνες
έχω την εντύπωση πως στην τρίτη είναι σχετική πλειοψηφία αλλά μικρή σημασία έχει γιατί ούτως ή άλλως το πιάνει το 120άριΆλλος θεός. Έχουμε και λέμε
1η ψηφοφορία 180βουλευτές
2η Ψηφοφορία 151 βουλευτές
Και ΝΟΜΙΖΩ πως στη 3η χρειάζεται 120 βουλευτές.
εμένα γιατί ?Αλλά μέχρι να γίνει αυτό ίσως σ έχουν κρεμάσει εσένα έχοντας κάνει θηλιά τ έντερά σου
4,4% β θεσσαλονικης ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
Ολο το πακετο φιλε μου...! Ελεγαν θα ειναι εδω..!Μαλιστα το πουλι εριξε δαγκωτο στην ΝΔ. Τωρα το πουλι μπηκε στον κ@λ@ του και δεν μιλαει.Και ο Γκα γκα του ΓΑΠ...
Μαζεψε βαλίτσες και την εκανε.....
Αντε σε 1 μηνα ξανα εκλογες 180 ΓΑΡ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ
προλαβε να τρουπωσεις ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΞ
Την έχουν στήσει έξω από τις τράπεζες και περιμένουν να ξημερώσει Δευτέρα για να σηκώσουν τα χρήματά τους. Θα τα βάλουν στο σεντουκι σα γερολαδάδεςΠου ειναι ο snoopy alex tramoyntanas κτλπ παρεα αποψε? Εδω δεν ελεγαν θα ειναι??????
Την έχουν στήσει έξω από τις τράπεζες και περιμένουν να ξημερώσει Δευτέρα για να σηκώσουν τα χρήματά τους. Θα τα βάλουν στο σεντουκι σα γερολαδάδες
Ρε γαμημενε του μαιου βαζεις? χαχαχαχα ααα ρε πουστρακια τελειωσατε
Την έχουν στήσει έξω από τις τράπεζες και περιμένουν να ξημερώσει Δευτέρα για να σηκώσουν τα χρήματά τους. Θα τα βάλουν στο σεντουκι σα γερολαδάδες